Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Splašený blue car [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Já myslel že mám počkat jenom při vyjíždění. Jel jsem dálnici tempomat 130. Čekal jsem, kdy uvidím za mnou dvě žluté bludičky, ale nic. Říkal jsem si, že Petr asi víc jak 120 nevymáčkne [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 (editace) Prej 130, to říkej tomu co naftu tankuje. Já skoro celou dálnici pod 140 nešel a dojel jsem tě až na konci. Podle mých výpočtů kdy auto "A" vyjede z místa "w" a jede rychlostí "X" a ze stejného místa "w" po čase "t" vyjede stejným směrem auto "B" co jede vyšší rychlostí "Y", tak bych tě musel dojed v čase "z" po km "s". A to jsem tě po km "s" nedojel. Tedy si musel jed mnohem vyšší rychlostí "X" než co říkáš. Editováno: 26. Únor 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Proto já jezdím rychlostí Z a mám klid [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jenže jeho auto Š má rychlost Y za 10s, ale tvoje auto R má rychlost Y za 10min. [emoji12] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Bůh ví, jestli Petrrr nenajel na dálnici obráceně, směrem na Prahu [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Kdepáák, západ je můj domov. Srnky na mě stříhaly ušima už od Bochova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jasně, že můžeš. Není to auto s předností v jízdě, ale s přednostní jízdou. Ale překvapuje mě, že se na to ptáš zrovna ty. Co vím tak 1203ky, Avie a 120ky už nejezdí. :-) Jen pro zajímavost, dokonce existuje situace, kdy musí auto s VRZem dát přednost v jízdě. ;-) Správná odpověď bude za 2 bludišťáky. Co te na tom prekvapuje? Ja dostavam pokuty pouze za parkovani a pripadne kdyz zastavim, tak to do me nekdo nakouri... Jakmile jedu, tak nikdo nema sanci. Viz RS, ktery melo problem mi ujet (ten nas Samuraj, prezdivku uz nvm).Taky me zarazi, proc teda ty "auticka" s modrym majackem troubej, kdyz je clovek predjizdi. Taky jsem si myslel, ze pokud jedou pomaleji nez je předepsaná rychlost, tak ze maj smulu. No a kapitola sama pro sebe jsou oranzove majaky. Kazdej jim uhejba a pak dojedou me a maj smulu. Pokud mi zakon neuklada uhnout, tak neuhejbam - napr. pokud je husty provoz. Co bych se sral do pomalejšího pruhu, když jedu v rychlem v kolone pomalu. Pokud provoz neni, tak musim vzdy uhnout rychlejsimu, to neberu, to at si blika treba nausnici. Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel. Tak tak... Hadry 2x prany, po prvnim prani furt smrdely. Co oci palily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Konecne jsem se dostal k tomuhle clanku a luxus http://www.auto.cz/volkswagen-zahajil-svolavaci-akci-dieselgate-jako-prvni-upravi-amarok-92582 Všechny body se podarilo splnit... Ehm a kde je sluvko o zivotnosti vozu/dilu, ktere uprava postihla. Tak si odpovim sam, nikde. Evidentne tedy pujde do loje jako prvni egr a pak se to rozpadne cele. Ja osobne bych si udelal zalohu SW a pak tam prdnul tu puvodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Nemate někdo pravý přední a pravý zadní dveře na fabie kombi na 2008. Barva kapucino 92021 . Nebo i zadní nárazník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. Stejný problém, vzduchotechniku jsem tam žádnou neviděl. Mají tam alespoň zahrádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Tak si neco nastuduj o motorech,a neni to jen drobnej zasah u motoru Klídek, co bys chtěl od Radiuse, který má v motoru namísto pístních kroužků gumičky... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Zahrádka tam údajně je. Petrrr je moc zhejčkanej, to nesmrděl olejem z fritézy, ale tlusťošinou [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Ještě info pro motose - zkoušel jsem ten ukazatel řazení a funguje to stejně, jako jsi mi včera říkal - při zrychlování a následném vyřazení kvaltu (3), tam v rychlém sledu za sebou naskočí 4,5,6 a pak nic. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 A kde jsou fotky z hospody? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Pokud ja smrdel tlustocinou, tak pak nevim cim smrdel Pawouk. [emoji1] Pancho smrdel posevnim sekretem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Já jsem to říkal také Motosovi, že mi to dělalo to samé, při vyřazení to vylítlo nahoru a pak to zhaslo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jaky ze je ten navod na naseptacac? Jsem testovaci ridic uz od zacatku jmenovan SA tsk co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Dnes jsem testoval pri 90satce panic brake, zaslapl pedal az na asfalt a vcerejsi koleno mi malem vylitlo pres brisni stenu na volant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Tady pár fotek ze včerejšího srazu, tentokrát bez úprav 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Klucí díky za info. Taky mám ještě plnej břich. Šéf koukal, že jsem ráno nedal uzené kolínko, nebo krkovičku či špízek. Pak jsem ukázal fotku a pochopil. ;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Jaky ze je ten navod na naseptacac? Jsem testovaci ridic uz od zacatku jmenovan SA tsk co. Já si toho nikdy předtím nevšimnul, protože běžně nevyřazuji. Rozjeď se na trojku asi tak někam k 70-80 km/h a vyřaď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky