kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 ale pawouk si hraje na moderátora, tak vše maže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) Uz se asi zacina nudit na te nove reditelske funkci. Uz se otrkal. [emoji23] Editováno: 11. Duben 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Jo uz to vidim Pawouk tady radi jak cervene TSI. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 pawouku dej se do klidu, už ani se nemužu zeptat kde to koupil. za chvíli tady na foru budeš sám. vím pravděpodobně jaká je to oktávka, plive mu to olej z vejfuku a je to modrá barva.. to není klintova. Až přestaneš vyvádět, tak budu v klidu. Tady nejsi na FB. Když tě to tak zajímá, tak proč se ho nezeptáš přes SZ? Fakt úroveň žáka prvního stupně základní školy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) děkuji za radu pawouku, poradím si sám. měj se pěkně a jdi se provětrat do parku když je tak krásně Editováno: 11. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 To není moje bejvalka, já měl rok 2011, on píše 2009 a pak ta barva atp.....Ale jinak spotřeba oleje podobná, já na tom byl o pár deci lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 zahřátej motor všechny černy fleky na asfaltě od toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 To je luxusní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) jojo měl sem celou ruku od oleje a total smrad... jinak tenhle ford je pěknej Editováno: 11. Duben 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Tak jsem se stavil u Clinta, co má za problém. A je to vážný problém se sousedem. No, posuďte samy. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 pekny litaky, na kolik to fouka. ps soused uz nedava koberce pod kola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Prý ne. Ale bohužel má jednu stranu u Clinta na dvorku. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Spíš mě sere, že mi kouká z kabiny mergla přímo do ložnice v prvním patře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 no jo ještě tě vyfotí a dá na škodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 [emoji122] [emoji122] [emoji106] Však typ sedí. Snad i barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Má stříbrného sršně. Ale ještě s ním letos nevyjel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Však jsi psal, že vloni akorát popojel metr, aby otočil o 180° kola, aby neměl gumy slehlé [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 to jo a garáž si nepostaví nebo kdyby si to postavil na nožičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) On plánoval ještě jednoho mergla v cabriu, nějaká stařenka v Německu ho prodávala za pěkněj peníz v pěkném stavu po manželovi, co už se bál jezdit. Když se na mergla jel podívat, poslal na něj syn stařenky psa, že mu ho chce ukrást a bezzubá stařenka se smála z okna. Takže jenom projel prachy. Editováno: 11. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Uz se asi zacina nudit na te nove reditelske funkci. Uz se otrkal. [emoji23] Nene, uz ho vyhodili z dalsiho vlakna, tak se snazi vratit sem. Ja jsem technicky ignorant a v tom vlakne jsem poradil jako prvni a hold to Pawouk nemuze prekousnout, tak doslova pitva kazde pismenko, zda-li je korektni dle naucnice ceskeho jazyka platne k datu postu. Ohen je dobry sluha, ale spatny pan. jojo měl sem celou ruku od oleje a total smrad... jinak tenhle ford je pěknej Ja nikdy nefandil Star Wars.pekny litaky, na kolik to fouka. ps soused uz nedava koberce pod kola?Chtel si tam dat Clinta babetu v TDi, tak tak mu ujel v uzke ulicce mezi barakama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 asi nějakej závodník s mbéčkem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Když závodí, tak doma má určitě něco dalšího... Nasere to, ale chuďas to určitě nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) to je služební co si myslíš proč myslíš že sundal spzky když sem byl s golfem R pučeným na mostě, tak sem taky hned sundával SPZ... Editováno: 12. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 A důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky