Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jasně, že můžeš. Není to auto s předností v jízdě, ale s přednostní jízdou. Ale překvapuje mě, že se na to ptáš zrovna ty. Co vím tak 1203ky, Avie a 120ky už nejezdí. :-)

Jen pro zajímavost, dokonce existuje situace, kdy musí auto s VRZem dát přednost v jízdě. ;-)

Správná odpověď bude za 2 bludišťáky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem na to přišel.

Když pojede jedno vozidlo s právem přednosti jízdy a druhé a potkají se obě na křižovatce, pak platí pro ně pravidla jako by nejela s VRZ. Závěr, Přednost vozidla s VRZ musí dát přednost druhému vozidlu s VRZ. 

Ha, jaký jsem.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kapitáne. Volal jsem do pneuservisu, ptal jsem se a prej jsou měkčí než ty Potenzy. Říkal mi, že to není špatná volba a že jsou v pohodě.

Já jsem tu barumku měl už v ruce ale rozdíl jsem nepoznal. Asi se nechám ukecat a půjdu do nich taky. Známej z pneuservisu mi je vnucuje že jsou super.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou -  pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. 

Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel. 

Odkaz ke komentáři

Jo a nebo někomu kecá huba.  :kol-28:  Jinak včera se jelo krásně, měsíc svítil jako hovado a srnky jsem viděl už z dálky. Tentokrát jsem potkal vyjímečně jen jednu sebevražedkyni. Thálie je dobitá, brzdy snad obroušený, hroudy karbonu za ní lítaly a tak je připravena na opětovné stání by the panelhouse. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek.

Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel.

Ty piráte!!! Bez dálniční známky na dálnici jo? To víš, Clint si užíval toho, že s ním nejel Ozi nebo Pancho, to by jim nestíhal on [emoji23]
Odkaz ke komentáři

Joo, přesně tak. Jak měl radost a celou noc si říkal, to jsem to tomu Petrovi natřel. Usnul kvůli tomu až nad ránem.

Samozřejmě kdybych zapnul forsage, tak bych vymáčkl klidně i 170-180, ale nechtěl jsem podstupovat riziko, že když mě chytí, tak ne jen, že bych dostal flastr za rychlost, ale i za tu známku. Než jsme vyjeli, říkám mu, počkám až vyjedeš a pojedu za tebou, ne že mi ujedeš. jo, jo byla jeho slova. Sotva nastartoval byl v prdeli ( protože jsem musel dávat přednost na křižovatce). tak že příště beru Kindera a ztrestám ho, že bude koukat. Pozná modrou hřímající sílu. 

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...