Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Souhlas, bufík, můj sen. Jinak ty výkříky módy co se panomarat a zasklených oken až nevím kam týče, to bych nikdy nechtěl. Už i U Spacebacka s tím protaženým sklem až do kufru řešil jeden, to sklo na tom kufru se začalo kroutit, odstávalo atd. Naštěstí mu to vyměnili. O panaromě jsem taky neslyšel nikdy nic dobrého, stejně jako o střešních oknech apod.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, tak Ozi je lesní baron, on si to může dovolit. Živí se pytláctvím a kňoury rozprodává po Praze v trafikách. Po nocích navíc kácí cizí stromy a vyváží na Slovensko do Tater, do míst polomů, kde je vysazuje, aby turisté měli na co koukat. Žádná škola, žádné bourání zdí a předělávání bytů, to je všechno zástěrka. Vydělává milióny a nakupuje Karcoolky...;)

Odkaz ke komentáři

My máme šíbr na Toyotě LC a když ho v létě otevřu a svítí slunce, tak mi neskutečně praží na pleš a slunce svítí do očí. Bez roletky k ničemu a s roletkou to nemá zase žádnej efekt. Prostě max. v létě před jízdou vyvětrat a to je vše.

Odkaz ke komentáři

jenze ty to nahravas z pocitace. my to daame z telefonu pres tapatalk

je tady stara verze propojovaciho pluginu v nastaveni fora, ktera tohle zpusobuje... ;)

Aha, možná by to chtělo napsat Pticovi, aby s tím něco udělal. Já tomu nerozumím.

ty jo a tedko koukam, ze jsem chvilku v zahranici a uz mi nekdo meni podpis bez meho vedomi...  :kol-32:

Ozíčku, to jsem byl já a můj duch. Ale kdybys pořádně četl příspěvek, kde jsem to napsal, tak by ses teď nedivil. Mimochodem jsi mi tam dal lajk. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Clinte, proč nepoužiješ na ksichtoknize fotky stažené z fora, kde RZ nejsou?

Paradox.f - twl, tak to je opravdu "bomba", to se jen tak nevidí. Mně se svého času rozletělo zadní sklo na Felicii po ani ne pěti minutách zapnutého vyhřívání.

Odkaz ke komentáři

Pořád stejnej aušuš. Ale byla to tehdy pěkná pecka. Já hledal, kde jsem chytil šutrem od auta jedoucího přede mnou a nic jsem nemohl najít, když tu se podívám do vnitřního zpětného zrcátka a vidím, že nic nevidím.  :kol-28:  Sklo bylo na "kostičky" a části se začaly sypat na zadní plato. :kol-32:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...