Radius Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 dneska jsem našel šicí stroj :-D chvilku mi to trvalo od kud to jde.Tak to je masakr! To vidim a slysim poprve. Snad si to necha Skodovka patentovat, aby to jini nezacli kopirovat.Radius mi platí příště zulu colu za použití mého fotografického materiálu ( nápravy) , jeste ze jezdis tak malo A za duplicitu protože ta fotka tu už byla asi třikrát všichni jsme ji už viděli všichni o ní víme nikdo za ní není rád ale pořád ji sem někdo bude cpát.Uz jsem to sem totiz asi 3x daval!!! Pokazdy kdyz ma nekdo kecy na multilink. Brcko neni spatny, ale jizdni vlastnosti proste nemuze mit stejny jako multilink, to proste fyzicky nejde. A o nakladech spojenych s udrzbou se nebavim, pac take lze koupit nasobne levnejsi auto na udrzbu, nez Octavii. Sam jsem ridil prvni verze 03, jak naftu, tak benzin a ve vsech ta zadni naprava stala oproti 02 za hovno. Staci jenom jet po dlazbe, zadnej zavodnik, klidna jizda v Praze po dlazbe. Nedej boze kdyz to nekdo krouti na krev, to limity musi najit. A i dalnicni jizda pri 150km/h a vys uz proste musi take ukazat rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Tak souhlasím s tebou rádio jen ne s tou dálnici ve 200km prostě o ní vůbec nevím přez Německo jezdím ustalenou 180 a auto je klidné. Na dlažkách je to hrůza ale to multilink taky tam už pomůže jen vzduch měch. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 No kdybys mel treba RSo, tak bys treba rikal, ze to auto sedi lip. Ja se domnivam, ze proste rozdil byt musi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 (editace) Mám origo sníženej podvozek z výroby sedí to hodně dobře. Po nažehlený dálnici nevidím důvod proč by měl bejt rozdíl. Co tam máš dál? Ještě k tomu zámku pásu cvrknul jsem do něj a už to přestalo potom jsem se pokoušel znovu to cvrkaní nahodit a už se nepodařilo a hlavně jezdím pořád připásanej takže no problém zatím. Editováno: 4. Červenec 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Rozdíl může být v náhlých uhýbacích manévrech ve vysoké rychlosti - ale to bych raději nezkoušel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Já také nepozoruji nějaký rozdíl, mezi multilinkem a vlečnou. Tvrdé je to celkově díky tomu sportovnímu podvozku a 18" kolům. Sedí to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Tak souhlasím s tebou rádio jen ne s tou dálnici ve 200km prostě o ní vůbec nevím přez Německo jezdím ustalenou 180 a auto je klidné. Na dlažkách je to hrůza ale to multilink taky tam už pomůže jen vzduch měch. ani vzduch nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Ten multilink pouze lépe kopíruje nerovnosti a trochu napomáhá lepším vlastnostem při zatáčení e vyšších rylostech, jinak asi rozdíl poznáš jen stěží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 ani vzduch nepomůže. jezdil sem v tuaregovi či v A6 a vzduch fungoval suprově. jenom to chce včas nebo po záruce prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Ten multilink pouze lépe kopíruje nerovnosti a trochu napomáhá lepším vlastnostem při zatáčení e vyšších rylostech, jinak asi rozdíl poznáš jen stěží poznáš to po nerovnostech, kterých je v čr mraky. Prostě odzadu jde přes příčnější nerovnosti divnej hluk. Ze světa motorů říkali, že to dělalo u DCC podvozku. To třeba Cupra opravdu nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 jezdil sem v tuaregovi či v A6 a vzduch fungoval suprově. jenom to chce včas nebo po záruce prodat Mne vzduch absolutně nepřesvědčil, žádný zázrak to rozhodně není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 jenom to chce včas nebo po záruce prodat Neni to tak zle... V okoli mam par A6 (A8) s najezdem pres 250tkm a absolutne bez problemu. Tuareg a Q7 by od roku 2008 mely tez bez zavaznejsich poruch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Tady fotka pro našeho kinderPetrrra, aby si mohl o svátcích doma honit lachtana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) Uz mam zreklamovano Uz mam zreklamovano Editováno: 5. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Clinte vidis zr umis ocenit kvalitu made in USA. A s tim doplnkem v bilych kalhotach je to ideal. Ovsem az takhle zvysenej ten podvozek nepotrebuji - myslim u toho auta 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Kokto, uvidime na jak dlouho. Pul roku max. Vezmes na to svou nabrousenou keramiku a wabku 1000bar a je to. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Tak jsem se vratil z Chomutova. Cesta tam 4.9 l/100 cesta zpet 5.7 l/100 bezna jizda rodinna. Ani rychla, ani pomala. Obe cesty s klimou. To Clint by s tou svou bilou kravou musel jed na neutral s vyplym motorem aby mel takovou spotrebu. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 KArcher za 2000kc, to bych chtel videt ten 1000bar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Tvl za pět litrů jedu dvě kila po dálnici [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Tak borci, přiznejte se - jaké emise má vaše sekačka na trávu? EU totiž schválila nějaké emisní normy i na sekačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Žádné, mám elektrickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Ta ma taky vole emise. Ta elektrika se musi nekde vyrobit. Stringo chudak musi hazet uhli cely dny lopatou do kotlu abys ty doma mel elektriku. Na vyrobu 1kw/h je treba 1kg uhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Naštěstí já nic házet nemusím [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Ale Honziku. Tuhle jsem Te videl z uhelkou v ruce a ksicht cerny jako uhel. Jinak ta Tapa na tebe prozrazuje docela dost krom toho ze delas pridavace do kotlu. Jako treba jmeno, prijmeni. Jaka dalsi fora smirujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Ale jdi ty, jakého přidavače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky