Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hurican a jak si s nim spokojeny? Sbiram info, protoze tedko uz snad konecne pujde koupit bez pozvanek, kterou ja jsem nejak neresil.

Mas 64GB? nebo je 16GB? Kamarad na tu 16ku hrozne nadaval ze to je hned plne a hned to mel poskrabane, tak bych chtel jeste nejake srovnani.

Mám 64gb, jiná nemá cenu. Ted by už měl vyjít Lollipop 5.0.2, první firmwary byl špatnej ale ted už po třetím updatu je vše super, občas spadne jedna hra jinak je cyanogen parádní. S4 i HTC sensation co jsem měl předtím at se jdou zakopat. Problém bude s reklamací, musí se to poštou poslat buch ví kam. Poškrábanej zatím není a škoda že nemá pamět. karty. Takže kdo nemá problém s 5,5" jedině tendle telefon.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo o reklamacích někde psali, že to může být problém. taky je pravda, že si začíná mnoho lidí na Samáče stěžovat, což mi vráží přímo nůž do levé srdeční komory a protože nechci dopadnout jako Clint a hájil Samáče přes mrtvoly, tak raději nic neříkám a na každém šprochu, pravdy trochu. 

Odkaz ke komentáři

No udělal se duble příspěvek, tak rovnou navážu.

Note 3 asi bude volba nr.1, Jsem nevěřící Tomáš. Až se nějakej Ohne uchytí a bude více zkušeností, pak proč ne.

Notemu 3 u mě bude jako v ráji. Dostane svou postýlku (dceru dám na gauč), peřinku s polštářkem na noc, v autě bude mít svojí mobil sedačku a šahat na něj budu jen v rukavicích. Aby se neopotřeboval a sloužil pořád good, max. 2 hovory denně a 5min. dat. připojení, přes display raději 2x glassfolie a pouzdro z beránka. :-)

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

No udělal se duble příspěvek, tak rovnou navážu.

Note 3 asi bude volba nr.1, Jsem nevěřící Tomáš. Až se nějakej Ohne uchytí a bude více zkušeností, pak proč ne.

Notemu 3 u mě bude jako v ráji. Dostane svou postýlku (dceru dám na gauč), peřinku s polštářkem na noc, v autě bude mít svojí mobil sedačku a šahat na něj budu jen v rukavicích. Aby se neopotřeboval a sloužil pořád good, max. 2 hovory denně a 5min. dat. připojení, přes display raději 2x glassfolie a pouzdro z beránka. :-)

ma teda potom cenu si kupovat takovej mobil?  :kol-46:

Odkaz ke komentáři

Nic lepšího nepořídíš, také jsem hodně četl a zkoumal konkurenci, navíc i zdejší sousedi kupují Zetka jak po drátě (většinou Z1,Z2), na Z3 potřebuješ víc chechtáků. Ale tak prodloužíš noční směny manželce na rohu u Puppu ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Já vám stejně nerozumím o čem se to tady vlastně bavíte. :kol-28: 

Služební mám, ale to je větší krám, než ten můj, navíc s ním nemůžu volat mimo firemní síť. :kol-44:

Když to vemu kolem a kolem, tak mobilní připojení na internet by se někdy šiklo, ale jinak mi jsou ty všechny funkce, hw a sw v mobilu tak nějak ukradené. Nepotřeboval jsem je celý život, tak se bez nich obejdu i nadále (respektive dokud nebudu nucen pořídit nějaký nový mobil). Ale chápu, že to někdo nutně potřebuje pro svoji práci. Já pamatuji ještě doby, kdy nebyla běžná ani pevná linka. :kol-34:

Odkaz ke komentáři

Z3 má full HD, to ti nestačí? Navíc i 5" je už max pádlo, větší fakt ne.

Ten Note3, nemá náhodou tu lacinou plastovou napodobeninu kůže na zadní straně? Pač to všichni kritizovali, ale nevím už, kterej Samšunk ji má.

Mě Z3 přijde krásně zpracovaná, žádné plasty, jen sklo a kov. A tu úhlopříčku zvaž, bez srandy, i 5" je do kapsy dost a i do ruky.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

JJ, Clint je komunita sám o sobě. Možná se sám bere i za komoditu. :-) Jinak jsem Stringo koukal, jaký že pak jsi mladé kuře z Vodňan :-)

Kuře? Mno nevím kolik je Koktovi, ale asi budem nejmladší v Clubu to je fakt, ale za pár 28 za pár to není zase tak málo ne? :kol-28:

Já jsem se Z3 naprosto spokojený, nemá jedinou závadu, vydrží dlouho

Z-ka jsou dobrá volba, mě ale nevyhovuje u SONY to jejich prostředí :kol-32:

Z3 má full HD, to ti nestačí? Navíc i 5" je už max pádlo, větší fakt ne.

Ten Note3, nemá náhodou tu lacinou plastovou napodobeninu kůže na zadní straně? Pač to všichni kritizovali, ale nevím už, kterej Samšunk ji má.

Mě Z3 přijde krásně zpracovaná, žádné plasty, jen sklo a kov. A tu úhlopříčku zvaž, bez srandy, i 5" je do kapsy dost a i do ruky.

Tu imitaci kůže mají myslím od S3 všechny verze v probedení BLACK. Jinak Samsung je dobrá opravdu asi za S4, potom jsou to rychlokvašky a vzhledem k marketingovým mnohajádrovým intervencím to prostě nevydrží na baterii skoro nic, proto je to pro mě nepoužitelné. Kdyby přidali větší baterii, bylo by to good, NOTE bych nechtěl, fakt už je to velikánský, takovej max je 5" ještě těch 5,5" ale pak už do kapsy nee, to tak potom na zábavu a mít něco na volání menšího

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dočetl, musím uznat, ač nerad, že to není zas tak špatnej foun. No a mně se třeba ta napodobenina kůže líbí, navíc se docela dobře drží v ruce díky tomuto prvku. U tebe zase vím, proč si telefon nepokládáš na stůl, díky recenzím. Tedy věc názoru. S displejem máš pravdu, to jsou lehké obavy kde budu to pádlo nosit. Telefony jsem nosil většinou na opasku u kalhot, nevím jestli se takové pouzdro na mamuta vůbec dělá a když tak jak bych s ním vypadal (i když postavu na to mám :kol-47:  ). Tedy ten velká displej je věc díky které mě do něj všichni přesvědčují s tím, že už nikdy nebudu chtít menší, ty co ho mají. A naopak se pak najdou jako ty a co mi ho kvůli jeho velikosti vymlouvají a já tomu rozumím. Stačí že nosím furt jíné udělátko, však víš a když do toho budu ještě nosit toto, myslet na to při každém sezení ho někam odkládat, u Rapida mi zabere co by navigace 45% plochy čelního skla :kol-28: , tak zvažuji opatrněji. Přeci jen já telefon nekupuji na rok a ani na 2. zase co jsem držel v ruce Note 4 tak se mi to zas tak velké nezdálo, ale to mohlo být tím, že jsem ho držel chvíli v hospodě u piva a nemusel ho tahat nikde v kapse nebo na jiných místech.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

No co by ho asi donutilo, Clint ho donutil pod pohružkou násilí. - 358" . 

já jsem ti  také nějaké návrhy poslal, nechodíš na čaje a pak je podle ksichtu nepoznáš. Jen že FB není o přezdívkách ze škodahome, mojí originální přezdívku znáte jen vy tady, ale spolužák třeba ze střední nebo spolubojovník z vojny by si mě pak těžko našel podle nějaké přezdívky. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...