Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Zas takový zázrak to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Samozrejme, je treba prihlednout k cene za jakou to auto kupujes. Ano auto je horsi na komfortu, vykonu a v rade dalsich veci, ale kdo by cekal ze to auto za ty prachy ujede tolik ze? Navic benzin. No a kdo poskytne clanek, rad si poctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 On je to celý seriál. Od koupě až do rozborky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 A cemu to vadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Hodně článků ve více číslech. Jinak ničemu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak. Třeba se to objeví na auto.cz. Mimochodem, SM je k dostání skoro na každém rohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 A levněji on line, jakékoliv číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 No to ale musíš mít předplatné. Mají to tam v pdf a dá se to stáhnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Nejde mi o tech 24kc nebo kolik, ale nemam kdy a nemam jak. Arbeit macht frei. A u nas v trafice toto nepremavaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Proboha, v které díře to bydlíš? Mají to také na benzínkách... Kam vlezu, tam je SM. Ještě se mi nestalo, že by někde nebyl. Alespoň na začátku týdne určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Dobre, rano se tam podivam abych nekecal. Do trafiky u nas chodim jen pro vino, maji v celku dobre stacene. Nejake tiskoviny me nezajimaji. [emoji1] Editováno: 3. Květen 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 https://m.alza.cz/media/svet-motoru-d2367783.htm Asi tady. Jednou to na mě kouklo na vejfucku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Aha, zajímavé. Alza prodává už skoro všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Já bych jim dal pomocníka. Sebral bych jim papíry. Tady je vidět, kolik ignorantů jezdí a jak se chovají při řízení. Pak si tady libují, jaký je to skvělý pomocník, přitom jim vůbec nedochází, že chyba je v nich... Jednou někdo z nich přesedne do auta, které tento asistent mít nebude a pak se budou divit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) je to uplně k hovnu, at to bylo v oktavii 3, ve fabii 3 nebo v passatovi. furt to akorát otravuje.. to samé adaptivní tempomat. Je dobrej na popojíždění v koloně či na dálnici.... Ale hrozně to brzdí dopředu a hrozným brzdným učinkem. To samé ve městě, před tebou auto odbočuje na křižovatce, ty seš daleko 30 metru a už to jde na brzdy a hroznou silou... Editováno: 3. Květen 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Abych pravdu řekl, jsou mi tihle "pomocníci" ukradeni. Zajímají mě jen z čistě technického hlediska. Normální řidič je z větší části k ničemu nepotřebuje. Ti ostatní, jak je vidět, ano... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) lidi to chtějí a kupují to. Já to zrovna taky nepotřebuji a nejsem toho fanda, jenom sem si to vyzkoušel. Jediné co fakt funguje na 100% je blind assist senzor na mrtvé uhly, popřípadě když ti to samo popojíždí v koloně. Popřípadě parkovacího automata si pár krát zkusíš a pak radši parkuješ sám Editováno: 3. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Já stojím akorát o klasický tempomat a chtěl bych v dalším autě to sledování ve zpětných zrcátkách (jak píše Kokta "blind asistent"). Jinak taky o něčem dalším neuvažuji... Jo ještě se mi líbil rozjezd do kopce, ne že by mi to dělalo normálně problém, ale jak jsem to měl ve služebáku, tak se na to dá rychle zvyknout a to bych taky ještě bral... Jiné " pomocníky" bych nechtěl... Editováno: 3. Květen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Já bych bral ještě čtení značek. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 To jsem nikdy nepochopil, k čemu je to dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Tak třeba v Praze v tunelech, kdy ůmysně přehazujou rychlosti, když chyběj prachy na odměny. A když ti tam najížděj auta, kolikrát nestihneš přečíst co tam je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 dobrá věc pro kontrolu, občas se i podívám když to smažim 70km/h a bliká tam na mě 50km/h todle jsem si nechal pro kontrolu jinak mám všechno vypnutý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Abych pravdu řekl, jsou mi tihle "pomocníci" ukradeni. Zajímají mě jen z čistě technického hlediska. Normální řidič je z větší části k ničemu nepotřebuje. Ti ostatní, jak je vidět, ano...To by prave nemeli, pac zrovna s FA nemam dobre zkusenosti a neda se to snadno vypnout. Je to schovane v menu palubaku! Deaktivace pres kabel smrdi pruserem na technicky a odpojenej konektor take. Jedine to pred technickou nechavat zapinat a najet treba 1000 km, aby si to sedlo a nebyly pripadne zavady.Tak třeba v Praze v tunelech, kdy ůmysně přehazujou rychlosti, když chyběj prachy na odměny. A když ti tam najížděj auta, kolikrát nestihneš přečíst co tam je.A myslis ze to to stihne?uploadfromtaptalk1462348166081.pdf uploadfromtaptalk1462348185555.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Pawouk (a i já) myslel, že by si to nenakonfiguroval při koupi vozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Znám spoustu lidí, co chtějí v autě úplně všechno (ty asistenty) protože si za volantem nejsou vůbec jistí a myslí si, že jim tyhle kraviny budou pomáhat jezdit lépe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky