Radius Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Pokud tady bude vzduchoprázdnu. Tak všechno dopadne na zem stejné.Praveze kdyby bylo vzduchoprazdno, tak ma Clint snad i pravdu potom, ale neni.Clinte, 100kg koule molitanu spadne pozdeji nez 50kg koule zeleza. To ze gravitace "pusobi" (je nepresne) na tezsi telesa je pravda, ale o tom se nebavime. Bavime se o tom, ze tezsi predmet dopadne drive a ja ti to rozporuji. On i ten lehci cyklista muze jet z kopce za stejnych podminek rychleji, nez tezsi a vetsi cyklista. Staci kdyz si ten lehci lehne na riditka a je pryc, kdyz pak i ten tezsi, tak by pak zalezelo na aktivni plose, ale kdyz rekeneme ze nebude o moc vetsi nez toho lehciho, tak vlivem vetsi vahy se rozjede rychleji. O tom zadna. Editováno: 6. Květen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Koukám, že se do toho zabředáváme víc a víc Asi budeme muset zavolat příteli na telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Neznam fyzikare zadnyho - vlastne znam - teplouse, tomu volat je o prdel. Tak se omluv a je to v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Neee, stoji to. Ten jak jezdil na prazsky srazy rapidem, tak ty jezdis kolem jeho prace a sam rikal, ze nez tam doskace... Nvm uz jak se ta firma jmenuje a kde sidli. Kdybych ja vstaval lehce pred 6 tak v 7h Prahu prosvistim. Hele ja nevim, ono tam zalezi odkud jedes z dalnice to je vpoho az k Motolu, to je prvni uzsi misto, pak pres Strahov znovu pohoda a muzes se seknout u hradu smerem dolu Chodkacema, pak uz zase pohoda. Kdyz vyjedu v sem tak to mam od baraku do prace na 35 minut pomalejsi jizdy, rychleji se to da po 30 vpoho dat. Me se to trochu natahuje, protoze vozim zenu pres Holesovice. Kdybych jezdil podle sebe sem na 6tou v kanclu a ve dve doma Minulej tejdem ctvrtek jsem jel v 8 z domova a celkovy rozdil casove jestli byl max 10 minut. Editováno: 6. Květen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ví někdo, o co Radiusovi v těchto debatách jde? Asi to nemá cenu ani číst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Nikdo, já čtu výjimečně jen ty jeho krátké příspěvky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Hehe sem se celkem pobavil chlapi. Taťkův kolega šel s právníkem vrátit hjundej i30. Nové auto a od začátku problémy. Motor startoval na po 20x pokus Servisy se s nim už nebavili, poslední byl v Karviné, tam auto stálo přes 40 dní, tak to šel konečně s právnikem vrátit ať si ho tam nechaj že už ho nechce. Další známý má podobný problém :-) nějak se ty nadauta kurví. To já jen tak aby se tady neobhajovaly jen báječné hjundej atmosféry a nehanili skákající řetěz u TSI. :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 I to se může stát. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Však to dneska stojí za bačkoru všechno....a atmošku bych nechtěl, ani kdyby byla spolehlivá na 150%....jedině snad pětilitr, ale to by mě sežralo i s bačkorama. Bez turba to prostě v malém obsahu nejede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 atmosku bych bral klidne, na daily car dobry jinak k tem prispevkum od Radiuse, kdyz tam neni napsano Ozi, tak to nectu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ja jsem se drzel statecne a poctive jsem vse cetl, ale reknu vam jedno. Uz mi ubyvaji sily a uz zacinam cist jen prvni slovo zacatku radku a az kdyz me to zaujme ctu dal. Sorry Radiusy ale utahas opravdu vsechny. [emoji1] Neminul ses povolanim? Mohl bys delat politickeho komentatora v novinach. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Já nemohu dělit auto na denní ježdění a víkendy. Tolik peněz zase nevydělám....Prostě mám jedno a to musí alespoň trochu jet, abych mohl dostatečně bezpečně předjet. Druhé je manželky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 nj, tak ja mam ttalni lowcost na daily car a pak RSko, tazkou je na jak jeste dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Tak si kup pořádnej benzín na víkendy a zbytek na kole.[emoji605] [emoji593] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Jo a do práce budu jezdit po dálnici na kole, v jedné ruce rohlík od snídaně a v druhé tašku do práce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 To je zase žrádlo, akorát jsem sbíral bezhlavého zajíce z runwaye, hlava byla o 20 metrů dál :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Ja jsem sem tam jezdil, 25km to mam do prace, ne ze by to neslo, ale preci jen se ta prace pekne natahne a navic v praci nemame sprchy a tak byl pak vonny ganze Tag [emoji1] . Lepsi pokud zacalo necekane prset. Tedy z techto duvodu jsem to odboural resp. Za leto vic jak 2-3 jsem nejel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Jestli byl jeste teplej, stahnout a vecere v podobe nalozeneho zajicka na zitra good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 SWE s CAN je fakt pěknej hokej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Teplej byl a jak jsem ho nahrábnul na lopatu, stihnul se ještě vyšťavit... Ale pěknej macek, statnej samec, to by si Motos s Pančákem šmákli Ani by ho nedojedli, jak byl velkej... Editováno: 6. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Motos jakožto správnej sportovec od televize s půllitrem v jedné a s cigaretou v druhé ruce zajisté promine, že se vracím ještě k cyklistice, ale mě by docela zajímalo jestli má kokta kolo Sobi 20, nebo pionýr.... Nevím jak přišel na to, že já chci jezdit po rovině rychle, já mám kolo jako odreagování a taky jako donucovací prostředek, abych se při svém zaměstnání trochu hýbal. A že je moje kolo horské - nadřu se snad já ne ? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Však to dneska stojí za bačkoru všechno....a atmošku bych nechtěl, ani kdyby byla spolehlivá na 150%....jedině snad pětilitr, ale to by mě sežralo i s bačkorama. Bez turba to prostě v malém obsahu nejede.... Tak to si asi se zadnou poradnou jeste nejel teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Když má atmoška jet, musí mít obsah a když to má obsah, tak to žere...to jsou jednoduché počty. Stane: tys to Koktovi dal A to mi ještě neodpověděl Kokta ani na základní cyklistickou otázku Horská kola jsou univerzály, na silnici, na lesní cestu i do tvrdšího terénu, kolo pro všechno. To se o treku s blatníkama neboo crossovém kole tak říci nedá. To sice vyniká oproti horskému na silnici svoji rychlostí (díky převodům) a zvládne lehčí terén, ale v lese v horším terénu končí. Velikost kol je dle mého názoru už podobná, možná dokonce crossová je mají o palec menší....(28) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Dobré ráno Vietname! Vstávat a cvičit, vyndat kola a hurá do práce. Auta nechat doma, pršet nebude. Kokta vezme Sobi a půjde se projet, žádné nezdravé vysedávání u počítače 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Joo, to ja ted jedu pracovne po uradech, od Kraje, Hasice az po Hygienu. NESNASIM ourady resp. uredniky, na kazdej prd maji formular, buzerujou lidi a kdyz chce modrej papir s bilym pismem tak mu musis donest bily papir s bilym pismem i kdyz na to ze zakona nema narok ( to by Pawouk koukal jak si zakony kazdy vyklada po svem a to i ve statni sprave ) Hold ourada je pan a ty to vydane lejstro potrebujes. Tak to jsem si ulevil. Jeste ze nikdo z vas neni ourada, to bychom se moc nekamaradili. 1000x horsi nez Clint a SSSR. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky