kokta7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) jenom novej náboj a trošku odřeny kolo... náboj spraven a kola mě stříkne v praze, co se specializují na opravu litych kol... hold se nespoléhat v tomhle na nikoho.... seat je vidět na začátku videa, ovšem bez SPZ. protože seat na okruhu nikdy nebyl vlastně Editováno: 31. Březen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 tak to jsi dopadl ještě dobře . puvodně jsem myslel že jsi jel octou ale to byla jedničková ta zelená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Čaj bude, březnovej uděláme někdy v první půlce dubna [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Za chvilku v ramci dawnsaizingu budes mit u spolujezde slapky z kola a misto motoru tam bude rezerva a motor z pionyra:-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Tak hosi, od zitra mi to zacina v nove praci. Free Live skonci. FB stop, Skodahome stop. Uz jen prace od nevidim, do nevidim. A to vse za minimalni mzdu. Arbeit macht frei. [emoji1] Drzte mi tedy pesti pac prvni dojem je ten nejdulezitejsi a dojem na nove mlade kolegyne je ten nejdulezitejsi. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ty nemusíš dělat dojem, máš KinderCar [emoji23] ale abys neřekl, tak Ti za náš celý kolektiv Clintova Clubu přeji v novém zaměstnání mnoho pracovních úspěchů!!! [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ať se ti Petře daří! http://auto.idnes.cz/nemecke-stk-kuriozity-06t-/automoto.aspx?c=A160329_003210_automoto_hig 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 petře :flus flus flus poplivat pro štěstí at se zítra zadaří 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 no jo, at sou na tebe podřízení hodní, pane řediteli pobočky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Diky hosi. Jinak cerstve umyte auto a dnes cesta do Chomutova ( opet Aquapark - co bych pro dcerku neudelal) a diky "cistym" silnicim auto spinavejsi nez co bylo pred umytim. Hold hnede uhli. Pawouku, vostrej odkaz. To obcas zustava rozum stat. Proto jsou bohuzel TK vice nez nutne. Lidi nemaji rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Jo pro sicher jedu zitra Thalii, aby si hned nemysleli v pripade Rapida co jsem za prachace. [emoji23] Taky ale hlavne buh vi kde budu parkovat nez dostanu klice od firemniho parkoviste. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Budeš dělat vrátnýho? :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 ne ředitele pobočky, dyt sem to psal. přestěhuje se do vilky ke Strašecím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Až poznaj, jakej je to flákač a nemakačenko, tak s nim ještě ve zkušebce vyrazej dveře :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Kokto, ne reditel pobocky, ale reditel divize. [emoji1] Proto musim prvni tri mesice vyvinout max. usili a pracovat jako nikdy. Pak uz to bude snad zase ok. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Jo to kámoš taky dělá ředitele a má pod sebou dvě uklízečky, choděj k němu fasovat do skladu jar. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 petře nemaž si med kolem huby lépe už bylo tet už bude jenom huře. mě taky čeká v dohledné době změna a vidím to jen černě a proto nebudu překvapen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Kapitane, moje rec. Bobuzel, ja jsem vzdy spis realista az pesimista, nekdy vyhoda nekdy nebyhoda. Vyhoda, ze clovek pak neni zklamanej a muze naopak byt jen positivne prekvapenej. Na druhou stranu se diky tomuto prechodu stresuji uz pocatku co se vse zacalo domlouvat. Ten kdo meni zamestnani co kazdy rok je asi zvyklej, ale ja menim zamestnano po 12ti letech navic ze zamestnani kde jsem byl prakticky v podstate spokojeny. A o to je to tezsi. Pred 2 lety neco podobneho potkalo tchyni. Rikal jsem si proc se stresuje atd. Jooo, bohuzel kdyz se te to primo netyka tak se to radi a keca. Mne to navic potkalo v nejmene priznive dobr s zenou bez prace na rodicovske. Tedy je duvod nebyt uplne v klidu. Jinak diky za uprimnou podporu [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Počkej až přijede tou francouzskou mrdkou do práce, to se budou všechny samice smát a možná mu koupí i svačinu [emoji2] O kinderu bych taky moc nahlas nemluvil [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/k-mani-je-skoda-superb-tsi-4x4-po-dedovi-najela-13-tkm-za-7-let-a-neni-draha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 No myslim si ze to jsou lidi, ktere nejaka auta nezajimaji mozna krom jednoho a na me je bude zajimat mnohem vic co mam v hlave a co umim popr. neumim nez to v cem tam prijedu. Kazdy neni takovy fanatik do aut jako jsme my tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Jo Pancho uz jsem o tom cetl. To auto je sajz a to ze to prodava AAA je samo o sobe velice divne, protoze takova auta se do bazaru vetsinou nedostanou. Tim spis do AAA. V AAA muze koupit auto stejne jen zoufalec. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) No myslim si ze to jsou lidi, ktere nejaka auta nezajimaji mozna krom jednoho a na me je bude zajimat mnohem vic co mam v hlave a co umim popr. neumim nez to v cem tam prijedu. Kazdy neni takovy fanatik do aut jako jsme my tady.Říkáš v hlavě, tak to tam ani nechoď [emoji23]Až tam rozbalíš tu svojí gramatiku s "jedy", tak pochopěj, že ve skladu tě nechat bez dozoru samotného nemůžou. Editováno: 1. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Jop Petře. Bratrankuv kolega si z Acek koupil 1.8 tsi z roku 2009. Najeto 80000km a plíve mu to z vejfuku olej černý coud jak svina mám to i natočený 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 (editace) To bude ta po Clintovi. :-) Jaký měsíc má? Editováno: 1. Duben 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky