Přejít na obsah

elektrika se pomátla


Matty117

Doporučené příspěvky

Že by odešly obě stahovačky najednou se mi nezdá, stahování nefunguje ani na řidičových dveřích ani na dveřích od spolujezdce? Zkusil bych zkontrolovat kabeláž v průchodce do dveří, jestli se tam nějaké kabely nepolámaly, případně měřák a proměřit jestli jde šťáva...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím mám taky jeden problém na fabii 19tdi rv 2000 .Dělá to jen někdy a většinou,když je auto dlouho na ostrém slunci,když zařadím zpatečku,tak mi zhasnou budíky na přístrojové desce a chcípne motor.Někdy zase nastartuju a nejde mi servomotor řízení,abs a airbag.Parkrát mi to udělalo i pří zapnutí ostřikovačů předního okna podle zapínaní mi pohasína přístrojová deska a zahasíná motor.Po zhasnutí motoru a nastartovaní zase vše ok.Akumulátor dobrý,kontaky také i jsem koukal na tu kabeláž u pravého nosnku,dobíjení taky ok.Po napojení na wag hlásí tyto chyby 01309,01317,01314,01321,01316 z těchto chyb usuzuji že je někde špatný hlavní kabel k napájení řídících jednotek,nebo rele a nebo kostra.Byl bych vděčný za nějaké el.schema předem všem díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Ahoj všichni, prosím o radu.1.nestahují se okna, pokud zasunu klíč do dveří a přidržím klíč v poloze odemčeno nebo zamčeno tak okna sjíždějí nebo zavírají. Uvnitř ovládání nefunkční. Pojistky ok.
2.Nejde ventilátor topení na žádný stupeň. Kontrola pojistky ok, větrák vymontován a vyzkoušen na trafu a je taky v pořádku, vyměněn rezistor, taková ta placka a taky bez výsledku.
3.Nefunkční mlhová světla přední i zadní kontrola pojistek Ok.
Závady se projevili v jeden okamžik.
Prosím o pomoc a radu. Moc děkuji.
Fabia 1.4 16v rok 2007 tažné zařízení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...