Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No jo, zbavil ses TSI včas. :kol-28:  Ad i40 - se Superbem bych to asi neporovnával, to spíš s Octavií. Těžko říct, je to úzké, jen o něco málo delší. :kol-32:   Jen si potvrdil moji předešlou informaci o výměnách motorů 1.7 CRDi (jak jsem to tady psal Radiusovi).

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Vrže všechno, i nové Audiny. Čím více plastů, tím více praskání a vrzání. Kokta zapomněl říct, že jeho strejda nedoslýchá, proto si nestěžuje :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Joo brachu ten bavorak by natrel prdel a to vsim od vybavy zpracovani po vykon i dnesnim S3, B8 atd. a to neprehanim. Kdybych nevidel, neveril bych. Jedine v cem by prohral urcite je spotreba. Ale to uz sem sem vse psal. To tvoje bile trsatko nebo i radoby sportovni RS co tady nekteri v tom jezdi a mysli ze maji Porsche by si dal k snidani jako predkrm. [emoji23]

Vloženo (editace)

A jel jsi vůbec v nějakém BMW? Já projel všechny nové řady....A na ten výkon, co skutečně dávaly to ukazovalo fantastické spotřeby.

Vloženo (editace)

myslím ze spolehlivosti a aby to něco přežilo. průserů mají taky mraky....BMW už taky stagnuje jako všichni z EU nic víc, jenom si drží furt manuál. ale M3 s 6 válcem, to je ostuda. 50D, které má 3 turba aby mohlo konkurovat 2 turbum u audi, je ještě více k smíchu....

moc ne, jenom 50d a 335i.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Dnes ano, pred 9 lety to bylo jeste jinak, to byl taky duvod proc si porizoval tento a ne jiny novejsi vuz s turbem. Na technicke z toho meli Vanoce, ze skoro zapomneli merit to co meli. Samozrejme vse ok. W12, 6.3 clovek nevidi kazdy den ze?

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

to je docela extrém 6.3 ;) ale tak na netu je taky celkem dost těch audi A8 s W12 6 litrem, ale kup si to :D může být ještě větší finanční zabijárna, než novy obyč auto :D

měli vánoce i z 3.6 a furt se ptali kolik to stálo... to samý na přihlašování na dopravce.

Vloženo (editace)

Ještě 3 fotečky z Hořovic....Petr Fotijev je můj kolega z práce a jezdí...

post-32269-0-63977800-1430166267_thumb.j post-32269-0-44838600-1430166293_thumb.j post-32269-0-28197200-1430166302_thumb.j

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

pawouk porušuje zákony;) sdílí nelegální obsah a pak píše, něco o neautorizákách :D

• Pozitivní 2
Vloženo

myslím ze spolehlivosti a aby to něco přežilo. průserů mají taky mraky....BMW už taky stagnuje jako všichni z EU nic víc, jenom si drží furt manuál. ale M3 s 6 válcem, to je ostuda. 50D, které má 3 turba aby mohlo konkurovat 2 turbum u audi, je ještě více k smíchu....

moc ne, jenom 50d a 335i.

co je na sestihrnci ostudnyho? nevidim jediny problem, M3jky zacinali na ctyrvalci, pak dve sestky, nasledne jedna osmicka a ted opet sestka. Nevim, proc ostuda. Sice uz neni vahovy rozdil tak markantni, ale mensi jednotka na predni naprave znamena lehsi vlastnisti a to se rovna vice srandy  :kol-27:

• Pozitivní 1
Vloženo

Sorry,ale když je něco 4krát dražší,tak od toho budu i očekávat,že to bude 4krát lepší.

BMW 7 vs. Sup je jako porovnávat jabko vs. ohryzek.

Joo brachu ten bavorak by natrel prdel a to vsim od vybavy zpracovani po vykon i dnesnim S3, B8 atd. a to neprehanim. Kdybych nevidel, neveril bych. Jedine v cem by prohral urcite je spotreba. Ale to uz sem sem vse psal. To tvoje bile trsatko nebo i radoby sportovni RS co tady nekteri v tom jezdi a mysli ze maji Porsche by si dal k snidani jako predkrm. [emoji23]

Vloženo

JJ, to víš Praha je asi malý město na to aby se dalo dohromady pár škodovkářů...

OC srazy sleduji ale nejezdím, byl jsem zatím na jednom a to u Liberce...

no ja prave zacal predminule na bobovce a tedko jsem byl podruhy. Musim rict, ze fakt dobre, jen ten cas sobota od 16h je vrazedny, ale taky se da... ;)

Ovšem dnes jsem jako poctivý člen pirátského klubu zaplatil členský příspěvek,tudíž bych mohl kandidovat na řadového člena klubu.

Kapitáne Clinte,co ty na to?!

Vivat diesel:-)))

pokuty za parkovani neberem  :kol-46:

si trochu zaspal, ale chapu, nema to v nadpise chrocht, chrocht, tak to ani nectes...  :kol-46:

Tady je někdo slavnej a nesmírně bohatne na vajíčkách :D   Kdo z Vás ho zná? na srazy už skoro nejezdí...už víme proč :D

http://archiv.ihned.cz/c1-63910910-majstrstyky-restauraci-michana-vajicka-s-pazitkou-v-cafe-savoy

jj, je to kluk sikovna a vajicka maji fakt dobry  :kol-47:

A jel jsi vůbec v nějakém BMW? Já projel všechny nové řady....A na ten výkon, co skutečně dávaly to ukazovalo fantastické spotřeby.

ti upravim kalibraci palubaku a taky uvidis fantasticka cisla, jen nesmis pak pocitat kontrolu pri tankovani...  :kol-31:

Vloženo

pawouk porušuje zákony;) sdílí nelegální obsah a pak píše, něco o neautorizákách :D

Poněkud mimo, ale budiž. Buďte rádi, že alespoň něco je, až na to někdo vlítne, budete mít po ptákách. Na německém foru se nesmí dávat ani screeny z Etky! O TPI a dalších věcech ani nemluvě.

Vloženo

V Německu se ani nesmí střílet na terče zobrazující lidskou figuru, tedy Němce ne ve všem musíme brát jako vzor a ve všem se s nimi porovnávat. V ledasčem jsou taky pošahaní.

Saňku, máš pravdu, jablko a ohrizek, docela jsem se zasmál  :kol-47: . ovšem já porovnával nový S3 a 9 let starý BMW7, což by člověk čekal, že čas by mohl v ledasčem ten náskok smáznout, ale hovno. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...