Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Prej 130, to říkej tomu co naftu tankuje. Já skoro celou dálnici pod 140 nešel a dojel jsem tě až na konci. Podle mých výpočtů kdy auto "A" vyjede z místa "w" a jede rychlostí "X" a ze stejného místa "w" po čase "t" vyjede stejným směrem auto "B" co jede vyšší rychlostí "Y", tak bych tě musel dojed v čase "z" po km "s".  A to jsem tě po km "s" nedojel. Tedy si musel jed mnohem vyšší rychlostí "X" než co říkáš. :kol-134:  :kol-48:  

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, že můžeš. Není to auto s předností v jízdě, ale s přednostní jízdou. Ale překvapuje mě, že se na to ptáš zrovna ty. Co vím tak 1203ky, Avie a 120ky už nejezdí. :-)

Jen pro zajímavost, dokonce existuje situace, kdy musí auto s VRZem dát přednost v jízdě. ;-)

Správná odpověď bude za 2 bludišťáky.

Co te na tom prekvapuje? Ja dostavam pokuty pouze za parkovani a pripadne kdyz zastavim, tak to do me nekdo nakouri... Jakmile jedu, tak nikdo nema sanci. Viz RS, ktery melo problem mi ujet (ten nas Samuraj, prezdivku uz nvm).

Taky me zarazi, proc teda ty "auticka" s modrym majackem troubej, kdyz je clovek predjizdi. Taky jsem si myslel, ze pokud jedou pomaleji nez je předepsaná rychlost, tak ze maj smulu.

No a kapitola sama pro sebe jsou oranzove majaky. Kazdej jim uhejba a pak dojedou me a maj smulu. Pokud mi zakon neuklada uhnout, tak neuhejbam - napr. pokud je husty provoz. Co bych se sral do pomalejšího pruhu, když jedu v rychlem v kolone pomalu. Pokud provoz neni, tak musim vzdy uhnout rychlejsimu, to neberu, to at si blika treba nausnici.

Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou - pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek.

Stringo: na čaj jsem přijel daleko lepším vozem než je nějakej Rapid. A na dálnici jsem to valil i 150 abych dohnal Clinta ( měl mi totiž stínit kdyby někde byli policajti, neměl jsem dálniční známku) a jako, že jsem viděl v protisměru, že zrovna někoho odchytli. Hold Clint je kamarád. Buď chtěl chlapácky trumfnout Thálii a ukázat jak TDI ujede Thálii a bít se v prsa. Nebo mu manželka něco slíbila až se vrátí domů. Každopádně už při nájezdu na dálnici byl v prdeli, až jsem si nebyl jistej jestli po ní vůbec jel.

Tak tak... Hadry 2x prany, po prvnim prani furt smrdely. Co oci palily?
Odkaz ke komentáři

Konecne jsem se dostal k tomuhle clanku a luxus

http://www.auto.cz/volkswagen-zahajil-svolavaci-akci-dieselgate-jako-prvni-upravi-amarok-92582

Všechny body se podarilo splnit... Ehm a kde je sluvko o zivotnosti vozu/dilu, ktere uprava postihla.

Tak si odpovim sam, nikde. Evidentne tedy pujde do loje jako prvni egr a pak se to rozpadne cele.

Ja osobne bych si udelal zalohu SW a pak tam prdnul tu puvodni.

Odkaz ke komentáři

Hlavně, když jsem dorazil domů, manželka mi řekla, že nejsem zrovna fresh ve smyslu, že celej smrdím jako friťák, večer jsem to necítil, ale ráno stačilo kolem těch hadrů projít a jak kdybych celej večer dělal v Mekáči a smažil hranolky. je to dobrá restaurace, vaří tam super, ceny super, ale měli by něco udělat s tou vzduchotechnikou -  pokud tam vůbec nějakou mají. Tak že jsem sice nesmrděl od kouře, ale od hranolek. 

Stejný problém, vzduchotechniku jsem tam žádnou neviděl. Mají tam alespoň zahrádku?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...