Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 To je nejdulezitejsi, potrebujes destnik abys venku nemokl az te to nekde necha. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Ja uz nic jineho nez Ram Hemi nehci. Tehle evropskych sracek mam uz dost. Jen ta sportka. By me zajimalo jake to plni emise, nikde se tim moc nechlubi. Objem proste nicim nenahradis. Editováno: 14. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 o objemu to neni, podivej se na mazdu, meni jen kompresni pomery a mas to 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Ram neni zlej, ale takovej Raptor proste umi vic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 venku normalne mrzne, jeste ze jsem nejel CarCOOLkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Fakt se jdi léčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Raptor je podle mě TOP mezi těmi velkými pickupy, vlastně ono asi nic lepšího kromě HUMMERU už pak není... Jenže do HUMMERU toho moc člověk nenaloží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) vole a to mam jezdit na tech letinch pneu kdyz je venku -5, nebo co? Stringo, Hummer je uzivatelsky neprijemnej, narozdil od raptoru Editováno: 15. leden 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Hoši někde jsem tady četl, že v nějakém časáku je o TSI motorech. Můžete to někdo naskenovat a hodit to tady ? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Raptor ano, též se mi líbí, z venku je určo hezčí, ale interier prostě ford (plasty tvrdý a imitace kovu) http://www.autooutlet.cz/ao-design-409-ford-f-150-raptor-svt-crew-xenony-xd-20-6-kamer?page=ao_design&detail=409&foto= To Dodge je více i do luxusna (palubovka obšitá kůží atd.) http://www.autooutlet.cz/ao-design-368-dodge-ram-1500-hemi-limited-android-lifted-13cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 No a já mám odvoz, jelikož má brácha špinavý auto, tak si přece nebudu špinit to svoje umyté. Radiusi - dvouhmota podle mě u rotaček OI 1.9 TDI byla od začátku, stačí se podívat do tohoto vlákna. Řeší tam hned na začátku její výměnu za jednohmotu. Se mi nechce verit, ze takovej pekac ma dvouhmotu. Vzdyt to byla picha Passata, Superba a nasledne velka slava, v O2. Mezi náma kulturistama se tomu říká objemovka. Jinak co by to bylo za doktora, kdyby pacientovi něco nenašel a když už je v úzkých, cholesterol to zachrání. Mě dali nějaký zápaďácký prášky, který zabraňujou usazování tuku v krvi. A je po problému.[emoji6] Otazka je, co ty prasky delaj. Obvykle vytvari sliz v trubkách a tak se to neusazuje, ale zase se to usazuje jinde. Prirovnal bych to k tomu, kdyz si otres hadrem promaceny okna v byte a nasledne das hadr uschnout na topeni - idealne pod okno. Za dalsi, fyziologicky nelze tuk premenit na svaly. Musis zhubnout a pak nabrat svaly. Pokud cvicis, deje se zaroven oboji a proto vznikla tahle fama. Prirovnal bych to k tomu, ze pokud budes jezdit pravidelne a vyhradne do autorizaku, tak ze ti SA v pripade vyrobni vady opravu zaplati... to je taky fama, kterou ti reknou vsichni prodejci. To by ses divil, ale jo. Pálím pořád něco pro někoho.Tim se chlub.Clint: -20kg? Tak jsi mel rict, ze koupis 03 a razem budes mit o 100kg min. A kdo odveze me? V 17h bych mohl byt na Kubani, kolem 16:30 u narodniho divadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 no ja to myslel, tak ze nepojedu carcoolkou odvoz to zni lakave, asi nad tim popremyslim, nechce se mi moc tahnout daily carem kydztak bych se ozval zitra v 15:30 mizim kazdopande z kancelare, je nejaky sraz na vypichu, nebo tak neco? případně Tě můžu nabrat cestou z P-9; časově zhruba 15:45. Odjezd z Krušárny pak o něco dříve, než ve 24:00 Když tak se ozvi na mobil Psal mi Honza, že se staví woe, eště ti píšu, ať to nerozmazáváš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 zena mi nakonec necha Boruvku, tak prijedu po ose kluc, moc diky za nabidky odvozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Raptor je podle mě TOP mezi těmi velkými pickupy, vlastně ono asi nic lepšího kromě HUMMERU už pak není... Jenže do HUMMERU toho moc člověk nenaloží Hummer je davno prekonanej, navic to v terenu zas uplne takova hyper slava neni. Nehledne na to, ze tohle treba v dunach leti 160km/h na pohodu a to s Hummerem nenaladis ani na silnici :-) a kdyz Raptor zapadne, vytahnes ho jinym pickupem, kdyz zapadne Hummer, volaji se tanky :-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Pro Oziho se může každej rozkrájet, když jednou po 5 letech přijede a na mě každej sere. Mě nikdo nevyzvedne, ale neva, dnes se ukázalo, že stejně nemohu přijed. Já totiž úplně zapomněl, dnes mi dávají Autosalon a ten nemohu propásnout. Tedy se omlouvám 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Raptor ano, též se mi líbí, z venku je určo hezčí, ale interier prostě ford (plasty tvrdý a imitace kovu) http://www.autooutlet.cz/ao-design-409-ford-f-150-raptor-svt-crew-xenony-xd-20-6-kamer?page=ao_design&detail=409&foto= To Dodge je více i do luxusna (palubovka obšitá kůží atd.) http://www.autooutlet.cz/ao-design-368-dodge-ram-1500-hemi-limited-android-lifted-13cm Tohle je pracovne/zabavni vozidlo, na palubku se sahne maximalne kdyz se pri tve zbesile jizde v terenu poblije spolujezdec, a ty ji budes muset wapkou umejt :-D (nadnesene receno)Nevim, jezdil jsem s par pickupama, jezdil jsem s Defendrem a nikdy jsem nemel potrebu resit, jaka je balubka a tak :-) to te v tom aute absolutne nezajima ;-) Tam je to zcela o jinych vecech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) jen že já bych ho měl i na běžné ježdění do Tesca na nákupy (proto ta korba :-) ) a klasickej Dodge Ram bez těch Offroad nesmyslů (zvyšování podvozku, halogeny na střeše, gumy jak od traktoru atd.) je na to s tím vzduchovím podvozkem i dělanej, je to takovej kříženec SUV - Pickap. Třeba zde za 1,5 míče 6ti místný dokonce. http://www.autooutlet.cz/cars-479-dodge-ram-1500-hemi-laramie-8-rychl-vzduch-6mist jen bych ještě dokoupil nějakou kapotu nebo nadstavbu na korbu a to by mi stačilo. Editováno: 15. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Petrrr - co to zkusit zkouknout potom online? Johnny - naprosta pravda s tema plastama, je to delnik jinak hosi, je to aplina, nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Řekl bych, že je 4 laufy z toho 2 makety. Popisy origo a kola nevidím. Zadní nárazník taky origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 To neni alpina trapny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Podle čeho soudíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Ozi, není pak kdy, to sice opakují v SO ráno, ale to kolem mě leze malá a furt vyžaduje pozornost a hučí a člověk z toho pak nic nemá a to i když si sednu online a svoje dítě přeci neodstrčím. :-) Jinak ten Ram nemá určitě ISOFIX, tak to nechci . Už jsem chtěl manželku prodat do IS abych na něj vydělal (i když za 31 letou rašpli už bych tam moc asi nedostal) ale alespoň by sem vozila ropu v sudech a já tu na ní vydělával. :-) Je to Alpina, není to Alpina, každopádně je to starej šuplík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Petrrr - co to zkusit zkouknout potom online? Johnny - naprosta pravda s tema plastama, je to delnik jinak hosi, je to aplina, nebo ne? 2015-01-14 15.56.40.jpg Alpina packet to ma, napisy nesedi, respektive jsou jinde, ale jinak by to byt mohla :-)Edit: lzu, napisy sedi, dost jsem jich nasel s napisy na stejnem miste Editováno: 15. leden 2015, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 (editace) Petrrr - co tady: http://play.iprima.cz/autosalon/cele-epizody motosman ma bludistaka, protoze ma pravdu uznavam, foto mohlo bejt lepsi, ale nechtelo se mi klickovat, aby bylo videt kola kokta je vedle jak ta jedle, je to Aplina je to original Aplina, kola mela taky origo a pro neznale tady je link na doplneni vzdelani http://www.autozeitung.de/auto-einzeltest/bmw-alpina-b3-s-biturbo-touring-im-test# edit: Johnny, no az na ty napisy, jsou podle me presne jak maji byt Editováno: 15. leden 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Jojo, predbehl si me, nez jsem odeslal editaci :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky