Wildfire Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Čau lidi,mám takovej problém. Přestaly mi při couvání svítit zpátečkový světla, tak jsem koupil nový čidlo, dneska jsem ho vyměnil,ale pořád nic. Podíval jsem se pořádne na ten drát co vede k čidlu a jeden drátek těsně před tou koncovkou je uhnilej,takže se ptám, dá se koupit ten kábl k čidlu i s tou koncovkou? A věděl byste někdo aji číslo z ETKY? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Zajeď do servisu, a nechej si to překrimpovat = speciálníma kleštěma na konec kabelu naskřípnout novej konektor... Budou si za to účtovat kačku za konektor a stovku za práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wildfire Vloženo 3. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Zrovna jsem to dodělal. Ucvakl jsem celou to koncovku a rozebral jsem ji. Princip je tam stejnej jak když se přendávají piny v koncovce co vede k rádiu. Takže jsem vyndal ty piny, ve škodovce koupil za 3kč/ks jiný, nový piny jsem dal na konce těch drátů, piny vložil zpátky do koncovky, tu jsem nacvakl na čidlo a už to chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Mozete mi niekto napisat cislo dielu - konektor toho cidla? (+ piny) Samotne cidlo mam asi vporiadku, uz som to nedavno riesil -a vtedy stacilo precistit kontaktolom. Ale uz nesvietim znova, tak by som rad odstrihol ten konektor a dal novy. Vdaka suvisiaca tema: http://forum.skodahome.cz/topic/10608-zpatecka/?p=315869 Editováno: 16. Duben 2015, autor: pinoccio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 dotaz napíš trebárs sem http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/ so základnými údajmi vozidla .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.