Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

no jo, ale on má od svého bydliště nejbližší dálnici, zda se tak dá D1 nazvat minimálně 100 km  :kol-32:  když jsem byl na jaře kousek od něj měl jsem rychlostní průměr ještě nižší ... neb to bylo v noci a z polí to skákalo všemi směry...

Jak tedy můžeš z toho odvozovat jeho spotřebu? Někdy to chce trochu méně kecat. Takovýchto jezdců, co tady vypisují, jak tomu dávají čočku a žere jim to pět litrů, už jsem tady viděl mnoho. Naprostá většina se po prvních pochybnostech již nikdy neukázala.  :kol-28:   A ta průměrná rychlost je jak z Economy Runu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To zase dneska začal den :(

Frčím si to ze Strašecí z kopce (jel jsem do servisu do Rakovníka na prohlídku, olej brzdovku a svíce), přede mnou nějaká bába s dědkem 70 na tachu,

dvojitá plná souvislá ;)

Dole už mě to dožralo, tak se dědka s bábou vzal (byla tam dvojitá na chvíli přerušená pro odbočení mimo silnici) a vosmahnul to na 140....

Po chvíli kouknu do zrcátka, ja se bába s dědkem asi škleběj a co nevidím? :D  Modré blikačky a místo dědka s bábou Policie.... ;), řekl jsem si, to nevypadá, že někam jedou a taky že ne, za chvíli nápis STOP ;) 

(ani jsem nechtěl vidět, jak byli dědek s bábou vysmátý, když mě míjeli.....)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...