Clint Vloženo 28. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Mé první O1 bude už deset let, jestli pak někdě ještě jezdí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Noo mojí už 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Šmarjá, to je sklad náhradních dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Ja zase rikam, ze nez cpat prachy do 14 let staryho auta ( pokud si ho nechci nechat jako veterana ) to si radeji koupim nove i kdyz ta nova auta stoji cim dal vic za hovno z hlediska spolehlivosti, porad jsou napred z hlediska bezpecnosti. Ja vozim rodinu a ta je pro me tim padem ns prvnim miste. Nez mit O2 4 roky starou, tak budu mit radeji noveho Rapida. Myslim pri porizovani. Rapid uz jinak taky bude mit 2 roky v unoru. Uz se tesim az mu budou 3, to mi skonci splatky. Hold pak zacnou splatky do fondu oprav. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ondrero říkal, že prej má smlouvu s Boleslaví... ND mu posílají za poštovné a až dorenovuje tu svou skořápku, dají mů čestné místo v sálu mezi replikami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ja zase rikam, ze nez cpat prachy do 14 let staryho auta ( pokud si ho nechci nechat jako veterana ) to si radeji koupim nove i kdyz ta nova auta stoji cim dal vic za hovno z hlediska spolehlivosti, porad jsou napred z hlediska bezpecnosti. Ja vozim rodinu a ta je pro me tim padem ns prvnim miste. Nez mit O2 4 roky starou, tak budu mit radeji noveho Rapida. Myslim pri porizovani. Rapid uz jinak taky bude mit 2 roky v unoru. Uz se tesim az mu budou 3, to mi skonci splatky. Hold pak zacnou splatky do fondu oprav. koupíš novou Fabii III ne? ta je zase o kus dál v bezpečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ano ano mám v plánu si to auto nechat.... Sériové díly si schovávám. Takže Brembo brzdy a díly u koncernu jsou jen pro nynější radost. Za 20-30 let to budu muset zase sundat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Stringo ani ne. F3 ma navic akorad multikolizni brzdu. Ja si pockam na S3 po FL. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Jo, až vyhraješ ve sportce, nebo očekáváš nějaké dědictví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 To driv nez dedictvi vyjde spis ta sportka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Nevíte čím namazat to těsnění ve dveřích? jak to je 7 let starý, tak asia nic moc. http://www.auto-doplnky.com/pece-o-gumove-tesneni-dveri-a7038 myslíte že to bude fungovat nebo je něco lepšího klidně i origoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ja to mazu jelenim lojem z lekarny - jak maj tu vetsi tuzku. udelam to kazdy rok 2x-3x a funguje to supr. otazkou je, jakeho efektu chces dosahnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já koupil něco nano a fungujeto to celou zimu. Mám to už 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ok ozi, nebo sem čuměl na silikonovej olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Silikonovej olej v zadnem pripade. Skoda na to ma spec. pripravek minilahvicka za 800. Je to proti vrzani, zamrzani atd. Dost se to probira v Rapid sekci vzhledem k problemum vrzani tesneni v lete. Pawouk vi o co go. Silikonem pry to tesneni devalvujes. Navic karoserie kde dochazelo ke kontaktu ze silikonem pry v tom miste jde horko tezko nalakovat i po brouseni atd. rikali to v autosalonu. V nejnovejsich navodech k vozum pisou ze nedoporucuji cimkoliv mazat, ze tesneni je napustene uz z vyroby a bla bla bla. Nekteri Rapidaci to vzdali a mazou to silikonovou vazelinou cirou. Me to mazali tim drahym sracem pri reklamaci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 jak rikam, pouzivam tenhle jeleni luj za 40 korun a naprosta spokojenost http://pemi.cz/cs/detail-zbozi/pletova-kosmetika-68:1:29/regina-jeleni-luj-28g-na-rty-tvare-i-pokozku-celeho-tela-10752.html tubu mam na 2-3 auta jedno komplet namazani (vcetne kufru a tesneni v haupne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Tady je ten originální VW sajrajt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 (editace) Použil sem sheron prdim na to, stejně je scout obouchanej ze všech stran. Už to jde normálně otevírat, uvidim co to vydrží. 800kc za nějakou věc dávat fakt nebude Editováno: 29. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ale ten luj jak pise Ozi taky good. Jen se asi blbe nanasi v tech mrazech. Pokud clovek nema vyhrivanou garaz. Ja to mazal lojem od sonaxu vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Jinak kdo je za vocasa a chodi do prace, dnes - mezi svatky? Ja ne, ted jsem po dopo prochazce, obede a Plznicce a lezim v postylce v perinach povlecenych do microflanelu od Jeziska a je mi fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já dělám mámu. Už mám v sobě rumíček a pár piv. Dceru jsem seznámil s pánvičkou a jen kouká co se dá na ní udělat. Pozůstatky nedůsledné výchovy matky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 rozvoz řízků to může zachránit! no jo, Petr se zase fláká, to sou ty státní zaměstnanci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Copak on je státní zaměstnanec? Já jdu jen v pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ja mam dovolenou od 14.12. do 5.1. Petrrr, nejlepsi je to nanaset v ramci zimni pripravy, je to naprosto vpoho a idealni to mit hotove. Podruhe pak na jare po zime a potreti pokud je kruta zima tak v garazi a nebo pokud je parne leto tak v pulce leta. kokto nezavid, flakas se pul roku a tedko simulujes cinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 kokto, budou ti rozšiřovat D11 na tři pruhy v délce 8 km od Prahy, to se máš na co těšit. Do roku to 2020 má být hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky