Janysek Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 to je kurva daleko..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 ....uz se tesim ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 kdo ne,zajímalo by mě,kolik nás je zatím..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Vy dva, ja a pritulka, kuba a pritulka a asi dalsich 5 co je na facebooku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Volno v práci nahlášený je,tak snad mi ho daj,přijedu nespíš,ale až odpoledne to ještě upřesním,a tu jednu noc dám v autě,stan stavět nebudu,kdo to má pak balit a přijedu šám šamotinkej,teda pokud manželka nezmění na auta a vše s nima spojené názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 to nás moc není..:-D jinak už někdo objednal tu chatku,aby jsme byly nějak u sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) I Takeshi dorazi :kol-47:na tu jeho (plechovku) jsem zvedavej moc uz vim ze Kaja umi Editováno: 5. Srpen 2013, autor: radiss33 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 jsem zvědav na všechny a místo pro VIP :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Tak to vypadá že taky dorazím.Když bude hezky tak s protikusem a pišišvorem jinak solo a možná ještě kolega z práce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Aaa pěkně se nam to hromadí zítra mám volno tak do prvního příspěvku sepíšu lidi co se učastní, ať je přehled kolik nás zatím je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 já se možná zastavím taky, jdu v sobotu do práce, ale snad vypadnu brzo, abych se aspoň na odpoledne zastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak nakonec to fakt vypada na peknou slezinu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 mno jo,pěkné,pěkné..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 zitra udelam seznam, at vime ty lidi a i kolik dorazi fabii vs. Romu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 tak to je předem jasné..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 seznam nevim nevim jestli budes mit presnej jak sem sdilel na strance je mozny ze se tam nekdo neodsud treba objevi ........ Me tam nepis ja opravdu nedorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Tak ten kdo dorazi mimo toho kdo bude napsanej tady na seznamu z fora nebo z Facebooku je jedno, bude o dalsiho navic Je škoda že nejedeš no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Nějak jsem to teda vypsal, neznám lidi podle reálných jmen, ale asi jsem to trefil, učast vypadá zatím dobře, otázkou je, jestli všichni dorazí bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 za mě určo..:-) kde je seznam..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 kde je seznam..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 VIP lidi jsou ikde?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 2Radiss33:No zatim toho moc neumim ale snažim se Pokud všechno klapne tak plechovka bude na sraz připravena s hromadou dodělávek, výmyslů, zbytečností, odlehčení ale hlavně se čtyřklapkou(já se na ni těšim čím dál víc). Jestli teda udržim tempo, všechny snímače budou fungovat, nebude rušení, sériová jednotka si nepostaví hlavu na štorc a ve vedrech neodpadnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 VIP lidi jsou ikde?!:-) zítra opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 dovolil jsem se přepsat do kolomky možná :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.