Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) Trochu "novinkariny" hned po ranu... http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=348648&sznu=IVFy5nJBGM8BjOGG Proto já beru vždy jen 20 litrů Jsem mazanej, natankuju v mrazu, pak zajedu do teplé garáže a z nádrže vypustim rázem 45 litrů Editováno: 26. Září 2014, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Neokoukali to od amerických filmů, ale od českého seriálu Sanitka 2, co nedávno dávali v TV. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Koukám, že Hravec je out. Jak se mu to povedlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) S tím tankováním jsem se pobavil. Je vidět jak jsou někteří lidi hloupí. Jinak Clinte zapomněl jsi k těm 45 co pak sosneš zpět z nádrže v garáži připočíst ještě ty 2 litry co máš v olei u TSI :-) Editováno: 26. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 To zatím nepozoruji, spíš obráceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 No tyhle doktory v teréňáku já neznám, u nás šetřej a jezděj pospolu v sanitce. Tohle zase okoukali z americkejch akčních filmů Možná, že jsou v Hradci mož vyžraní a nevejdou se do jednoho auta. A tohle plejtvání já platím No po řádění sebranky pod vedením Pazdrátha ve středočeském kraji se ani nedivím, že to neznáš. A z Ameriky to není, tento systém byl vymyšlen v Německu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) v Praze bezna praxe, prijede sanitka, zjisti ze jsi defakto na otcenas a ze nic nezmuzou, tak si zavolaj doktora a mezitim ti vypravej vtipy, pak prijede nejakej baron v Yeti (tusim ze tim jezdej) i s vlastnim ridicem, rekne ze dostanes 20mg valia do zily, sanitak pichne, nalozej do sanity jede se do nemocnice. Samozrejme obe auta ve strudlu, kdy Yeti jede v zadu, kdyby se nahodou bouralo, tak at to odnese sanitka s pacientem. Jediny v cem je to dobry, tak ze si paaaan baron jezdi v lepsi sedacce, nez kdyby jel se sanitou a hlavne kdyz je vyjezd, tak on jeste stihne kafco na cigarku. Jedina sance kdy se da dostat doktor do sanitky, tak je situace, kdy clovek uz nema pulz a jede se od pacienta do nemocnice. Pokud se jede za pacientem bez pulzu, tak razi o5 2 auta... A abych jen nehanil, tak jsem videl doktora i v nejakem bobiku, Ka, Smart nebo Citigo neco takovyho. Takze ne vsichni museji mit medvedy. Editováno: 26. Září 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 A já překročil 4tis jubileum a ani jsem si nevšiml pro samou práci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Radiusi, blábolíš nesmysly - když jsi takový genius, tak sežeň dostatek doktorů a peněz a můžeš je mít v každý sanitce. Jenže je nikdy neseženeš, nikdo to totiž nechce dělat... Se záchrankou mám jen dobré zkušenosti, horší jsou s pány doktory v nemocnicích. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Trochu "novinkariny" hned po ranu... http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=348648&sznu=IVFy5nJBGM8BjOGG proto při prázdné nádrži u OIII vycvakává pistole pravidelně na 39 litrech z 45ti litrové nádrže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) Noju, v Hradci jsem slyšel houkání, ale byl sem na kruháči, všude plno aut, zácpa, koukal sem, odkud ta sanitka přijede, každej uhejbal jinam....Uhnul jsem, sanitka projela a já se vrátil, protože v zrcátku už nic nebylo. Najednou se objevil další houkající Nissan či co a jeho řidič nadával jako vzteklej, co si to dovoluji....Trochu mě nasral, chtěl sem ho dojet a vyblokovat, aby se převrátil :D....aby poznal, jak se má chovat k baronovi ze Strašecí a že si tohle dovolit nemůže. Aby poznal, kdo tu má větší přednost Prostě ten rychlejší Editováno: 26. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) proto při prázdné nádrži u OIII vycvakává pistole pravidelně na 39 litrech z 45ti litrové nádrže... Protože je to napěněné, počkej půl minutky a domrskneš tam ještě 5 litrů Ale já tohle nepraktikuji.... Editováno: 26. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 jenom 5 litrů? 7,85 litru tam ještě natočím. Ono jde o to, že pro mě to znamená akční rádius +120km, což je docela zásadní. A tolik se u mě to palivo ani neroztáhne; můžu vlastně s klidným svědomím říct, že se u mě ani neohřeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 U sup1 byl v hrdle takovej čudlík na odvzdušnění nádrže. To se to futrovalo po zmačknutí.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 jj, taky tankuju naprosto doplna, protoze obvykle tankuju pred delsi cestou a vim, ze za chvilku je benzin fuc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) To jsou ty micro nádrže u O3, to i já mám 55 litrů u Cindercar. Vyzkoušeno, vejde se 60 po hrdlo. Běžně pistole vycvakává kolem 48-50. U RS TSI kde to žere 8 litrů tak musí tankovat na každé benzínce cca 550 km ne? Má ten odvzduňováček O3? Rapid ho má, ale nepoužívám ho. Prý se nějak kurví ten uhlíkovej filtr když se to rve nadoraz. Editováno: 26. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) vím že v hradci mají žlutého tuarega... jaký kruháč prosím tě? to je jako říct v praze kruháč a mám si vybrat asi ne? D11 i s opravama je v pohodě, akorát nesmíš v pondělí chytit odstavenou dodávku, píchly kolo u kamionu.... ale i tak to bylo jenom na 20 minut. přes poděbradskou to nešlo objet, protože ta je zavřená. Editováno: 26. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Poděbradskou objedeš přes R10 a Čelákovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) to by se nevyplatilo, kvůli 20 minutám. Editováno: 26. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) Kokta - takze D11 je v klidu? :-) co Hradec? Je tam neco zasadniho rozkopanyho?potrebuju se v podvecer dostat rychle na Rychnovsko, tak at me nic nebrzdi ;-) Editováno: 26. Září 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Pawouku a co tu placas ty, zkolabovala pritelkyne asi pred 2 mesicema a celkove 3x pokazde ten samy pripad. Za dalsi, jeji tata delal 20 let ridice rychle zachranky a kdyz mu kazdej rok sahali na penize a to smerem dolu, tak odesel. Takze ja mam informace cerstve. O nemocnicich nemluvim, to je dalsi smutna kapitola. Nemocnice je priprava na urnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) Do Hradce to ještě šlo po dálnici, ale zpátky do Práglu to stálo za kulový, pitomci nechali jen jeden pruh a ve směru do hradce jsou dva o velikosti tří... To se zas tak špatně ZS nemá, když jezdí v Touraregech.... Editováno: 26. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Jel jsem po D11 v pondělí a přes Čelákovice +4min. Ve skutečnosti podle rádia to bylo rychlejší. A to jsem jel až na R10 podle předpisů. Jinak Waze to tam vyhodnocuje celkem přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 To jsou ty micro nádrže u O3, to i já mám 55 litrů u Cindercar. Vyzkoušeno, vejde se 60 po hrdlo. Běžně pistole vycvakává kolem 48-50. U RS TSI kde to žere 8 litrů tak musí tankovat na každé benzínce cca 550 km ne? Má ten odvzduňováček O3? Rapid ho má, ale nepoužívám ho. Prý se nějak kurví ten uhlíkovej filtr když se to rve nadoraz. Kežby 550 km 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2014 (editace) :D To musí bejt pro majitele pidi ropáků strašná zpráva, o takové spotřebě se jim zdá jen v nejhorších snech a nikdy by si to nepřáli zažít na vlastní kůži.... Editováno: 26. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky