Stringo Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Teoreticky pokud je neomezíš a neohrozíš a neporušuješ předepsanou rychlost tak bych neviděl problém v předjetí takto jedoucího vozidla i když jede s opuštěným výstražným a světlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Kapitáne. Volal jsem do pneuservisu, ptal jsem se a prej jsou měkčí než ty Potenzy. Říkal mi, že to není špatná volba a že jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Jasně, že můžeš. Není to auto s předností v jízdě, ale s přednostní jízdou. Ale překvapuje mě, že se na to ptáš zrovna ty. Co vím tak 1203ky, Avie a 120ky už nejezdí. :-) Jen pro zajímavost, dokonce existuje situace, kdy musí auto s VRZem dát přednost v jízdě. ;-) Správná odpověď bude za 2 bludišťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Jasně, že jsou měkčí, to je u Barumek známá věc, proto taky mně Barumky vždy vydržely méně km o něco. Ale i tak je to nejlepší pneu dle mého poměr cena výkon. Editováno: 25. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 motosi, odpověď - Když potká Kindercar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Jen pro zajímavost, dokonce existuje situace, kdy musí auto s VRZem dát přednost v jízdě. ;-) Správná odpověď bude za 2 bludišťáky. Vlak ma predpokladam prednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Zajímavá odpověď. Nicméně, pokud se nemýlím, tak vlak není účastníkem silničního provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Už jsem na to přišel. Když pojede jedno vozidlo s právem přednosti jízdy a druhé a potkají se obě na křižovatce, pak platí pro ně pravidla jako by nejela s VRZ. Závěr, Přednost vozidla s VRZ musí dát přednost druhému vozidlu s VRZ. Ha, jaký jsem. Editováno: 25. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Kapitáne. Volal jsem do pneuservisu, ptal jsem se a prej jsou měkčí než ty Potenzy. Říkal mi, že to není špatná volba a že jsou v pohodě.Já jsem tu barumku měl už v ruce ale rozdíl jsem nepoznal. Asi se nechám ukecat a půjdu do nich taky. Známej z pneuservisu mi je vnucuje že jsou super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak letím za váma, vstříc kolénkovým zážitkům. Tak mi držte židli. Až uslyšíte zvuk mohutného čtyřválce, jsem to já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak Clint si sem chodí nacpat bachor a rezervaci udělá až od 18:00 hod. To je podraz. Už jsem mohl mít kolínko spapané. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak už jsem doma chlapci, to pečené koleno bylo megaluxusní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Jojo. Jsem jak balón. Ani spát se mi nechce. Díky za pokec a všichni držet dietu. Dneska ty výkony byly opravdu chabé. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Tak jsem taky dorazil. Koleno super. Clint na me cekal tak, ze byl za chvili v prdeli a dojel jsem ho az na konci dalnice. Tedy diky ze jsi cekal. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Já měl čekat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 (editace) Ty sis ještě nezvykl? Pokaždé Petrrr píše že jede z čaje a někdo na něj někde čeká, co bys taky čekal za svižnou jízdu s motorem že zahradního traktůrku [emoji23] Editováno: 26. Únor 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 příště dámě nějaké fresh jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 To je to jeho ježdění na pohodu a spotřebu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 JJ, taky jsem si říkal, tady se furt chvástá, jak jezdí 120 tempo a skutečnost je úplně někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Buď kecá tachometr jenu, nebo vám. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jo a nebo někomu kecá huba. Jinak včera se jelo krásně, měsíc svítil jako hovado a srnky jsem viděl už z dálky. Tentokrát jsem potkal vyjímečně jen jednu sebevražedkyni. Thálie je dobitá, brzdy snad obroušený, hroudy karbonu za ní lítaly a tak je připravena na opětovné stání by the panelhouse. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel. Ty piráte!!! Bez dálniční známky na dálnici jo? To víš, Clint si užíval toho, že s ním nejel Ozi nebo Pancho, to by jim nestíhal on [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Joo, přesně tak. Jak měl radost a celou noc si říkal, to jsem to tomu Petrovi natřel. Usnul kvůli tomu až nad ránem. Samozřejmě kdybych zapnul forsage, tak bych vymáčkl klidně i 170-180, ale nechtěl jsem podstupovat riziko, že když mě chytí, tak ne jen, že bych dostal flastr za rychlost, ale i za tu známku. Než jsme vyjeli, říkám mu, počkám až vyjedeš a pojedu za tebou, ne že mi ujedeš. jo, jo byla jeho slova. Sotva nastartoval byl v prdeli ( protože jsem musel dávat přednost na křižovatce). tak že příště beru Kindera a ztrestám ho, že bude koukat. Pozná modrou hřímající sílu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky