Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

snad během dopoledne by to mohlo být hotový ;) Definitivně budu vědět ve středu; ještě se čeká na platbu od banky :-/ A to budu mít protekční servis, že jim bude stačit vidět "peníze na cestě" a nebudou čekat na připsání na účet. Ale už se počítá s tím, že se auto bude ve čtvrtek přehlašovat na DI v Praze. Se těším jak dítě na pohádku :D

tak to nejak vymyslime, az budes vedet presne tak cinkni ;)

duvod k oslave to je a poradnej. jak si prede holka? :kol-47:

Tu buchtu nebo to Lambo?

Lambo s buchtou a i těma Panchovejma steakama  :kol-47:

nejlip buchtu a rusicku, lambo je mi male, potrebuju dospelejsi supersport... :kol-34:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kdo je ten skoda? Milos Forman je muj pribuznej neplest s Felicii ;D. Az budes vedet v kolik tam mas byt, tak muzes dat vedet i me, je ale konec mesice, takze mi musej sedet hodiny v praci. Nejak divne vrkal motor, tak jsem na 30l benzinu dal 12 lihu a ted to tahne od spoda, motor se ztisil, z vejfuku mi to vyslehalo saze a motor uz zas vrni... spotreba stoupla o 0.5l takze co usetris na dph, to projedeš. Nula od nuly pojde, ale motor je fakt tissi, lip tahne a celkove mi to prijde lepsi, jen to startuje o krapet dyl. Jednouvrocne tam v lete nadrz projedu, at se to procisti a navaze to vodu z nadrze.

Odkaz ke komentáři

Tys dal do nádrže 12l lihu??? TO Ti šlehaly z vejfuku už plameny ne? Tos dal do TDi? Nějak nevím, jestli to s tou vodou myslíš vážně, nebo zda to funguje... Ani nevím jak bych zjistil, že v nádrži je nějaké vyšší množství vody...

Odkaz ke komentáři

Radius asi necetl testy N95 a N100 kde je pomerne dobre vysvetleno co uz zpusobuje v palivu povinny 5% podil lihu. Natoz tam nasypat resp. nalit jeste dalsi litry lihu.

Buh zehnej tvemu motoru.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Tak u tsi bych se bal, to je motor kterej stezi utahne benzin natoz po nem chtit i vykony na neco jineho. MPI je jina liga, to je jako stary sdi, jezdej i na olej. Jednou rocne se to proplachne a bude lip a samozrejme vim co to dela - zvysuje detonacni odolnost, namaha sedla - proto jen malicko lihu a hlavne cisti soustavu a vaze vodu - s tim maj lroblem ti, co tankuji 3x tydne za 200 muj pripad to neni Clinte, ale i tak jednou za cas....

Cinska octavia je zase hezci nez evropska

http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/takove-jsou-skody-pro-cinu-yeti-delsi-octavia-zdobnejsi/r~ecdb5ec8c84911e3a09e0025900fea04/r~e8dd12dac84411e3af98002590604f2e/

Odkaz ke komentáři

Zdarec ve spolek mafiáni ;)

Počasí koukám na hovno, takže nálada nic moc....Včera jsem se ptal, jestli nebude příští rok už FL na oktu, ale prej že nebude :(  Je moc brzo.

Chtěli mi hned objednat novou káru, prej že se na RS-o stále čeká kolem 5ti měsíců. Říkal jsem jim, že nechci, že nemám vybranou barvu :D

Hned mi nabídli steelku, že je to prej s černejma doplňkama naprostá bomba, tak jsem říkal, tak tu jsem tedy ještě neviděl :D :D

Přemejšlel jsem, jestli vůbec někdo z těch našich RS-áků si na ní poctivě našetřil, pač je mají snad všichni služební....

Odkaz ke komentáři

Tak to jsou dobří šupáci... :(

Kdybys potřeboval nouzový zimáky (15", ale ty asi na RSo před brzdy nedáš, viď?), tak bych o jedněch věděl. ;)

Jinak dotaz na ostatní: mohl by mě někdo z vás v pátek, za úplatu, hodit z Prahy do Boule vyzvednout nový povoz?

Hele sice se ještě neznáme, ale v pátek bych měl mít čas. Když nikoho neseženeš, tak dej vědět. Podmínka je, že jedině bez úplaty ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...