Hurikan88 Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 v tom případě já bych už potřeboval tak 200kw :-))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Stanmar začíná bejt vhodnej kandidát do Koktovy ordinace 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 No ty jeho průměrné rychlosti svědčí o něčem jiném. no jo, ale on má od svého bydliště nejbližší dálnici, zda se tak dá D1 nazvat minimálně 100 km když jsem byl na jaře kousek od něj měl jsem rychlostní průměr ještě nižší ... neb to bylo v noci a z polí to skákalo všemi směry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 56 km/h průměrka, prej kochací jízda Tak to chápu tu průměrku.... To já zajedu taky. Zdá se, že Kačerovi přijde už šedesátka rychlost jako z praku.... no v Chorvatsku zkoušel 230 km/hod chtěl trumfnout tuto paní ale manželce se to nelíbilo, tak zpomalil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Stanmar začíná bejt vhodnej kandidát do Koktovy ordinace ten je dnes uražený a spí, či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 no jo, ale on má od svého bydliště nejbližší dálnici, zda se tak dá D1 nazvat minimálně 100 km když jsem byl na jaře kousek od něj měl jsem rychlostní průměr ještě nižší ... neb to bylo v noci a z polí to skákalo všemi směry... Jak tedy můžeš z toho odvozovat jeho spotřebu? Někdy to chce trochu méně kecat. Takovýchto jezdců, co tady vypisují, jak tomu dávají čočku a žere jim to pět litrů, už jsem tady viděl mnoho. Naprostá většina se po prvních pochybnostech již nikdy neukázala. A ta průměrná rychlost je jak z Economy Runu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 a toto je též blbý rychlostní průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 To není špatný výsledek, ale o stylu "není žádná pomalý BÉ" to na takové trase asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Kokto kde jsi! Kdyz Te clovek potrebuje. Na kolik ze se ma formatovat pametovka do kamery do auta co sd tyce ty alokacni jednotky ? Fat 32 a 8tis neco? Nebo 4tis neco ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 On kokta píše, ale než to odešle, tak mu to Pawouk smázne :D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Asi se urazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 (editace) Taky je tu podezřele klid To se ještě nestalo, aby Kokta nebyl v žebříčku.... Editováno: 14. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Dnes jsem byl indisponovan. V praci nesel poradne net nebo co, pac mi skodahome neslo. Tedy mel bych dostat nalepku modrou s vozikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Taky je tu podezřele klid To se ještě nestalo, aby Kokta nebyl v žebříčku.... top.jpg ta tam máš těch ikon jako na kolotočích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Dobré ráno. Slunce svítí, ptáci řvou a příroda smrdí. [emoji2][emoji2][emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Tez tez:)) ale tady priroda nesmrdi ale vune venkova:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Brý den... Kokto, náhodou nevíš, jestli se nedá nějak rozchodit přisvícení Corner při zařazení zpátečky jako to má VW??? Ve vlákně o cornerech mi nikdo neodpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Na předface ti to nechodí? Já jsem si to nechal zrušit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 neda, u predFL to nefunguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Nn nechodí a nešlo to před rokem nakodovat... A čím to je, že to nejde a na FL to jde??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 To je mazec a ta světla jsou boží s LED eyes http://forum.skodahome.cz/gallery/image/52635-dsc-7104jpg/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) To zase dneska začal den Frčím si to ze Strašecí z kopce (jel jsem do servisu do Rakovníka na prohlídku, olej brzdovku a svíce), přede mnou nějaká bába s dědkem 70 na tachu, dvojitá plná souvislá Dole už mě to dožralo, tak se dědka s bábou vzal (byla tam dvojitá na chvíli přerušená pro odbočení mimo silnici) a vosmahnul to na 140.... Po chvíli kouknu do zrcátka, ja se bába s dědkem asi škleběj a co nevidím? Modré blikačky a místo dědka s bábou Policie.... , řekl jsem si, to nevypadá, že někam jedou a taky že ne, za chvíli nápis STOP (ani jsem nechtěl vidět, jak byli dědek s bábou vysmátý, když mě míjeli.....) Editováno: 15. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 hotovej román Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 A kolik to koštovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Hotovej pirát silnic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky