Září 12, 20186 r Ahoj Uličníci :D Doporučíte mi prosím servis na trase Praha-Kladno-Kralupy? Olej mám, a čeká mě první garanční, druhá olejová :) Díky
Září 26, 20186 r Na portále myskoda.cz se mi ukázal tento poukaz máte s ním někdo zkušenost? O prohlídku pro ojetý auto se jednat nemůže, auto máme od novoty...
Prosinec 3, 20186 r Dobrý večer, ukazuje mi servis za 400 km, mám najazdené 89 600 km. Viete mi povedať čo ma čaká ? a koľko ma to bud stáť ? Oplatí sa dať urobiť servis v autorizovanom servise Škoda, z dôvodu mobility ?
Prosinec 3, 20186 r Za mě je mobilita jako asistenční služby v POV nebo HAV pojištění. Pokud nejsi v zaruce, tak to je jen na tobě.
Prosinec 12, 20186 r 90000 by měl být olej. Pokud je auto stále v záruce tak vyplatí, může se olej eventuelně vzít do servisu vlastní a platit jen za práci.
Prosinec 15, 20186 r Ve středu jsem byl na první servisní prohlídce (Škoda Yeti 2 roky od koupě), cena 1098 Kč s DPH, z toho bez DPH 350 Kč za prohlídku. 70 Kč za výměnu pylového filtru. 440 Kč za pylový filtr a 32 Kč za kapalinu do ostřikovačů (chybělo tam jen pár deci, takže odhaduji, že dolili max. půl litru). Co na to říkáte? Drahé nebo ne? … Bylo to bez výměny oleje, ten mi měnili cca před 4 měsíci: Upraveno Prosinec 15, 20186 r od osobne
Prosinec 15, 20186 r cena bez oleje standartní..já platil cca 750,- ale i bez pylového filtru, takže to odpovídá ?
Prosinec 15, 20186 r Tu záruku mobility prodlužují automaticky zdarma všem, kdo tam jezdí na servisní prohlídky? Já to ani nechtěl, ale dali mi to tam bez ptaní. Upraveno Prosinec 15, 20186 r od osobne
Prosinec 15, 20186 r Pokud máš Mobilitu Plus, máš prosloužení do 5let/100tis km předplacené. Jinak je za to nějaký směšný poplatek (100korun, nebo tak nějak). Samozřejmě povinné to není.
Prosinec 15, 20186 r Ne nemám Mobilitu Plus, nic takového jsem neplatil, mám standardní 2 letou záruku a nějakou delší záruku na prorezavění karoserie, to je myslím 6 let. Tahle záruka mobility je jen asistenční služba, kterou jsem měl zdarma na dva roky od koupě vozidla a nyní mi ji po servisní prohlídce o rok zdarma prodloužili. Proto mě zajímá, jestli ji budou prodlužovat při dalších servisních prohlídkách, nemusel bych si pak platit asistenční službu v povinném ručení. Podle těchto článků to vypadá, že záruku mobility Škoda prodlužuje doživotně, pokud jsou dodržovány termíny servisních prohlídek v autorizovaných servisech. https://auto.idnes.cz/mnozi-ridici-spatne-chapou-zaruku-mobility-fe2-/automoto.aspx?c=2000M150Y02A https://www.louda.cz/servisni-akce/38/skoda-zaruka-mobility Upraveno Prosinec 15, 20186 r od osobne
Prosinec 15, 20186 r Hledej zde: http://www.skoda-auto.cz/servis-a-prislusenstvi/zaruky-mobilita?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIvPvqw4Wi3wIVCrftCh0U9g1gEAAYASAAEgI9wfD_BwEJe to zpoplatněná služba když je auto udržováno v autorizovaném servise. Někdy to servis prodlouží zdarma, někdy to naůčtují.
Prosinec 15, 20186 r @osobne pozor na tu asistenční službu..taky jsem nad tímhle přemýšlel..na co platit dvě asistenční služby..rozdíl zásadní je ale v tom, že asistenční služba z povinného ti vozidlo odtáhne tam, kam chceš, přesněji řečeno tam, co máš zaplaceno v podmínkách, kdežto, asistence z mobility ti auto odtáhne jen do prvního autorizovaného servisu, takže pokud bys měl poruchu někde dále od bydliště, tak ti ho do domovského servisu neodtáhnou..
Prosinec 15, 20186 r Martab: Ne ne, zpoplatněné to rozhodně nemám, mám to zdarma, záruka mobility asi není to samé co mobilita plus.
Prosinec 15, 20186 r Četls ty podmínky služby a brožuru: jak jsem psal, je to zpoplatněné, některé servisy si to nechají zaplatit, některé to dávají jako "službu grátis", jiné na to ani neupozorní a mobilita padá. EDIT: Mobilita Plus je prodloužená záruka na auto na 5 let nebo 100tis. km. Plus její součástí je zdarma prodloužení Záruky Mobility po dobu 5 let nebo 100tis. km. Ale to už jsem psal. Upraveno Prosinec 15, 20186 r od Martab
Leden 22, 20196 r Takže povinnost jezdit na garanční prohlídku každý rok, ohledně záruky na karoserii je blbost? V dubnu jsem koupil auto a ve Škoda auto Strž mi řekli, že stejně najedu 15.000 km a budu jezdit každý kalendářní rok. Jak je to chlapi ve skutečnosti.
Leden 23, 20196 r Budeš, protože i když nebudeš třeba měnit olej v případech proměnlivého servisního intervalu, tak se mění něco jiného. Proto se to dnes dělí na servisní prohlídka a servis olej ( nebo tak nějak) V palubním počítači máš dva servisy v podstatě. Tedy to pak vychází, že tam stejně musíš každý rok a když se to pak sejde, tak někdy 2x za rok.
Únor 13, 20196 r Dnes jsem si všiml že mi zbývá do výměny oleje 407 dnů/19900km. Byl jsem v servisu loni v listopadu před cca. 75dny. Mám proměnlivý interval 2roky nebo 30000km. Když jsem ze servisu odjel tak bylo nastaveno 30000/730 dnů. Ujel jsem asi 2000km. Umí někdo poradit nebo má někdo podobnou zkušenost? Octavia III.
Únor 13, 20196 r Autor To není 2 roky nebo 30 000 km, správně je to max 2 roky nebo 30 000 km. Odhaduji, že jezdíš velmi krátké trasy? Tomu by mohlo odpovídat zkracování servisního intervalu.
Únor 13, 20196 r @lsturma je to tak..jezdíš málo, tak se ti automaticky začne olejový interval zkracovat, mám to taky tak..na druhou stranu mám zjištěno, že když zase začneš jezdit, tak se ti km a dny v oleji začnou přičítat..u mě osobně to mám vyzkoušené, že když jedu 1x za kvartál v kuse 300 km, tak za tyto km mi přibude u oleje cca 25 dnů +/- a i nějaké km navíc..
Únor 13, 20196 r Díky chlapi za info. Pravda je že jezdím fakt málo. Mám nájezd cca. 7000/rok. Může se tedy stát že mi to za rok spadne na nulu (dnů) a budu muset na další výměnu oleje?
Únor 13, 20196 r Takže se musím řídit tím co ukáže počítač nebo fakturou kde to bude datumově vidět že mám na servis ještě čas. Půjdu do značkového servisu, jsem ještě v záruce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.