p2p Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Pls si z Brna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Pánové, držte se tématu = Akustická přední boční skla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) V 1. 7. 2022 na 8:07, Mumich napsal: Je to výměna kus za kus. Nic jiného než samotné sklo nebylo potřeba řešit. Číslo dílu 3V0 845 021 (levé) a 3V0 845 022 (pravé) Čiže nie sú tam žiadne dodatočné čísla... Iba 021 a 022. Idem pozrieť, či sa dajú doobjednať. Inak... Nebude problém s vodiacimi lištami? Nie je to sklo hrubšie a tým pádom bude tesnenie v lište príliš úzke? Ďakujem za odpoveď. Edited January 29, 2023 by r_e_n_e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumich Posted January 29, 2023 Author Share Posted January 29, 2023 Abych se přiznal, tak jsem si to nechal udělat v servisu, čímž pádem jsem to sám rozebrané neviděl, ale ríkali, že to byla snadná výměna, zcela bez problémů a všechno stále funguje jak má. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Mohol by si napísať cenu, určite to bude ľudí zaujímať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 (edited) Ja som kúpil akustické sklá za 50 Eur kus... Dovoz ďalších 98 Eur, ale to len kvôli tomu, že je to preprava skla. Inak by ten dovoz bol 50 eur. Kto chce, tak mu pošlem link... Písať SZ. Edited February 2, 2023 by r_e_n_e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Posli mi správu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 (edited) Dnes došli obe sklá... Ďakujem doručovacím spoločnostiam za zničenie zásielky. 13.2.2023: Predajca vrátil plnú sumu aj s poštovným. Edited February 14, 2023 by r_e_n_e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soray Posted February 9, 2023 Share Posted February 9, 2023 Pokud to takto vypadalo po rozbalení, viděl bych to spíš na chybu toho, kdo to balil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigFoot007 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Stale som tu nenasiel jasnu odpoved na otazku, ci staci len vymenit okno (mam zaujem o predne bocne), alebo su aj dalsie diely inaksie a treba objednat aj dalsie "suciastky". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Nič okrem skiel netreba. Už sa to písalo vyššie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfga Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Existujú aj zadne akustické? Passat ich ma určite. Len nebudú sedieť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Bohužiaľ nie... Superb si ich nezaslúžil. Má ich iba Passat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midlan Posted August 17 Share Posted August 17 Měnil jste skla někdo doma? Koukám do dílenské příručky a teoreticky by mělo stačit aundat tapecirung, stáhnout okno k montážnímu otvoru, tam odjistit a vyndat. Opačným postupem zase nainstalovat. Přijde mi to až moc jednoduché a zajímala by mě reálná zkušenost někoho kdo to už dělal 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_e_n_e Posted August 18 Share Posted August 18 Áno sám... Mám na to dielňu. Dá sa to. Odporúčam pred vyťahovaním okna a vkladaním dať na lištu aspoň zakrývaciu pásku, aby nedošlo k poškrabaniu. Sú dve verzie úchytu okna. Ja som mal krúžok s poistným vnútorným krúžkom. Vnútorný treba opatrne vytlačiť. Ako vybrať správne okno a vložiť nové už musí vedieť ten, čo to robil... Odporúčam pozrieť videá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted September 17 Share Posted September 17 cau rene, napokon si ich menil, ci nie? je tam znatelnejsie ticho vnutri potom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midlan Posted October 14 Share Posted October 14 (edited) Já jsem je vyměnil, v dílenské říručcce postup je kravina, zachránil mě postup na youtube. Popravdě není to výrazný rozdíl a když člověk nemá přímé srovnání podle mě rozdíl až tak nepozná. Možná vyšší rychlosti jsou snesitelnější, teď s tím akustickým sklem mi rychlost 160kmh monžá i vyšší na dálnici připadá celkem komfortní. Edited October 14 by midlan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Posted October 15 Share Posted October 15 na starsej A6 C6 som trafil nejaku tehlu a kryt motora sa suchal po ceste. v aute som takmer vobec nic nepocul, ale ukazovali na mna skoro vsetci a ked som stiahol okienko, ramus to bol fakt poriadny. tam boli dvojite vsetky styri, ale ci to bolo prave tym, to neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts