Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 No pravdu máš částečně, Pancho to řekl správně, některé barvy jsou na to lepší a některé špatné a k těm patří zrovna stříbrná metla. Mám známého lakýrníka a mluvili jsme spolu o tom, záleží na množství pigmentu v barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Ale zprasit se dá i černá, to je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Jedina modra je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 (editace) bratr když měl ještě scouta, tak to lakovali a nebylo to vůbec poznat. jde o to kdo to dělá.. Jinak seatek opravenej, mezi krytem předního brzdového kotouče a náboji se zasekli kamínky z cesty. Doporučení: dát auto do garáže a nejezdit s ním, protože ti tam může vlétnout kamínek :D takže ty vaše vtipy o tom,že sem něco zkurvil a cupra není na okruh, není pravda hold tak to je. Editováno: 22. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Petře myslíš tu tvojí pemprs modrou? Si se rychle otrkal v práci nebo píšeš ze záchodu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Kokto a nebylo to tim že jsi s tím lítal na okruhu v kačírku a ještě při tom utrhl kolo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 (editace) ty seš kokos kamínek možná na D11 a na petrově dálnici směr Karlovy vary za to můžou , a mají v pardubkách pěkného leona, hned sem slintal. http://www.autocentrum.cz/skladove-vozy/92410093-seat-leon-cupra/ Editováno: 22. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Kurňa. Dorazil poslední tuning balíček na Forda. O víkendu budu montovat a hned z toho bude bussines class vignale. RZ už také jsou a jak jinak než kmotrovské. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 No ale Jedina modra je dobra. No ale modrá race a ty máš jestli se nepletu tu buzerantskou modrou - blue oyster 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Nene Petr má modrou pro skoro chudé je v ní půl dávky Race modré a půl bílé pro totálně chudé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 (editace) No pravdu máš částečně, Pancho to řekl správně, některé barvy jsou na to lepší a některé špatné a k těm patří zrovna stříbrná metla. Mám známého lakýrníka a mluvili jsme spolu o tom, záleží na množství pigmentu v barvě. Neni to jen o tom staci když jinak polozis smer zrna barvy. Uhel pistole A je to jiné. A stříbrná nema 7 odstínů .ale daleko vice.daleko a desitky pododstinu. Takze v důsledku hledá a ten zpráv jej odstín v treba 80 vzorniku.odstíny stříbrné Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Editováno: 22. Duben 2016, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Já to tušil [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Jo jo Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Tak já půjdu do rusty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Super Avatar Pancho [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Předchozí byl lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Avatar zde dela osobnost. Tennkdo jej stale meni pak neni osobnost a s image tacina vzdy od znovu. Tady fiky tomu abych neco precetl vidim hned, ze kdyz mam cerveno pred ocima je to Pawouk, kdyz modro je to Motos atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Jo jenže mne zmizel.nebo aspoň ho nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Vzal si dovolenou [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 taky si musím dát nějaký španělský avatar! sláva autorizákum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Ja si dam Rumunskej avatar. Protoze takova Dacia AS vubec nepotrebuje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jo jo, opravovat něco u Dacie se vůbec nevyplatí, ta je stavěná aby po koupi se začala samovolně rozpadat, sice nic neodchází vadou montáže (ani technologickou chybou, protože jde o desetileté ověřené komponenty že Žigula), ale rozpadá se to lineárně celkovým stavem, takže jakmile přijde první problém, nemá smysl to opravovat, protože to je ve stejném stavu celé [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Jé ty jseš vtipnej, a hned po ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Já už mám skoro poledne... Jinak spolupracovník si koupil před rokem Dustera v té TOP výbavě (nějak jsem nepochopil co u nich ta top výbava znamená, má volant, přední el.okna, výhřev zrcátek a klimatizaci a nějak něco navíc jsem nezahlédl). No a jak říkám, ověřené komponenty nic revolučního, minimum elektriky, minimum všeho... Po 50000km interiér ošoupaný, lak vybledlý, nevím všechno praská a vrže... Nějak mu to nevadí, měl před tím Favorita, já bych si tohle nikdy nekoupil, to radši něco jetého za ty peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky