Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Zdravím chlapy, dodělával si někdo vyhřívané trysky předního skla, má to někdo?!:-) nevíte např. jak vypadají,popřípadě číslo dílu vyhřívaných trysek?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 F1rs to má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 fakt jo,to bych chtěl vidět,já to teda nemám..:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Tak se omlouvám-popletl jsem si to z golfem.Ale až se mi bude chtít,tak rozeberu to torpedo a podívám se jestli k tomu vedou dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 jo,zajímalo by mě to,popřípadě číslo dílu.. a jestli to je stejné se škodovkou..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 (editace) Já jsem si je dodělával.Číslo podle ETKY 5J0955986,tryska ostřikovače vyhřívaná.Cena cca 272,-Kč za kus. Editováno: 7. Červen 2013, autor: richi661 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 F1 origo-díl 5j0955896-vyhřívaná-292kč.O jedno číslo méně-nevyhřívaná-74kč.Zapíná se na + po klíčku,má to termistor,který se po ohřátí sám vypne.A létě se nezapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 tak to je hodně pěkná věc,hoši,mockrát děkuji za rady..:-) náhodou fotku nemáš viď jak vypadá?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 a je to na fabii 1?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 jelikož jsem našel,že to je na fabii 2 http://www.cc-autodily.cz/tryska-ostrikovace-5_5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Je to i na F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 zpět na stromy,je to ono,jěště jednou díky..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 kam jsi to zapojil,do kabiny přes průchodku?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 a co je za tuhle trisku?! http://www.cc-autodily.cz/tryska-ostrikovace-6_6 tahle stojí 500,.- :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 a dle schémat hnědá mínus a černá plus po klíčku +15,říkám správně?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 To je tryska na Fabii I 2000-2004,popř. POLO 1995-2000.Zapojoval jsem to přes svorkovnice v příčné stěně.Podle elektrických schémat se napájení+15 bere z pojistky SB21.Kabel k pojistce černý 1(síla kabelu),od pojistky do příčné stěny černožlutý 1,z příčné stěny nejdřív červený 1,popř. 0,75,který se rozdvojuje ke každé trysce na 0,5.Taktéž červený.Kostra od trysek nejdřív 2x 0,5 hnědý spojený v jeden hnědý 1 nebo 0,75.Konec na kostřícím bodu v motorovém prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 já mám rok výroby 2004/7 model 2005 takže budu mít nejspíše to co jsi říkal nahoře..:-) jinak moc dík..:-) jen jsem se chtěl ujistit..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 a ty kabely jsi tahal od těch trysek až k pojistce nebo byly nějaké kabely namontovány už na voze k těm tryskám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Na voze není nic připraveného.Kompletně jsem dělal celou kabeláž od nápajení přes pojistku až k tryskám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 ok..:-) jinka díky moc,vše už zvládnu..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 tak hoši,zpět na stromy..:-) dneska při kontorle jsme zjistil,že to mám už od výroby,jen jsem špatně koukal..:-) také já mám hotovo..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 kde zjistím, zda to nemám třeba taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 nejjednodušeji asi podle pojistky, ale která to je, to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Pojistka číslo 21.Jinak se podívat mřížkou v torpédu pod čelním sklem zda k tryskám vede kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 pod torpédem u trysek musí být kabel...:-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.