kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Tak už jezdí? Co si vše měnil Proc ti nešel motor Editováno: 25. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Pancho: Vypadá dobře, dneska to umí opravit že to nepoznáš... Petrrr: Já mám Žamberk na Prunéřově, a navíc mám auto mimo provoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Kokta proc motor? Motor chodil furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 tak napiš co si vše měnil ne? něco si psal že ti blbne převodokva nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Na oslavu20140825_194922.jpg20140825_194903.jpg počkej, nemáš to špatně, ne? Jsem myslel, že jdeš do toho stylu ležatejch kol... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 snad během dopoledne by to mohlo být hotový Definitivně budu vědět ve středu; ještě se čeká na platbu od banky :-/ A to budu mít protekční servis, že jim bude stačit vidět "peníze na cestě" a nebudou čekat na připsání na účet. Ale už se počítá s tím, že se auto bude ve čtvrtek přehlašovat na DI v Praze. Se těším jak dítě na pohádku tak to nejak vymyslime, az budes vedet presne tak cinkni Na oslavu20140825_194922.jpg20140825_194903.jpg duvod k oslave to je a poradnej. jak si prede holka? Tu buchtu nebo to Lambo? Lambo s buchtou a i těma Panchovejma steakama nejlip buchtu a rusicku, lambo je mi male, potrebuju dospelejsi supersport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ty woe. Jestli už máš mazlíka, tak máš u mě na Žamberku šampus. Bouchnem ho o levý přední... [emoji1][emoji1][emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 no světlo z A3 a co jako 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Honza postupne odhaluje tu svoji novinku jak to dela SA. Za chvili sem da fotku vejfuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Možní dá i šroub na kole. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Honza postupne odhaluje tu svoji novinku jak to dela SA. Za chvili sem da fotku vejfuku tak už alespoň víš, odkud to škodovka má 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 ja bych ukázal jak vypadá logo škody, to neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 A kdo je ten skoda? Milos Forman je muj pribuznej neplest s Felicii ;D. Az budes vedet v kolik tam mas byt, tak muzes dat vedet i me, je ale konec mesice, takze mi musej sedet hodiny v praci. Nejak divne vrkal motor, tak jsem na 30l benzinu dal 12 lihu a ted to tahne od spoda, motor se ztisil, z vejfuku mi to vyslehalo saze a motor uz zas vrni... spotreba stoupla o 0.5l takze co usetris na dph, to projedeš. Nula od nuly pojde, ale motor je fakt tissi, lip tahne a celkove mi to prijde lepsi, jen to startuje o krapet dyl. Jednouvrocne tam v lete nadrz projedu, at se to procisti a navaze to vodu z nadrze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Tys dal do nádrže 12l lihu??? TO Ti šlehaly z vejfuku už plameny ne? Tos dal do TDi? Nějak nevím, jestli to s tou vodou myslíš vážně, nebo zda to funguje... Ani nevím jak bych zjistil, že v nádrži je nějaké vyšší množství vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 A nedělá si z nás šoufky? Do TDI to nedal, má přece 1.4 16V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) Radius asi necetl testy N95 a N100 kde je pomerne dobre vysvetleno co uz zpusobuje v palivu povinny 5% podil lihu. Natoz tam nasypat resp. nalit jeste dalsi litry lihu. Buh zehnej tvemu motoru. Editováno: 25. Srpen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 No svezení . Ted si na řadě ty ale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ty woe. Jestli už máš mazlíka, tak máš u mě na Žamberku šampus. Bouchnem ho o levý přední... [emoji1][emoji1][emoji6] Sampus beru jen zadne bouchani o kolo:) Ozi holka prede pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tak u tsi bych se bal, to je motor kterej stezi utahne benzin natoz po nem chtit i vykony na neco jineho. MPI je jina liga, to je jako stary sdi, jezdej i na olej. Jednou rocne se to proplachne a bude lip a samozrejme vim co to dela - zvysuje detonacni odolnost, namaha sedla - proto jen malicko lihu a hlavne cisti soustavu a vaze vodu - s tim maj lroblem ti, co tankuji 3x tydne za 200 muj pripad to neni Clinte, ale i tak jednou za cas.... Cinska octavia je zase hezci nez evropska http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/takove-jsou-skody-pro-cinu-yeti-delsi-octavia-zdobnejsi/r~ecdb5ec8c84911e3a09e0025900fea04/r~e8dd12dac84411e3af98002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Zdarec ve spolek mafiáni Počasí koukám na hovno, takže nálada nic moc....Včera jsem se ptal, jestli nebude příští rok už FL na oktu, ale prej že nebude Je moc brzo. Chtěli mi hned objednat novou káru, prej že se na RS-o stále čeká kolem 5ti měsíců. Říkal jsem jim, že nechci, že nemám vybranou barvu Hned mi nabídli steelku, že je to prej s černejma doplňkama naprostá bomba, tak jsem říkal, tak tu jsem tedy ještě neviděl :D Přemejšlel jsem, jestli vůbec někdo z těch našich RS-áků si na ní poctivě našetřil, pač je mají snad všichni služební.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Clinte a co Hurikan??? Ty na nej vubec nemyslis... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Tak to jsou dobří šupáci... Kdybys potřeboval nouzový zimáky (15", ale ty asi na RSo před brzdy nedáš, viď?), tak bych o jedněch věděl. Jinak dotaz na ostatní: mohl by mě někdo z vás v pátek, za úplatu, hodit z Prahy do Boule vyzvednout nový povoz? Hele sice se ještě neznáme, ale v pátek bych měl mít čas. Když nikoho neseženeš, tak dej vědět. Podmínka je, že jedině bez úplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Honzo taky, v patek se pohybují v Praze, ale musíš sdělit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky