Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 No přesně, tyhle ingousti jsou nejhorší. Když jsem sepisoval tu naší událost s Panchem tzv. James Bond akce. tak jsem se majitele zeptal jestli mu to nevadí sepisovat na jeho kapotě (popravdě byl rád, že to nemusí psát on a Pancho na tom byl asi stejně). Pancha jsem se nějak ptát nemusel jestli to sepíšeme na jeho kapotě, nějak mi to neštimovalo . Myslím si, že i když v tu chvíli nevěděl ani jak se jmenuje, za tento dotaz bych skončil asi zakopanej na tom poli v blízkosti. no docela mne uz znas koukam :'> :'> :'> :'> jinak pojistovna to uz uznala.ale chtela fotky i popis nehody:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Clinte ty woe....ja te asi zastrelim:) takhle si ze stareho chudaka pancha delat srandu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Pancho, nějaká solidní žranice na Clintův účet by to mohla srovnat, co říkáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 V tom byla právě ta chyba, že chtěl Pancho Petrrrovi ukázat, jak to lítá, ale zasunulo se mu jenom jedno kolo 9.jpg a není to tím že má přední plynovou vzpěru kapoty namontovanou vzhůru nohama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Pawouk to mas teda pravdu a furt chce ten caj a takze je to jasne,nebude strilecka ale žranice na Clintuv učet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Ať na to koukám z jakéhokoliv směru, ten PANCHO to má fakt divný. [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 No twl, co to proboha je??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 To je Panchomobil. Hravce: mas recht, ani jsem di toho nevsiml. Zase na druhou stranu vzpery zadniho vika kufru jsou zrovna tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 není pravda... vzadu je tlusté nahoře, což je správně a vepředu dole, což je špatně ... viz zde tento příspěvek a následné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tak pro sraz o páté navrhuji tyto termíny: 4,7,8. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Já bych nejpravděpodobněji mohl toho 7.8. 4týho jsem pryč a v pátek už pálím na víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Hihi, dobrý, jenom jestli taky umí něco opravit, nebo jenom hopsat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tak ten je dobrej, je vidět, že jsou dobře placení, když mají takovou dobrou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 7. mozna jinak vubec - aspon dle aktualniho programu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Pawouk se tu uchechtává buzikům, ale aby odpověděl na termín, to už ne....zrovna tak Petrrr..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 ja vubec mam od 1 do 10 nocni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Po-st jsem vždy v Praze pracovně, takže pokud mě někdo nabere, tak se klidně přidám na večeři :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Clinte, já nevím. Pokud budu v Praze, tak je mi to jedno a přijedu kdykoliv. Pokud nebudu, tak taky, protože se nezúčastním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Já mám zase od 18. dovolenou a tak budou v práci fofry, tedy nevím. Pokud vyjde přijedu, pokud ne, tak ne. Popř. pak o dov. Clinte by jsme mohli uspořádat včelařský dýchánek pokud to bude vycházet. Zrovna dnes jdu taky rojit včely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) @petře: lepší být trošku free, než bejt nasranej a jenom říkat že se máš nahovno Editováno: 31. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Já už se těším na ten Žamberk, to bude žranice a chlastanice Musim to zaplatit, nějak mi to vypadlo.... Už jsme domluveni s Arlákem, Panchem a Motosmanem, že nám bude Kokta skákat pro točený (jako mlaďas), zatím co my budeme žrát celej večer stejky a házet kosti jeho čoklovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Co je free, to neznám. "Nemám rád free" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 no jo furt někam jezdíš testovat nějaký hondy a pak ti nezbyde ani sraz když mě půjčíš auto, tak ti klidně pro něj zajedu a zajedu ti zadní brzdy. Labradoři kosti moc nemůžou a pes nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky