Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

On mozna spis myslel ORIGINAL od Skody co to u nich stoji.

však dyt nad tím máš ceny ;)

To ale nema original krabicku skoda. Za tu hlavne platis. :-)

Ano, je to jak píše Petrrr,zajimalo mne origo baleni v šedem obalu.

Upraveno od bitttpower

• Autor

Originál Škoda 5W-40 (Castrol), jehož jsem ukázal foto, jsem dnes platil cca 319 Kč za litr s DPH.

Jinak ptal jsem se na rozvody u 1,8 TSI, prej někdy od 06-2011 (+-) začali dávat jiné rozvody (ale mluvil o řetězu, ne o napínáku) Spíš asi ten napínák ne, co se začal dávat typ AB od srpna....? Co Pawouku?

Upraveno od Clint

ten napínák začli dávat od poloviny roku 2012.... 

• Autor

To se pleteš, to bylo už K-čko a mám dojem, že od března 2012. Já mluvím teprve o typu AB.

tak dyt to sem pawouk postoval někam, už to měnili asi 4krát :D

hovňajs jinej přístup... blíží se konec roku, a tak se dojížděj poslední mystery shoppingy i na servisech. Tento týden by měly být hotový poslední.  Je potřeba zpracovat pozitivní tabulky spokojenosti zákazníků a kdy jindy jim kávičkou uděláš největší radost v "oáze klidu a pohody", než v předvánočním shonu? ;)

• Autor

Nj, kávička dobrá ;)

U mě to není o vánocích já mám kávu pokaždé... :-D

Tak se zase špičkuje Hyundai se ŠA. Na Shellce u letiště víta turisty bilboard Hyundaie a kus dál má bilbord ŠA.

kukuku.cz nevěřte všemu. :-)

Honza9007: A ja uz cekal, ze se konecne neco posune k lepsimu! Uvidime v lednu, kdy pujdu znovu do servisu.

JJ. Pak jsem našel ten článek. Též jsem se pobavil. ;-)

Škodovka je prezentováno jako normální auto pro normální lidi, tak jsou ve Velké Británii v šoku, když je spolehlivější než Renault, Fiat a další, potom je zákazník spokojený. Korejci mají nafouklé reklamy, Brit si koupí superauto, ale v kvalitě průměrné a nižší, tedy není spokojen. Nemusím obecně korejské výrobky, to raději Taiwan, když musím do levnějších věcí

Hm pekny ale golf R je hezci :)

Golf R je hezčí, ale tohle je takové neokoukané... Poslední modelové řady Seatu se mi celkové líbí nejvíce z koncernu. Jak to bude se spolehlivostí a cenou to ještě uvidíme, ale vzhled a první dojem u mě vyhrává Seat leon a navíc už je i v combi, což bude další plus pro Leona.

Taky jsem osobne zvedavy na vnitrni zpracovani. Nektere zahranicni servery uvadeji, ze je o chlup lepsi nez v novem Golfu. Zkousel jsem jejich konfigurator na webu a 2.0 TDI s DSG, vybava podobna urovni L&K a nejake vychytavky navic a byl jsem na 800.000,- Jedine, co se mi nelibi je logo "S" v predni masce.

• Autor

To logo se mi také nelíbí. Jinak ale ten myslivec vypadá moc dobře ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.