Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Však já myslel Tebe Clinte, Pawouk mi nic minule nesliboval. Navíc nadupaná auta a přijeli jste pozdě. Já z takové dálky s mojí malou 1,2TSI a přijel jsem včas....

To víš, zkoordinovat tu bandu není snadné a to tam bylo ještě jedno mezipřistání, zatímco tys jel sám. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kokto: Tak to je nářez, konečně po dlouhé době zase pěkné Subaru, něco takového bych potřeboval, na ty naše silnice :-) Co to může stát ? Nevím nikdy jsem se moc o SU nezajímal.

Pawouku: však jo, já už jsem vám to odpustil, škoda že nemůžu přijed nyní, přijedu příště. 

edit: už jsem si to zjistil tedy alespoň o nynějším subaru wrx sti, z 0-100 za 5.2s, cena kolem 1mil., spotřeba 10.5, (to Sub 3,6fsi má teda méně  :kol-138: ) No mohl by z něj být bijec chlupatých Passatů.  :kol-48: Jinak pro zajímavost, olej se mění po 15tis /1rok, servisní prohlídka 24měsíců/30tis - normální automobilka

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

no já ti to řeknu tak, jak sem měl svoji oktávku v servise, tak sem si půjčil superba. prodřel jsem někde 17" pneu u zimáku, takže mě to stálo 5000kč a ještě sem pracně pneumatiku schálně na internetu(Continental T810 XL sport do 240km/h 225/45 R17) se blbě scháněla, neměli ji moc nikde skladem)... Jak sem se přesvědčil, není problém po českych silnících zníčit i 17 kolo :(

njn .... ještě narazait na autorizák a je to moc pěkny autíčko

Odkaz ke komentáři

Jojo hoši, ještě že mám New Rapid, který je na tom s nárazovými testy euro NCAP (5 hvězd dle nejnovější přísnější metodiky) ještě lépe než ty vaše starý nadupaný plechovky  :kol-48: - sranda, né že se někdo urazí. Asi jedinej klad rapida oproti Vám no, tak mi ho neberte.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...