farkihome Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 77k. ja ani neviem, ci chcem menit, ale v Touaregu som menil pri 120k. zbytocne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 podľa mňa ešte priskoro..riešil by som to možno až pri tých 120t alebo až pri 150t km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 supis dakujem. ale kedze tam ide iba 1,7l nie je to nejaky naklad. pri Touaregovi som z toho vylial 12l, to bol celkom masaker. navod s ELSA by sa nenasiel? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) postup je veľmi jednoduchý: 1.vypustiť olej (zospodu prevodovky je šrób na 14-ku imbus) 2.späť zašróbovať (nová podložka,uťahovací moment tuším 45Nm) 3.na vrchu prevodovky je čierny dekel,kde je páka radenia (na tom dekli je taktiež otvor na naplnenie) 4.naplniť 1,7l oleja 5.hotovo výhoda výmeny oproti 6° DSG je,že nemeníš žiadny filter (7° ho nemá) a nemusíš kontrolovať hladinu závislú na teplote oleja Editováno: 29. Listopad 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Jinak jen pro info já mám na svém 6° DSG doteď naježděno 224 000km a zatím vše funguje jak má. Tak doufám že tomu tak i bude v nejbližších letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 pekné,nech slúži ďalej tak ako má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Zdravím, před 14 dny jsme koupili lehce jetýho superba 2.0 TDI 125kw (40tis), po týdnu se objevil problém s DSG, při zastavení a následném rozjetí začla blikat ikona D na displaji, co jsem zařadil blikalo .. tedy i S a auto jelo jen na jedničku. Po vypnutí motoru a nastartování vše běželo jak má. Včera se mi to stalo znova při dojíždění z kopce na kruháč. Stalo se to vlastně vždy když se jelo z mírného kopce a začlo brzdit (skoro až do zastavení). Další problém, možná s tím souvisí.. při hodně prudkém dobrždění . .cca z 50km/h do 0km/h jsem se chtěl následně rozjet . .tak se ozvala rána . .a pak se auto rozjelo . . Mám trochu obavy ze servisu, že na nic nepřijdou . .nevíte čím by to mohlo být..? dík za rady. K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 základ bude to napojiť na diagnostiku a poprípade sem hodiť tie závady aj s číslami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 zítra jedu do servisu na diagnostiku tak snad na něco přijdou. při mém štěstí ale řeknou, že je vše v pohodě a diagnostika je v pohodě . .klaska :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) no uvidíš...najlepšie stoj pri nich,aby si videl na diagnostiku servis to malo pravidelný (DSG)?? Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 mám servisní knížku a servis byl pravidelný . . musel bych se teď podívat . .ale cca před 5tisíci kilometry . . .najeto to má 40 tisíc olej v DSG se mění po 60tisících..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 (editace) áno...je to ešte v záruke asi,že? možno bude stačiť urobiť flasch RJ DSG.. Editováno: 10. Prosinec 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 no tak ještě servis DSG nebyl . . uvidíme co řeknou . . když tak jim to auto vrátím a bude klid . . najel jsem s tím 700 km . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 no jak se to vezme, je to dovezený z Francie, je to 2010, je to koupený přes dealera Škoda a nechal jsem si tam udělat CARgarantie, takže čistě teoreticky to v záruce je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 tak jsem byl na diagnostice a napsalo to P1707 závada jednotky mechatroniky . . .hmm a nevědí co to je .. je to prej na nějaké další bádání . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Zavolej si sem. http://www.automaticke-prevodovky.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubkarlicek Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Díky .. poradějí mi po telefonu..? Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Mě někdy ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Včera při parkování mě začolo blikat R a dalších režimech blikalo na dispeji N,D,P, nic se nedělo byl tam pořád neutral. Po zhasnutí potoru vše OK. Jinak před 5tis km měněna mechatronika... mám stím jet do škodovky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Jestli to máš v záruce tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 hmmm.. Dnes za jízdy to spadlo do nouzového režimu blikalo D3 a po zastavení a rozjezdu řadí z D1 rovnou na D3 a R nefunguje. V servisu provedli pak základní nastavení a ted jede. Sem neštastný nechartonika od výmeny najeto 5tis celkem 50tis a zaruka končí za 4 měsíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 okamzite do Skodovky a dozaduj sa svojich prav. ked to nepojde takto, pokojne zavolaj importerovi, mne to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Do Škodovky sem dojel se zavadou a po základním nastavení mě řekli že to snad bude OK at jezdím dál. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 (editace) Video se závadou. Po zhasnutí se objevila kontrolka motoru a pořád stejný problém... Editováno: 14. Prosinec 2012, autor: David C3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.