Petrrr Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 No neni ta Denim nejhezci ? Odpovim si sam. Je. Jinak Kokto to svezeni samo plati. Bylo nakonec nejak malo casu. Ovsem po svezeni v Tvem i jako Back pasazer mi to prijde az trapne ti to pujcovat. Jinak jak to ze mel Stanmar Roomika, doslo mi to az pri odjezdu. Asi mi neco uteklo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 To je Yetti FL ne Stanmare??? Ta OI a FI combi patřilo taky ke srazu, nebo to byl někdo omylem? Jinak Denim.... Nějak tam tu barvu pořád nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 To byli nějací šupáci, co nám kazili pěknou fotku Před odjezdem jsme je shodili do rybníka... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Stringo přesně tak , je to Yeti fl v městské verzi. Mám ho půjčenej na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 tak aspoň sem napiš nějaké pocity? Nebo jsem to někde přehlédnul, nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) mě se jeták líbí furt, ale v motorizaci 2.0 TDI či 1.8 TSI a hlavně haldex, když už to směřuje do kategorie SUV. teď ten vzhled ještě opravdu vylepšili z exteriéru. dálkové to má přes bi-xenon nebo klasicky přes halogen? petře však příště můžeme mrknout i na kodování a svézt se chci, malá hmotnost dělá divi. dyť já jezdil v 1.6 polu 55kw a to jezdilo krásně, jak to bylo lehké, poslal si to do červeného a krásně to jelo. Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Večer bude recenze - odpoledne to jdem s bráchou trochu projet. 1.2 TSI 77 kW DSG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 (editace) to chtělo pořádnej dehet jinak má: bi-xenony a LED technikou pro denní svícení Editováno: 1. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 No sem vul. Samo jsem myslel Yeti a napsal sem Room. Pako. No stryc nedavno koupil taky yetiho 2,0 tdi 81 kw 4x4 a jeste taky neprijel na exkurzi. Pak reknu az se svezu. A proc to ma pujcene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Hlavně vyraž na nějaké točité okresky a zkus S mód a potom klasiku. Pak nezapomeň přispět do sekce DSG/manuál. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 to máš fuk jestli tam dáš S nebo D. to jede furt stejně dle mého... akorát na Sko to při pomalé jízdě ještě cuká a jak to řadí ve vyšších otáčkách divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 No sem vul. Samo jsem myslel Yeti a napsal sem Room. Pako. No stryc nedavno koupil taky yetiho 2,0 tdi 81 kw 4x4 a jeste taky neprijel na exkurzi. Pak reknu az se svezu. A proc to ma pujcene? No proč, aby si mohl vyzkoušet něco jiného, než svoji OII. Takto už měl OIII,SII FL. A doufám,že to bude nadále pokračovat,abych se mohl taky svézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 A kde je ta clintovo diskuse na toto tema prosim dejte odkaz nechce se mi to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Já myslel na S a krleš a pak D a krleš. Tam se pak ukáže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Zde je: http://forum.skodahome.cz/topic/127593-dsg-vs-manuál/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Slíbil jsem fotky toho letadla po kroupách, tak aby bylo vidět, že nejen auta se mohou potkat s kroupama, přídávám pár fotek. Airbus 330 Air Emirates, nouzové přistání na Ruzyni, po dohodě s kapitánem jsem udělal pár foteček... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 to je pěkný jak to Marcelovi pučují, akorát že tam má dobrého kamaráda ne? Takhle by to mělo nějak fungovat jako stálému zákazníkovi, že ti občas něco půjčí na 2 dny, ve většině prodejen předváděčky moc nechtějí pučovat jako mě, já už sem to včera říkal, já chtěl rapida měli tam dva a prostě mě ho nepůjčili, tak alespoň 2007 roomstra v mpičku a vyzkoušel sem něco alespoň jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Když ty by jsi to hned čipoval a hledal závady. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Ty jo, to měli kapitáni asi sevřené prdelky co Clinte? PS:jak se k tomuhle dostaneš? Děláš na Ruzyni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 jj chodí se tam vyspat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 hádejte kdo to mohl být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Je to Kokta a předjíždí na dvojitej plnej, že jo?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 stringo hooodně vedle, takhle já nejezdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Kokta: Kdo? Stringo: Dělám na Ruzyni a občas se nachomejtnu k takovým věcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky