mc2uba Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Lukason: jooo vlastně, Marcel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Tak plašim no tak jako tak si je prostě sebou povezu pro klid dušičky. Ještě se zeptám dopředu, je možný, že pojedu s kamarádem začínajícím kameramanem a jak cestou tak i na místě bych chtěl pořídit nějaký ty záběry, tak by mě zajímalo jestli někdo nebude zásadně proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Já myslím, že nebude. Taky budu natáčet. Jen netočit nějaké situace, kdy by to tomu člověk nebylo příjemné (zvracení, kouření - pokud všem tvrdí, že nekouří, na záchodech a s jinými lidmi, než by měl být vidět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Myslím ze bude fajn mít nějakou filmovou památku, stejně jako bude určité hodně fotek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Zdar hoši, tak jsem volal do Jesenic, že si chci zamluvit chatku pod heslem skodahome a o ničem nevěděli a zamluvily mi normál chatku pro dva lidi jen,tak kde je problém?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Hmmm, divné a mluvil jsi s chlapem nebo ženskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Takeshi:tak dobře dušičko už tě necháme být Video schvaluju třeba se ve mě probudí skrytá filmová stár )s mim xichtem asi leda pro hičkoka :kol-46: ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 ja jsem taky pro foceni a nataceni za par let tomu nikdo neuveri ,az vsichni budeme mit rs letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 24. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Já teda za pár let budu mít pořád svojí milovanou motokáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 s chlapem,ten nevěděl,že tam někdo volal..:-d a heslo skodahome mu nic neříkalo- jinak mám zamluvenou chatku pro dva-tzn. já a radek už máme kde spát..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 24. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2013 Ja mu psal email, prave proto, aby to bylo jasne a nedoslo k nedorozumeni, ze jsem neco spatne rekl do telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 MNo nic,uvidíme,necháme se překvapit..:-) dištak od Vás budu 100 metrů..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 (editace) Já pojedu na 99%sám takže přespím v autě,k pohárkum se přikláním negativně,to na normální sraz nepatří,už jsem to zažil na počátcích tohoto fora,první sraz super na dalším se rozdávaly pohárky a už se to rozdělovalo do skupin a lobovalo,nejde o žadné peníze ty dam klidně i ve větším obnosu,pokud to pujde na stejky,pivo a zabezpečení srazu,pokud na dohadování kdo má k zemi blíž,kurva kola nebo lepší audio tak to su proti. . Editováno: 25. Srpen 2013, autor: Vlasta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Vlasta: o nejhezčí auto soutěžit snad ani nebudeme spíš jsme měli na mysli nějaké soutěže a věci, které nemůže nikdo moc ovlivnit. Jako naložení určité bagáže do svého auta v co nejrychlejším čase, soutěž o nejvzdálenější účastníka srazu apod. kravinky, víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 No asi by bylo fajn dát nějaké hlasování o těch pohárkách, ale nebylo to myšleno že tam budem chodit s metrem a měřit kdo je níž, kdo má větší kola, kdo má většího pelikána a tak spíš jen takový ty srandy, jako nakládání auta atd... Ale chápu že asi bude i někdo kdo to chtít nebude, proto bych asi zahlasoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 sakra byt to blize tak tam za vama jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 vymluvy taky to mam daleko a pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Čím víc, tím lepší sranda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 468 km, 4 hodiny 17 minut. byt to tak o 200 km blize jel bych. Uz jsem i uvazoval jet i na roomster sraz co je ted za chvili a taky ta dalka me odrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Sraz romstru je o víkend dřív myslím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Ano o tyden ale taky dalka 223 km, 2 hodiny 46 minut. A to tam nikoho neznam. Ale vas uz trochu znam to by bylo neco lepsiho vice toho pokecani urcite. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 A co třeba pak na podzim na škodahome? Já tam odsud pak jedu rovnou do Havířova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jo tak o tom hooodne silne uvazuji, tam bych chtel se podivat bo jak jsem videl fotky tak to musi byt pokoukani. Jen me vzdy odrazuje to pocasi, si vzdy neco naplanuji a jako na potvoru prsi. Jo cesta zpet by alespon utikala jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Jede i wirer ze slovenska, takže by nás zpět jelo asi dost :-) já doufám ze počasí vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 za mě jo,sranda musí být..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.