Pawouk Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Tak ode dneška asi na dva až tři měsíce už ne. Něco kutají u lanového mostu, provoz má být jen po jedné polovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Lanový most se dá objet buď vrchem přes nový pražský okruh a pak na Prosek a dolů přes Libeň (Povltavská) a po nábřeží zpátky na Letnou. Anebo projet přes Černý Most, Kyje a Malešice a najet ZA Lanovým mostem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 nj to ani nevím, lepší to bude projet kousek městem no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Dobar dan, hlásím návrat z dovči . Okouknul jsem nějaký loďky v marině v Rogoznici, ale nemohl jsem se rozhodnout která by se mi hodila na Džbán..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 tu prvni ,ale kdyz uz tak bych sel do tohoto http://magazin.e15.cz/lifestyle/abramovic-dal-k-pronajmu-luxusni-jachtu-za-4-8-milionu-na-den-683272 jinak caj o 5 ja to mam na 50 procent:( a jeste nemam auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Noční oběd v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 dobre rano:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 tak sem se dnes i vyspal trochu v praci a jinak sem celou noc paril:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) Dobré ráno lidičky.... Já spal jen 3 hodiny ....tak to teď doma dospím Projel bych se něčím ostřejším Budu muset popátrat, kde se co nachází a v tejdnu si udělat nějakou "expedici " Editováno: 3. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Pancho, kdyz bys jel a mel problem s autem tak cinkni, nejak bychom to vymysleli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No ještě nevím jestli budu moc jed. A mám tři auta. Z toho dvě ted nejezdí. A třetí sem pucil ségre Protoze jim odešli vstřiky na citroenu. Takže sou bez auta. A ja mám od kámoše a na tom hrozne hučí ložisko. Takže už abych měl svoje konečné. A nemusí ani létat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jj, to naprosto chapu, ale jako neni problem te pripadne vzit, aspon se svezes nejakou pleckou, abys vedel, ze chces zpet skodovenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Foto z garáží z centrály kde mu ted stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) ty kola se k té stříbrné nehodí. Editováno: 3. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ona i ta stříbrná je na tom RSu nic moc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě. jestli chceš leštit nějaký auto, tak se u mě stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 stříbrná je pěkná, spíš ty obrovsky kola se tam nehodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě. jestli nemas co lestit mohl bych ti tam hodit fabii co ma mama, tedko stoji chudinka v praze a ten venek ji moc dobre nedela... ty kola se k té stříbrné nehodí. Ona i ta stříbrná je na tom RSu nic moc. ta kombinace je fakt nic moc, treba k te bile by to sedelo paradne, to by bylo super... nicmene je to porad lepsi nejlepsi mozne auto - sluzebni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Zas tolik stříbrných RS asi nepotkáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 to sice ne, ale u nas v garazi vedle sebe stoji takovehle stribrne i s kolama a hned vedle jeste jedno bile - jinak je stejne a musim rict, ze ta bila je hezci na pohled... jinak osobne proti stribrne nic nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Asi tak, stříbrné auto jsem měl, ale na OIII a speciálně na RS to vypadá dost nudně a nenápadně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 (editace) tak ona celá O3 vypadá nudně, co si budeme namlouvat.. ale je pravda že žlutá s černými doplnky je pěknější. Editováno: 3. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 A kam máme přistavit ty auta na leštění??? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 pancho si napred stezuje ze nema jaka auta lestit a mejt, a kdyz se mu jich nabidne hned nekolik tak uz se mu do toho nechce... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky