Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Souhlas, bufík, můj sen. Jinak ty výkříky módy co se panomarat a zasklených oken až nevím kam týče, to bych nikdy nechtěl. Už i U Spacebacka s tím protaženým sklem až do kufru řešil jeden, to sklo na tom kufru se začalo kroutit, odstávalo atd. Naštěstí mu to vyměnili. O panaromě jsem taky neslyšel nikdy nic dobrého, stejně jako o střešních oknech apod. Editováno: 20. Únor 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 panorama je pekna, ale clovek musi pocitat s tim ze je to jen sklo, stejne jako u sibru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nojo, kdyby měl člověk v autě mít to co se mu líbí, nestačil by mu rozpočet Vždycky je to o kompromisu a vědět, co si mohu dovolit oželet a co nutně potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 nechci nic ozelet a nic neobetuju, zivot je boj ne kompromis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Já třeba nutně potřebuji Bentley a mám ho, nemám. Žiju i bez něj. (takhle je třeba si to odůvodnit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nojo, tak Ozi je lesní baron, on si to může dovolit. Živí se pytláctvím a kňoury rozprodává po Praze v trafikách. Po nocích navíc kácí cizí stromy a vyváží na Slovensko do Tater, do míst polomů, kde je vysazuje, aby turisté měli na co koukat. Žádná škola, žádné bourání zdí a předělávání bytů, to je všechno zástěrka. Vydělává milióny a nakupuje Karcoolky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Tvoje oblíbená značka, asi chce začít vydělávat na orig. dílech DPF. Jinak jsou tam keci, auto u nás projde a to i legálně bez filtru DPF při měření emisí. http://www.auto.cz/v-cesku-pry-jezdi-tisice-vozu-s-odstranenymi-filtry-pevnych-castic-85873 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Proč by neproslo když je to divadlo. Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Normy na množství vypouštěných plynů a kouřivost atd. jsou nastaveny tak benevolentně, že pokud filtr vymlátíš a nemáš nic dalšího s autem, tak se do těch norem stejně vejdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 hlavne je PAD k nicemu. v zime to neotevres a v lete? proc? kdyz ho otevres, vsechno to, co Ti AC vytvorila, jde ven. takze je to na hovno, vyhozenych 30tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 My máme šíbr na Toyotě LC a když ho v létě otevřu a svítí slunce, tak mi neskutečně praží na pleš a slunce svítí do očí. Bez roletky k ničemu a s roletkou to nemá zase žádnej efekt. Prostě max. v létě před jízdou vyvětrat a to je vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 jenze ty to nahravas z pocitace. my to daame z telefonu pres tapatalk je tady stara verze propojovaciho pluginu v nastaveni fora, ktera tohle zpusobuje... Aha, možná by to chtělo napsat Pticovi, aby s tím něco udělal. Já tomu nerozumím. ty jo a tedko koukam, ze jsem chvilku v zahranici a uz mi nekdo meni podpis bez meho vedomi... Ozíčku, to jsem byl já a můj duch. Ale kdybys pořádně četl příspěvek, kde jsem to napsal, tak by ses teď nedivil. Mimochodem jsi mi tam dal lajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Clinte, proč nepoužiješ na ksichtoknize fotky stažené z fora, kde RZ nejsou?Paradox.f - twl, tak to je opravdu "bomba", to se jen tak nevidí. Mně se svého času rozletělo zadní sklo na Felicii po ani ne pěti minutách zapnutého vyhřívání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nebyl čas, neboj, nějak to pořeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Pawouku me zase prasklo a kousek se vysypal dokonce u předního skla v dodávce v zimě po chvíli foukání na sklo, je to klasika... Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Pořád stejnej aušuš. Ale byla to tehdy pěkná pecka. Já hledal, kde jsem chytil šutrem od auta jedoucího přede mnou a nic jsem nemohl najít, když tu se podívám do vnitřního zpětného zrcátka a vidím, že nic nevidím. Sklo bylo na "kostičky" a části se začaly sypat na zadní plato. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Njn ty pirate! Už si to sem myslím psal nebo jsme se o tom bavili mám takové tušení. Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 To asi jo. Já se to pak bál zapínat i u své soukromé Feldy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) pawouku nevíš čistě náhodou, jestli u superba 2/passata to solární sklo dobíjí i baterku? mě to přijde nesmysl. Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 http://cs.skoda-auto.com/models/hotspotdetail?HotspotName=E6+-+Sun+roof+with+solar+cells+Superb+FL&Page=exterior&WebID=a563651d-b9e5-4107-b779-23924e786dbc Víc k tomu nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 no že si tenhle chlap dělá s inzerátů asi dobrý den či co... vykon nesmysl a to solární okno se mě nezdá. http://auto.bazos.cz/inzerat/44610078/VW-Passat-R36-360PS-V6-4M-DSG-nerezovy-vyfuk-20kola.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Třeba je na tom Passat lépe, co já vím. Já měl za to, že tam ten solár je právě proto, aby se nevybíjela baterka, když to větrá/chladí atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) ted sem tě nepochopil, to napřímo napájí ventilátor ne? nebo do vy jak to maj udělany. dyt kompresor by to neutáhlo. Editováno: 20. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Jo, blbě jsem to napsal - teď se dívám do manuálu. Pokud je dostatečný sluneční svit, pohání to ventilátor klimatizace. Kompresor samozřejmě ne, musel by být elektrický a kdoví, jestli by ho to utáhlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Pohání to pouze větrák. Čím víc svítí, tím víc fouká. Ze skušenosti musím říct, že je to dobrà věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky