Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo tak to je k Climatronicu... Akorát nějak nechápu, proč je to čidlo svitu... myslel jsem, že Climatronic funguje přes to čidlo tepla co je na panelu ovládání Climatronicu...

Těch teplotních čidel by tam mělo být víc - v prostoru nohou atd.

Vloženo (editace)

Tak já nevim, ale v Supu jde pěkně zato v octávce je nějakej zdechlej. Příjde mi, že větrák málo fouká a taky mám nastaveny nižší teploty než v Supu a je tam teplo.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo (editace)

Zejtra zajedu asi přezout na moje letní slicky :D Budu muset v dešti zase padesát v zatáčkách :)

Je mi je ještě líto vyhodit, dojedu je do mrtě, až dráty budou vidět :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak ja kluci tentokrat neprijedu. Auto bude v servisu. Vymena kvalitniho silentbloku prevodovky uz po druhe. Skoda, mohl jsem si popovidat s Honzou o tom vysoce kvalitnim testovani novych aut. :D:D:D:D Navic ty vase dny v tydnu nebyt good pro nas z daleka. Patek by sel, to nemusim druhej den vstavat do prace vetsinou, jako minule. Ale v tydnu to byt naprd. Tak snad dorazim na kvetanek.

Vloženo

v pátek se mě to zase nelíbí, to musím zrestartovat mozek. minule ten pátek já měl černej puntík v hospodě.

no jo, tak ti zase dají stejnou a dopadneš jak já s potahy, banda nýmandů.

Vloženo

Zamluvil sem 6 židlí, kolik nás tedy bude? Většinou to trefím dobře ;)

no ja bych mel na 90procent dorazit.sice mam nocni ale kolega snad misto mne na tech par hodin vezme

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...