Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj, uz jsem cetl jinde. A na dotaz novinaru u Skody ohledne konce 1.2, bylo odpovqezeno ze to neni pravda, ze 1.2 bude k dostani jeste nevim do kdy. Kdo chtel 1.2 musel objednat do konce unora.

Vloženo

Sanek, za šest stovek nekoupíš ani pořádnej autoatlas a ty bys chtěl super antiradar ;-) Už ta cena by mě varovala, že za ty peníze raději koupit domů šišku uheráku [emoji6]

Vloženo

Clinte,ona cena vždy neznamená kvalitu.

Stačí si zapnout televizi,reklama na jeden shit větší než druhý,ale lidi tomu věří a kupujou,pak se udělá nějaký test a zjistí se,že ten "obyčejný" výrobek za 1/10 ceny je 2 krát tak lepší!

• Pozitivní 2
Vloženo

Jeste podporim Sankova slova. Koupis treba Kindera za 350-400tis a koupis Octavku za 600-650tis a najdi rozdil. Poradim ti, zadny neni. Oboji jsou na chlup stejny sunky. Je tedy cena meritkem jak popisuje Clint? Nekdy a nekde mozna ano, u Skody vsak nikoliv. [emoji1]

• Pozitivní 2
Vloženo

Sanku ja se te zastavam a ty takhle. To sis teda u me pekne posral a to jsem se za tebou v lete chtel prijed podivat a dovest ti original lazenske oplatky. To je tady radeji hodim do popelnice.

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak to víš, že Bechera ti nepřiveze, kouká jak ušetřit, myslí si, že za 5 prašivejch oplatek s oříškama ho budeš celej tejden hostit a krmit. On je hroznej lakota, kdybys ho viděl na srazu, objednal si nějaké speciální drahé koule a nedal nám ani čuchnout. Sežral to sám a bylo mu pak dva dny blbě :D

Vloženo

Skvělý kup. Rozhodně bych neváhal. Toto zařízení bude řvát tak často, že se pro jistotu ani nerozjedeš. :-)

Proč myslíte že to bude na howno? Neříkám že bych to koupil, ale co vás vede k tomuhle rychlému závěru?
Vloženo

Sanek: Vysvětli Petrrrovi, ať se s kinderem na Moravě raději neukazuje, pač by riskoval, že mu ho moraváci budou chtít vyměnit za dva litry Cabernetu :D

Vloženo

Ty vole opovrhujou oplatkama. Ja ovsem nemyslim ty co koupis v kazdem tescu od Opavie. Ale ty origo rucne delane primo ve Varech.

Jj Bachovy koule, ty byly. Zavist je hrozna vec Clinte vid?

Beru Te Sanku za slovo, manzelky s detma posleme nekam k vode do Pasohlavek a v klidu udelame kost ve sklipku. [emoji106]

Vloženo

Ty tvoje originální oplatky tu prodávaj  za deset  korun krabici v každé trafice :D :D   Doba, kdy si je vozili dědci z lázní jako luxusní zboží je už dávno pryč :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Stringo: protože to není jen tak. Stačí už jen ten jejich popis. Větší snůžku nesmyslů jsem dlouho neviděl.

Asi takhle: naší novou turbínu můžete použít v jaderce, uhelce, větrné i solární elektrárně. A to jen za 2.000 KČ.

Vloženo

OK takže usuzuje jen podle toho, co napsal nějakej jouda na slevomatu, ale konkrétně o tom výrobku technické info nemáš, takže to může být šmejd, ale taky nemusí... (Osobně si myslím,že to nebude nic moc, ale zajímal mě ten podnět k hodnocení, když se z popisu nedá nic konkrétního vyčíst)

Vloženo

OK. Tak jinak. To co popisují stojí cca. 100.000,-. Není to první případ. Už tu byla cobra a spousty jiných zařízení. Stačí kouknout na youtube. Navíc je jen pár značek, které tyto zařízení vyrábí.

• Pozitivní 1
Vloženo

Jo já nemám nic proti tomu, že je to evidentní šméčko, tak jsem na to jeden čas koukal, ale když někdo napíše že je to sračka a není tam u toho nic napsáno, tak jsem chtěl vědět proč to hodnocení, nic víc, nic míň. Třeba ten ELM327 z té Číny, to je taky šméčko a funguje to, tak si říkám že co je levné, nemusí být vždycky nefunkční, záleží co od toho kupující očekává...

Vloženo

V tom s tebou souhlasím.

Jak jsem psal. Fungovat určitě bude a nejlépe někde na Sahaře. Tam nic není a proto když zahlásí poplach, tak na 80% tam bude měřit nová O3. Ve městě to bude neustálý poplach. Od dveří, benzínek, info tabulí, MHD, mobilů atd. Takže užitná hodnota 0. Navíc i profi AR pro USA nebude v ČR moc funkční. Problematika je daleko složitější.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...