Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já mám v plánu tohle: LINK

Je to jak kdo, někdo má raději decentní, někdo přehnané a já jsem něco mezi tím :)

Jj to vypadá hodně dobře i ta cena je ok.

Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka.

pozri si fotky u Ol@fa ;) ...ja mám RS spoiler :)

Řekl bych , že to je delší varianta toho mého lízatka na kufr-docela pěkný, ale je tam blbá fotka.

A co v tomto případě? Tady už je to mnohem lépe vidět :palec2:

post-22540-1250168634_thumb.jpg

A co v tomto případě? Tady už je to mnohem lépe vidět :palec2:

post-22540-1250168634_thumb.jpg

Tak to bych řekl, že to první křídlo milotec je lepší.

Tak to bych řekl, že to první křídlo milotec je lepší.

Tak až ho budeš mít na autě, dodej foto k porovnání! ;)

Tak až ho budeš mít na autě, dodej foto k porovnání! ;)

Jj.

• 2 týdny později...
Jj.

Tak jak to vypadá? Uplynulo skoro 14 dní a stále nic? To křidélko od milotecu se mi začíná taky líbit. Tak abych to nesthl dřív než ty! lol

Já mám v plánu tohle: LINK

Je to jak kdo, někdo má raději decentní, někdo přehnané a já jsem něco mezi tím :)

Křídla jsou fajn a OII sluší, ale ta koncovka na obrázku vypadá podle mě děsně :) Jinak křídlo vypadá moc dobře i když mě se líbí ta decentnější varianta (-ten černej puntík dole za plastem světla je moucha? :D ). Ale každý má jiný vkus žéáno... já třeba koncovku ani křídlo sám zatím nemám ale všude a na všem najdu mouchy - ty mají dokonce křídla dvě. :smich:

Upraveno od :Petr

• 2 týdny později...
Tak jak to vypadá? Uplynulo skoro 14 dní a stále nic? To křidélko od milotecu se mi začíná taky líbit. Tak abych to nesthl dřív než ty! lol

Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit.........

• 2 týdny později...
Jo-su nějakej nerozhodnej-někdy si říkám, že to možná vypadá nejlíp bez křídla a nemusíš vrtat do laku a nic lepit.........

To je taky pravda, ale té parády co to potom udělá, když tam něco na těch pátých dveří trčí! :smich:

To je taky pravda, ale té parády co to potom udělá, když tam něco na těch pátých dveří trčí! :smich:

známej má na oktávce takovéto křídlo viz. fotka:

post-23687-1253871123_thumb.jpg

• 4 měsíce později...

neviete mi niekto poradit kde by som zohnal na octaviu 2 rs kridlo alebo ak niekto ma tak kupim

neviete mi niekto poradit kde by som zohnal na octaviu 2 rs kridlo alebo ak niekto ma tak kupim

Na www.aukro.cz SI VYBEREŠ.

• 6 měsíců později...

Ako je to s prelakovanim (cierneho) kridla do inej farby? Treba ten povodny lak zbrusit?

Upraveno od Cjoctavian

• 5 měsíců později...

Zdravím. Mám dotaz ohledně RS křídla. Přemýšlím, že bych si ho nechal namontovat na mého miláčka. Zlepší se tím křídlem jízdní vlastnosti, popř. jak hodně? Nebo je to jen spíš pro parádu. Díky.

Někde jsem četl, že to význam má, ale až při rychlostech kolem 200 km/h.

V ucebnici sa pise, ze aerodynamika auta dostava vyznam niekde pri 70 kmh...no zaroven som cital, ze to kridlo tvori pritlak az od 200 km/h, co je u nas (max 130 km/h) aj tak nanic. Ale tiez to kridlo mam lol

PS: nevsimol som si ziadny rozdiel oproti stavu bez kridla, ani vo velmi vysokych rychlostiach (ani v pritlaku, ani v hlucnosti)...Mozno sa trosku menej spini zadok auta...

Upraveno od Cjoctavian

Je to krásný estetický doplňek. Pochybuji, že to auto potřebuje přítlak na zadek. ;)

Sniper...já zírám,asi první tvůj příspěvek,kde jsi nepoužil (tento lol smajlík) Asi jdeš do sebe :smich: To je dobře :palec2:

Upraveno od juke.box

Je to krásný estetický doplňek. Pochybuji, že to auto potřebuje přítlak na zadek. ;)

Tak hnana naprava vpredu, tazky motor vpredu...treba trosku pritlacit k zemi aj zadok, nie? :)

Upraveno od Cjoctavian

Přitlačit zadek, asi ano, ale jak se už tady psalo, při běžných rychlostech to člověk nepozná.. takže je to spíš z estetického hlediska.. :);)

Souhlas s JARYS. Jinak možná zajet na okruh a tam to pořádně vyzkoušet, aby jsi to poznal jaký přítlak to křídlo umí. Svůj účel to křídlo určitě má - o tom žádná :) , ale v našich podmínkách, našich silnicích a při našich povolených rychlostech (jak je již nademnou psáno)?????

Ap-ropo zadní přítlak také tvoří tvrdší podvozek (pružiny, tlumiče)

For juke.box : To víš snažím se ......... lol lol

Upraveno od Sniper_2003

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.