Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Clinte ja myslim ze to nebude dlouho trvat a ty srazy v tech Dobranech budou. Mne je to jedno budu za vama jezdit mam to stejne daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Achjo ;D zase si něco peto vymyslel Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Petrrr: Kam bys jezdil, ty budeš s náma na cimře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ještě si to rikej klintiku a ono to tak dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 To z nás bude mít Dr. Chocholoušek radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Az se tam začneme hádat o mbeckach tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Vydis to, uz me to taky bere. Myslim si o sobe, ze jsem normalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 ".....pane doktore, jak to vypadá s tim Markem?" - "Moc vás nepotěším, stále čipuje, stále čipuje....." 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) To vis klinte já si říkal o bouracku abych byl zajímavějsi a vidíš jak to dopadlo Editováno: 13. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Místo na televizi tam budeme všichni koukat na Hravcův Columbus 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Hravce: Souhlas, tady lepsi nez stredni skola. Lepsi pripravu na servisni prohlidku v AS s reklamacema mit nemuzu ( pujdu pristi tyden) . Uspesna prohlidka = splnena zkouska = ziskana maturita skodahome. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 No půjdu chrápat, musim se vyspat po třech denních, bylo to náročný. Zejtra ten Ford, pak prošmejdím Amond, kde ukrejvaj ty káry a něco projedu. Pak dám vědět, co sem našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Clinte :D:D:D:D:D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Dyt nemá televizi, já jediné koukam na tv nova. https://m.youtube.com/#/watch?v=s72tR_X0L_Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 to se stava maximalne jednou za 20let:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Tak po víkendu totálka... 270 zpráv v mailu a bude to horší a horší... Asi vypnu oznámení, nebo už fakt nevím... Nechtěl bych to vidět po týdenní dovolené, to bych celej den nedělal nic jiného, než promazával mail... Jinak celkem horečná slovní válka Škoda vs. Ford já bych neřekl, že Ford je o tolik horší než jiné automobilky. Bavíme-li se o autech cca od roku 2010 řekl bych, že všechny dnes běžné automobilky v ČR jsou jak motorově, tak kvalitativně na hodně podobné úrovni. To že některá auta mají výkonnější motory než konkurence, to už je věc poptávky, to že některé motory jsou horší, je zase vět výzkumu a velice přísných emisních norem, kdy jsou výrobci tlačeni pomalu k nemožnému... Znám spoustu lidí, co nadává na Fordy (většinou 10 let staré ročníky), znám lidi, co nadávají na nové Fábie, znám lidi, co si nemohou vynachválit Peugeoty a znám lidi, co by nikdy nekoupily Fiata... Každý si najde své, záleží na tom, jestli lidi kupujou auta nová, jestli umějí zacházet s autem, nebo jestli kupujou auta bazarová a potom nadávají jak se to sere, nebo sami umějí jezdit, ale ne řídit auto... Nedá se říct, že by něco bylo vyloženě výborné a něco vyloženě na howno. Můžete koupit novou L&K a bude se srát a nebo 10 let starého Focuse a nebude jediný problém. Během týdne není nikdo schopen říct jaké to auto je, nikdy ho neprojedete tak, abyste věděli co od něj čekat, nebo jak se chová, nebo jak dlouho vydrží. Jediná věc co se dá hned o autě říct, je vzhled a to je naprosto individuální.... Mě se třeba všechny nové Seaty neskutečně líbí, stejně tak se mi líbí Octavie III a naopak se mi nelíbí Golf VII nebo Scirocco... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 (editace) Klinte scout je v konfigu a tys nás neinformoval http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/56084105 Editováno: 14. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 videli ste reklamu na novou astru? uz v reklame se rika, ze je to auto na 100 tkm http://www.youtube.com/watch?v=cwRVjcMOD3E 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Kokta: neinformoval, pač mě se Scouty nikdy nelíbily, nějak mi ty plasty k tomu nejdou a dělat z osobáka nějakej jakoby offroad mi přijde úchylné Jinak dobré ráno všem, já akorát vstával a posnídal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 V tomto s tebou naprosto souhlasím, když už offroad, tak pořádný, ne nějakou atrapu. Jenže dnes je to módní, tak se to vyrábí skoro ze všeho. Toto má alespoň 4x4, na rozdíl třeba od Roomstera Scout, který nemá ani větší světlou výšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Dobre rano nebo teda poledne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Tady všichni chrápou do oběda. Ostatní po obědě. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Pancho, ty mas auto v NH caru a Cernaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 jo jo presne tam,videl si ho tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky