Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to se Pawouka musím zastat. Vždy si objednává nějaké ekoveget jídla. Pořádnou flákotu, vidí jen u nás.

Jináč příští týden mám fofr, ale snad to nějak dopadne.

Vloženo

Jsem celkem zmatenej, pač každej vč. Oziho máte jiné nároky a já mám ten tejden taky uplně jinak. Tak nevím, co z toho dám dohromady, mrksnu to na papír :)

A to jsme mužský.

Představ si, kdyby se na datu měly domluvit ženský..... to by bylo teprve něco !

• Pozitivní 2
Vloženo

Tak to se Pawouka musím zastat. Vždy si objednává nějaké ekoveget jídla. Pořádnou flákotu, vidí jen u nás.

Jináč příští týden mám fofr, ale snad to nějak dopadne.

To je racionální uvažování - ty vaše flákoty bych žral týden. :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo

Neni pravda, kdyby ses trochu snazil a vic trenoval tak bys to zvladl. Jen ze dnes uz je to jedno z klubu se stava klub dietaru a susenek. Poradna pecena kolena, Arlovo klobasky, hambace atd. uz nikdo nechce ani videt. Jen soja, Tofu, varena kurata, varene ve vode uplne vsechno. Nejak tedy nemam motivaci abych prijel [emoji3]

Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik

• Pozitivní 1
Vloženo

To je subjektivni. Treba ja snim pul kurete a neprijde mi ze bych byl prezranej. Nekdo sni ctvrtku a mysli si, ze tyden nemusi jist. Jedine trening dela mistra. Ty dietu opravdu drzet nemusis. Ale muzes ted klukum prednaset o brokolici +50g hoveziho uvarene ve vode bez soli a bez niceho jak je to vyborne a jak vlastne jeste usetri. Misto kofoly jen rajcatova stava. No to bude sraz. [emoji23]

Vloženo

Jinak v servisu tenhle automatickej typ viděli poprvé.

Ehm, to nezní příliš optimisticky. Navíc automaty od Fordu nikdy nebyly nějak extra spolehlivé... Alespoň u Mondea ne.

• Pozitivní 1
Vloženo

Vyckej casu jako Ford vlaku. [emoji23]

Pawouku az se rozpovida Ozi s Panchem co ted jedi. Rad budes vzpominat na nase kolenozroutske seance. [emoji23]

Vloženo

To je hrozná kraviny, bych ty Tapatalky zakázal. To ti uživatelé na tom telefonu nevidí, že to tam háže tu dementní hlášku?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...