Petrrr Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 No ja lezim s nejakym moribundusem clintusem, si mi poplival koleno co? Jinak ja svuj telefon nemusel narozdil od nekoho nechavat opravovat. Hold kvalita SGN3. Hudbu pres mobil neposloucham. Staci mi hudba v Rapidu - to je "kvalita" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Zase si poměřujete pinďoury? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1708609-autoservisy-nechtene-mazou-data-o-emisich-ministerstvo-mirni-podminky-stk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Hold chybicka. Jsem naplej jak to budou resit po tom cervenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 kurna co tam dělá za lidi. vidím samy PHD, ING, BC.ING. pak to takhle vypadá..... aspon je vidět co plodí naše vysoké školy za lidi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Nijak. Museli by změnit zákon a vyhlášky. A to není jen tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Já třeba vůbec nechápu, proč se ty emise dělají. A když už, tak proč takhle "debilním a agresivním" způsobem. Dneska jsou v autě samá čidla, ať mi nikdo netvrdí, že by se nedal udělat test jinak. Jsme zůstali někde 25 let zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Jak je vidět, je to nutné zpřísnit, hlavně ve východoevropských guberniích, kde je zvykem podvádět. Původní záměr byl údajně takový, že po úspěšném načtení paměti závad motoru (bez závad) a úspěšné proběhlém readiness codu, se již nic měřit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 pawouku, lidi s tituly co tam dělají, ani nevědí o čem je řeč.... teď vlastně řekli, ať STK podvádí zákon z ledna.... tak to je fakt super praktika našeho státu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Ale prdaljs, to přechodné období tam bylo od začátku a jeho podmínky mohou upravit zcela legálně. Oni se jen snaží napravit zmetek z parlamentu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Kokto je pravda tak na pul. STK maji do cervence si poridit patricna vybaveni a jedna se o zkusebni provoz. Od cervence uz by melo jed vse na tvrdo bez vyjimek a ulev. Do cervence totiz neni nutne ty readness kode cist. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) však dám příklad, tejden před STK mě pojdou u naftáku žhaviče. servis mě je vymění vymaže veškery chyby. tak pojedu na stk, najedu pár km a oni mě z ní vyhodí, protože mě servis smazal chyby takže před STK povině najedeš třeba 500km no chci vidět jestli dotáhnou velikost(checksum) řidicí jednotky proti čiptuningu na motoru. jestli od všech automobilek to ziskáji, což si myslím že automobilky nebudou časem proti. Editováno: 28. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Chyby ne, proběhlé readiness ovšem ano. Ty tady pindáš kraviny, kritizuješ jiné a sám o tom víš pdr. A takto to tady v tom zapadákově funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) no ty víš vše nejlépe no každopádně chci vidět jak si STK nakoupí do července potřebné vybavení a za rok budou zase kupovat něco jiného. pokud měníš EGR nebo cokoliv, tak je lepší smazat vše. nejdřív to začalo tou samolepkou emisí do měřícího protokolu od emisí, to má taky smysl velký TUV listy u nás nefungují, to asi řešit už tuplem nikdy nebudou... takže řidiči co si chtějí přestavět auto, tak to vlastně dělají furt "nelegálně"... Editováno: 28. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) Ja vim taky vsechno nejlepe a chlubim se snad. [emoji1] Editováno: 28. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Já ovšem nikde neříkám, že všechno je tam OK. Jenže na rozdíl od kokty si to alespoň přečtu, abych tady ze sebe nedělal šaška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Hosi, vy tady resite kraviny a ja pritom umiram s rymickou a bolistkou v krku jako krava. Doufam ze mi prijedete na pohreb. Alespon jednou vy za mnou a ne ja k vam. Do rakve mi dejte sud kofoly, pekac kolinek skrabku simply clever se servisni knizkou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 jakou rakev, zakopem rapida s tebou! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Jen to ne. To by bylo spis za trest. Ale maly model v meritku 1:43 RAM 1500 v cerne barve ve vybave Laramie by jste mi dat mohli misto minci na obe oci. Preci nepojedu na druhy brech s Charonem nejakou posranou kocabkou, ale povezu se v RAMce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 S tou přestavbou to vidím podobně. Nechápu, proč tedy může někdo prodávat díly které u nás nemůžu normálně namontovat!!! Já si koupil podvozek s homologací pro EU a teď nakonec to vlastně na autě asi mít nesmíme, když to není v TP a tam mi to nikdo bez přezkoušení TUV nenapíše... Je to na hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 No a chiptuning je kapitola sama o sobě, pokud splňují emise, mělo by být každému howno po tom jestli mám nebo nemám chip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Prodávat si každý může co chce. Je pouze na tobě, jak ty díly využiješ. To stejné platí pro čip. Auto je v nějaké konfiguraci schváleno pro provoz, čipem to měníš a můžeš to dokonce změnit tak výrazně, že třeba nemusí být dostačující brzdy pro daný výkon. Když se ti to nelíbí, navštiv svého poslance - oni tvoří legislativu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) Hosi, vy tady resite kraviny a ja pritom umiram s rymickou a bolistkou v krku jako krava. Doufam ze mi prijedete na pohreb. Alespon jednou vy za mnou a ne ja k vam. Do rakve mi dejte sud kofoly, pekac kolinek skrabku simply clever se servisni knizkou. Vidíš to,furt tady pindáš na kvalitu a životnost těch našich mazlíčků a nakonec tě ta tvoje plechovka přežije. P.S: Zem je studená,jednou za tebou přijdu,budeš nám tu chybět,Petrrr odpočívej v klidu. :-) Editováno: 28. Únor 2016, autor: Sanek81 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) Já se mu přijdu na hrob vychcat, na šutr napíšu jméno azbukou a do hlíny mu zapíchnu ruskou vlajku :D To se bude ještě hodně obracet, ale nic už s tím neudělá Editováno: 28. Únor 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky