Pawouk Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Však já myslel Tebe Clinte, Pawouk mi nic minule nesliboval. Navíc nadupaná auta a přijeli jste pozdě. Já z takové dálky s mojí malou 1,2TSI a přijel jsem včas.... To víš, zkoordinovat tu bandu není snadné a to tam bylo ještě jedno mezipřistání, zatímco tys jel sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 (editace) kokto: Tak to je nářez, konečně po dlouhé době zase pěkné Subaru, něco takového bych potřeboval, na ty naše silnice :-) Co to může stát ? Nevím nikdy jsem se moc o SU nezajímal. Pawouku: však jo, já už jsem vám to odpustil, škoda že nemůžu přijed nyní, přijedu příště. edit: už jsem si to zjistil tedy alespoň o nynějším subaru wrx sti, z 0-100 za 5.2s, cena kolem 1mil., spotřeba 10.5, (to Sub 3,6fsi má teda méně ) No mohl by z něj být bijec chlupatých Passatů. Jinak pro zajímavost, olej se mění po 15tis /1rok, servisní prohlídka 24měsíců/30tis - normální automobilka Editováno: 14. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 no já ti to řeknu tak, jak sem měl svoji oktávku v servise, tak sem si půjčil superba. prodřel jsem někde 17" pneu u zimáku, takže mě to stálo 5000kč a ještě sem pracně pneumatiku schálně na internetu(Continental T810 XL sport do 240km/h 225/45 R17) se blbě scháněla, neměli ji moc nikde skladem)... Jak sem se přesvědčil, není problém po českych silnících zníčit i 17 kolo njn .... ještě narazait na autorizák a je to moc pěkny autíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Dobré ráno Vietname Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) Ty ses přestěhoval? Jo taky máme pěknou nadílku, nelekla se Octávka té nadílky? Neklepala se když jsi ráno přišel? Editováno: 15. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 ty jo a u nas v Prahe nic, musel sem dojet na jednani az do Modletic rano, abych videl aspon dest se snehem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Chomutovsko hlásí nehorázné sračky a 1°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Pánové,omlouvám se ze sobotního odpoledního dýchánku při čaji,ale vedoucí mi volno neposvětil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 vite jak se zdravi majitele koncernovych TSI kdyz se potkaji na silnici ? Nijak, pac se zdravili uz rano v servisu na vymene rozvodu (převzato z oc) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 se moc nesměj, na Tebe taky dojde!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 nene na mě ne, mě v autorizáku přesvědčovali že na poslední verzi 2012 a na motorech CDAA už ty problémy nejsou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Však oni naslibují kde co každému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 však sem se tam řechtal smíchy na reklamace se chovají strašně achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tak zřejmě dorazím, když už Clint sehnal ten sníh :-). A taky, kdo by vás vytáhl nahoru, až zapadnete. ;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Motosmane, co sebou bereš? Neříkej, že Supa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Mám v Octě haldex a lopatu. ;-) Sup bude spinkat v garáži vyleštěn na pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 ja zase mám hasičák, kdyby náhodou začalo clintovi hořet auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tohle je drasťák, když si vezmu, že jsem v podobném jezdíval.... http://www.novinky.cz/krimi/324579-ridic-nebrzdil-a-rozdrtil-skodovku-o-strom-pri-nehode-zahynul.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ty jova, to asi nemělo vysokopevnostní plechy co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ten samy problém byl i ve favoritovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Ani se nedivim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Favorit na tom byl lépe, byl novější a hlavně, měl motor ve předu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 presne tak Clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jojo hoši, ještě že mám New Rapid, který je na tom s nárazovými testy euro NCAP (5 hvězd dle nejnovější přísnější metodiky) ještě lépe než ty vaše starý nadupaný plechovky - sranda, né že se někdo urazí. Asi jedinej klad rapida oproti Vám no, tak mi ho neberte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) tak znas to, nas zivot v nadupanych plechovkach se ridi jinymi pravidly - treba Rychlost je zivotni styl, ktery si uzijes az do konce Editováno: 16. leden 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky