jirkaK Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 já mám na autě denní svícení, jak u VW známo, integrováno v hl. lampách. Přesto, abych měl v současný době jistotu, že jsem vidět dobře i zezadu, jezdím bez automatu na xenony. Prostě pro sichr. A automat stěračů je krám, kterej si dělá, co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Patriku: zkusím ty stěrače vykoumat přes diagnostiku, jestli s tím něco půjde vymyslet. Jirko: Proto jsem si aktivoval i zadní obrysovky a svícení u SPZ... u pašíku to pujde taky udělat když to jde u mé socky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 jo, dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) Chlapi, chtěl sem Vám všem popřát příjemné svátky, ať Vám Ježuch nadělí nová auta Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 (editace) Dekuji. Nove auto uz mam, tak nepotrebuji. Nove lepsi bych sice bral, ale ja jsem skromny clovek. :-) Editováno: 23. Prosinec 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 ani já nepotřebuji, ale dovolil bych si rovněž popřát všem krásné a klidné Vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Též přeji pohodové svátky a spousty kilometrů bez nehod a poruch našich miláčků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Připojuji se také k přání klidných a hezkých Vánoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Diky panove. Vsem klidne a pohodove Vanoce a at vsichni dojedou vzdy do sveho cile v poradku a ve zdravi. Jinak v tomto Novem roce zadne praskle retezy, ucpane DPF atd. Hlavne hodne zdravi vam vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 diky panove, vam vsem taky klidne svatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Všem taky pěkný svátky a žádné trvalé a když už tak bez následků 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 a když by to muselo být, tak aspoň takhle a ne na lidech. Tu mojí druhou ránu bych sem ani nemoh dát. Ostatně, ani jsem to tehdy radši nefotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 njn... proto chce mít auto velikostně oktávky, což ty máš ještě o něco bezpečenější a hlavně, že ty plechy něco vydrží... takový francouzi, tam už to je horší no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 ta bezpečnost je silně relativní záležitost. Vzpomen třeba minulý týden, jak to do sebe čelně práskly ty dvě SUV. Mohutný auta, spousta materiálu a jak to dopadlo. Jo, máš prostě větší šanci a to se počítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 asi tak jsem to myslel... tak SUV jsou dělaná tak, když sejmou běžný auto aby ho nesrolovali... si lidi pamatují z historie akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2014 Jinak C/L já víc než pro efekt, mám kvůli parkování. V práci parkuju na nezpevněném "parkovišti" a je dost dobré když se mi nasvítí když jdu v noci k autu (teď v zimě praktici využití 100%, že nešlapu v kalužích a bahně... Ty stěrače bych Kokto bral nějak vymyslet, zatím jsou takové informace, že bez zapojení automatických stěračů nefunguje C/L... A kdybys testnul někde to CúL na přední mlhovky, tak by to bylo super, ale nevim, zda máš někoho v okolí, kdo má před FL a v ní vyměněnou BSG pro corner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 na to před FL se můžu zeptat Igora z vedlejšího fora, jestli na to nemá skript Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 (editace) Taky vse nej... kazdopadne se asi nedozvim co delal Kokta s autem... nevypada to nejhur. Kazdopadne, zkus vymyslet denni sviceni v mlhovkach na O2 Tour, to nikdo nevymyslel, takovi machri tady nejsou! Editováno: 24. Prosinec 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 (editace) Tak jsem koukal celej večer, kdy mi Ježuch přiveze to nové RS-o, tolik jsem si ho přál....a nic, hoši, to mi nebudete věřit, on se vůbec neukázal. Takže příště už ztrácet čas čtyřhodinovým vyhlížením z okna nebudu... Editováno: 24. Prosinec 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 On ti doteď nikdo neřek, že Ježíšek dárky nenosí? To se pak nesmíš divit, že marně koukáš z okna. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Však ježíšek čeká strategicky na zdražení RS a příchod L@k a Scoutíka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Clintova peněženka už se klepe strachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Zeptej se Kokto zeptej se, když to o dalším srazu nakoduješ u mě, tak Tě koupím Kofolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 ty černý srajduly moc nemusím, když jsem viděl v PCE v pernštejne, kolik tam sypou cukru a nějaké stabilizátory Tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Tak nealko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky