Ozi Toretto Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jj, zluty mlhy jsou pekny. Jinak ja jsem koukal na to jak to ma Honza ted a je to fakt super. Tak uvidime jak to padne k OIII a pak se uvidi. A navic je to folie a to znamena ze se to da krasne sundat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 no mě to moc teda nepřitahuje a nevím v čem je to lepší... na západě tě za to sjedou pokud tě chytnou.... ale každej to má jinak jak sem koukal na ozyho folie, na střeše tam má bublinky(což až tak nevadí, koukal sem na to z 30 cm), trhá se mu folie na masce a na zadním křídle, nedokáži si představit s tím polepit celý auto, se to bude takhle trhat? nebo mu to jenom špatně udělali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Je to treba v mlze a desti daleko lepe videt, je to hodne vyrazne. Mno a jako bonus to dobre vypada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jeste jedna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 to asi neni letos v zime:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 ale zlute dobre,ono je i zlute svetlo lepsi do mlhy coz je fakt:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Je to minula zima a dokonce jsem snad ani nemel prezuto. Nebu "uz" jsem mel ptezuto :-D Prave, do mlhy je zluta je super ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 (editace) Dneska jsem ho chtěl koupit, ale když jsem si do něj sednul, zjistil jsem, že mě sedačka z boků tlačí, (asi jak sem tlustej) a při zavření dveří bych hlavou vyrazil okno Obsah 6litrů, 570 koníků Editováno: 10. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tak ho vem. Neboj, při placení leasingu se v něm do vánoc ztratíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tak dneska mě málem o fous sundal jeden dědek, na hulváta z boku a srdce až v krku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Clinte za 4 roky stare auto 3mice bez dph to ani nahodou za toto. To nema ani poradnej kufr :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 JJ,není to holt myslivec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Petrrr: zrovna když mě napadlo, že prodáš Rapida, tohle vojetý koupíš a napráskáš to Ozimu a Koktovi na okruhu s cigárem v hubě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 (editace) Ale kundolap je to pěkněj, to by ti do auta samice skákaly už nahatý a přeblafnout rákosku v tomhle autě by pro ně byla čest Editováno: 10. Duben 2014, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Ten spider je lepši a praktičtější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Do toho se nesmělo ani sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zítra jdu reklamovat tu kvalitní práci provedenou na spoileru. Doopravdy je na to záruka (prý standartně) jen půl roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 To s tím autem nemáš velký nájezd a je v garáží... To nevím jak to vezmou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 To je vomlácený od much, čili vlastnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Dnes je všechno vlastnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Musí se na to podívat lakýra,technik mi ovšem říkal,že se to může stát (loupání laku) když se dobře nechytne podklad.. Což mne ovšem nepřekvapuje,páč zadní spoiler mi lakovali nadvakrát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Ale kundolap je to pěkněj, to by ti do auta samice skákaly už nahatý a přeblafnout rákosku v tomhle autě by pro ně byla čest no Clinte ,pres ten tunel teda to nevim,to abys mel velkou rakosku :'> 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) tak Clint má rákosenku maličkou, tak ten má místa dost. V Top Gearu toto auto bylo a je to přemotorovanej šmejd, co bere každou zatáčku smykem a nedrží tak stopu, když jí potřebuješ projet na max. a strašně tím pádem ztrácí. Bylo to tam v porovnání s jiným autem a to už nevím jakým a ten ho pěkně natřel. Tedy opravdu jen pro super důchodce s malými rákoskami. Nemluvím o zadních gumách, který bys musel měnit každej měsíc. Editováno: 11. Duben 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Top Gear je show, jeho smerodatnost ohledne toho jake to auto jizde je mirne zavadejici ;-) spatne auto to neni, s tou nestabilitou v zatackach to spatne neni a celkove je to rychle auto. Jeho hlavne bolest je v necitlivem rizeni. Ale nejlepsi ze supersportu taky neni ;-)Pokud chce clovek vedet jak takovyhle exotiky jezdi, je treba kouknout na Chrise Harrise tzv. "Opicaka", on popise feeling z rizeni velice dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky