Radius Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 To ja zase koukam na FB jak Honza+cislo co by produkt koncernu ( ma i jejich oblbovaci skolu) dela v Shanghai ridice koncernovym papalasum [emoji1] Ten Honza nam roste vzhuru. [emoji1] To uz musi byt s Kabanem jedna ruka. Jo to me ani nepotvrdil přátelství - pravda boli nebo jsem si toho nevsiml. Nevim cemu Clinte nerozumis ty na rozumnem garaznikovi? peugeot mi to nacenil jako vymenu motoru za 92 tisic, u auta, ktere ma cenu 40, garaznik to komplet pretesnil pouze za 10 a jezdi to jak ma. Otazkou je co vse by bylo potreba udelat u tebe, ja musel komplet vymenit tesneni motoru, shodit hlavu, znovu srovnat a udelat rozvody. A pocitat cenu dilu, zalezi odkud je beres - priklad neni slozity tempomat skodovka dil 10 tisic, pres jine lidi original 1500 Jako pokud ty odmitas jet jinam nez do skodovky tak rozumim tomu ze s tim mas problem. Kde ty dily? jo tak to je mozny, jinak ja na garaznika nedam dopustit, jen si musis vybrat....Kde ten garaznik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Radius, dily jak kdy, jak ktere, jak kde, zalezi co shanis a kolik toho chces... Pak hledat net a oslovovat prodejce, za kolik to umi nabidnout... Garaznik kdyztak zavolej. Ale pro tebe to bude asi dost z ruky... Editováno: 29. Duben 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Tak jsem udělal upgrade mobilu. A protože Note3 je pro kindercar, tak jsem vzal Note4 pro Octávii2 FL. Aby bylo jasno v mobilech. Majitelé O3 mohou zakoupit S6 pro dehet, nebo počkat na Note5 v případě benzínu [emoji122] [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Majitelé dehtů OIII kupují Z3 od Sony Samsungy slouží jako podložky pod stěrače, aby se neotlačily gumičky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Sony bych už po zkušenostech jejich nadstaveb nechtěl, Samsung také žádný šlágr (spoustu píchovin v TouchWiz) ale i tak je na tom jejich Android lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Já jsme spokojen jako nikdy před tím, používám stále a ještě žádnej bug nebo problém....A nedávno jsem upgradnul na Loliho Popa Editováno: 29. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Jo to me ani nepotvrdil přátelství - pravda boli nebo jsem si toho nevsiml. Nic nebolí, jen si své "přátele" vybírám sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Clinte BUGY nemyslím, myslím přehlednost a hlavně použitelnost prostředí (mě osobně nadstavba SONY nevyhovuje), zýleží jak a na co ten telefon používáš, volat, SMSkovat a fotit umí každej kepl. Ale je fakt, že zpracováním a odolností je SONY na vyšší úrovni než Samsung, to se jí musí nechat a taky jsou vzhledově hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Dobrá, dobrá, tak pro O3 i Sony. Nicméně Note 4 je stále top a to je stejný jako Verva 100. Druhá vyjímka je Clint's synovec a nexus. Tam je ovšem potřeba chip.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) No az na par drobnosti v podobe o neco lepsiho fotaku neni Note4 oproti Note3 lepsi a ten rozdil v penezich za to nestoji. Joooooo, uz vim co si tim chtel rict ze vlastne je to to same jako Rapid vs O3. [emoji1] ale to je mylna domnenka. Na velikosti zalezi a tak je jedno jestli Note3 nebo Note4 to jsou phony pro chlapy. Vse ostatni je Kinderphone, neco jako Superb a Citigo. S6 je jako Golf u Kokty, tedy buznaphone. Ja mel z te velikosti obavy a dnes musim rici, ze mensi uz nikdy nechci. Rychle si clovek zvykne. Clinte: Lolipop ja uz mam davno uz kdyz jsi jeste ani nevedel co to lolipop je. Myslel sis ze nejaka ruska kapela. Editováno: 29. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 bud ticho šupáku z karlovych varu, golfík je krásnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Jo VERVA 100 to je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Kokto ja ticho jsem, nemusim si ta pismenka rikat nahlas kdyz je pisu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Kdybych vedel ze Verva ma co docineni s Litvinovem, tak ji nikdy nenatankuji, to radeji Tank Ono. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 tankujte tank ono a bude vám to žrát 1,5 litru na 1000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 bud ticho šupáku z karlovych varu... A hele je, venkovani se tu dohadují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Ty jo to bych si dal líbit... Hned bych nasedl a odjel... Editováno: 29. Duben 2015, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Pěknej, ale pro tebe škoda, vymetl bys hned první strouhu, jak tě známe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 RAPID MR16 ? [emoji1] No konecne trochu interier co je lehce k svetu. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 už mužeš fotit stringo? já nesměl co to byl, 206kw benzín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Petrrr -co máš proti Litvínovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 To má známej známého, neptal jsem se jestli můžu, prostě jsem fotil, i když starým phonem, proto ta kvalita... Ani nevím, neptal jsem se, byl jsem z něho úplně vedle, tohle už je auto fakt na úrovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Ta hnědá hnus, ale jinak beru. Jen si musí hošani upřesnit, jestli výbava je pro rídiče, nebo managera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Co jste od toho hokeje čekali? Verva palivo vítězů. Prostenal prášky pro rozhodčí. Pardubice? Ty jsou na koníčky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 To je pravda motosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky