Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

V Etce to nebude vidět, ale několik modifikací tam je - teď je tam už třetí varianta. Dívám se na obrázek z příručky - podle mě to vypadá stejně. Možná, že pohled ze spodní strany trochu klame.  :kol-32:

Vloženo

Hele tak co ta Kofola?   Mrknu se sám do Makra, jestli se tam nedá koupit. Nemůžeme čekat, až se někdo rozhodne z vás ji někdy koupit.....To bychom chlastali vodu ze sudu.

Vloženo

Clinte ta voda ze sudu by byla nakonec to nejlepsi. V tech velkoobchodech s napoji to maji bezne. To neni samoska u vas ve vsi. Jinak Pancho se nepokaka a vezme ho ne? Da si deku do kufru no.

Vloženo (editace)

PEtře widle 10 vyjdou až na konci července nebo kdy.... sory klint, ale já ti vozit kofulu z Hradce fakt nebudu :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Pripadne Motos ma nastradano tu pramenitou vodu z prirody, vodu s Dejvicka. Vysoky obsah mineralu, vcetne zeleza ze zrezlych trubek, kvalitni hovna a chcanky co jezdi v siti tobogan az k vam domu. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Hurry mi dneska psal, že přijede od Krušovic, pač před tím sfoukne nějaké známé...

Stringo by rád přijel, uvidí, jestli ho pustí zvýšená radioaktivita v Temelíně, prej tam teď lehce bouchnul nějakej reaktor či co, jeho šéf prej se někam vypařil, ale jinak nic vážného ;) Stalo se to když prej zmáčknul nějaké tlačítko a čekal, že mu to natočí Laté Machiáto s cukrem....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Ty woe Clinte   :_icon_smich2:

... sice už se jedná o jadernou havárii, ale není přímo ohrožena jaderná bezpečnost. Jenom pro upřesnění (sice se o tom nesmí mluvit, ale stejně už se to hlásilo do Rakouska na tu radiační centrálu nebo co)... na primáru druhého reaktoru se plnil reaktor po výměně paliva vodou s kyselinou boritou a neměli oživenou signalizaci hladiny, no a tlakovali až jim to vyteklo ven z reaktoru. Teď ta kyselina boritá všechno poleptala, takže se bude vysoušet čistit a měnit, odstávka se prodlužuje o 20 dní. Už teď je škoda vyčíslena na 750 000 000 kč... Je to vč. ušlého zisku za těch nevýrobních 20 dní..

To abyste věděli o čem je řeš až to na NOVĚ v nejbližší době bude ve zprávách  :kol-31:

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

Tak jsem to omrknul, koupím tu kofoličku v Makru. (50 litrů sud)

Protože mám doma 0,3 sklenice z Ikey, vychází jedna taková sklenice lahodného moku na rovných 5Kč.  Což je přímo luxusní cena.... ;)

Nicméně můžeme to rozpočítat potom na osoby a pít bude kdo chce kolik chce, bylo by to asi jednodušší...

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Potom tedy to nějak rozpočítáme na počet osob a hotovo, někdo může pít velké, někdo malé....

Ono nás málo nebude, já myslím, že ten sud dáme :D

Vloženo

A z nějaké hospody, by nám ten sud nepůjčili? Zvýší si obrat a nám daj nižší cenu. Jinak já nemám problém ho někde naložit, ale časově bych to zvládl v SO 13tého dopo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...