seib Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Toto robí aj mne... menili mse žiarovky práve teraz cez víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Problem neni v zarovkach, ale v te kabelazi/objimce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Problém je, že jezdíte pomalu a nestačí se to chladit. ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Mě by ani ta výměna žárovky tolik nevadila - to jsou korunové položky, spíš mě štvalo to, že se mi už nedařilo zacvaknout zpět celé světlo Teď se mi to podařilo hned - asi proto, že mi minulý rok poupravili v servisu nárazník, aby to líp zacvaklo. Auto je dávno po záruce, takže nečekám, že by mi něco vyměnili zadarmo, ale poptám se při prohlídce co a jak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Motosport, ta i30 ujde ta Audi určitě neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Asi mám nějaké záhadné proudy v osvětlení - již třetí rok po sobě měním žárovku denního svícení na pravé straně - vlákno je vždy OK ale nějak se tam natavuje kontakt, tak to někdy nesvítí : žár..jpg To bylo na mé dvojce normální, vlákno OK a po půl roce žárovka denního svícení odešla. To bylo jediné, co jsem furt měnil. No, vyřešila to výměna patic, pač ty původní byly vadné už z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Tak jsem koukal na dáčku Radiuse a celkem dobrý. Ale ty prachyy bych za to fakt nedal. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Pro Petrrrrr http://m.autosalon.iprima.cz/skoda-je-nejoblibenejsi-znackou-britanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Říkám to pořád, dneska je jedno co se koupí, všechno je to na prdel a hraje akorát roli štěstí na kus. Jediné v čem je to pro koncern horší, je fakt, že byly dlouhá léta daleko před konkurencí a teď je všichni doběhli a tak se zdá že stojí koncernová auta za howno, ale nestojí o nic víc za howno než jiné značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Stringo:přesně tak,kvalita šla možná trochu dolů,ale spíš je to o tom,že konkurence šla dost nahoru. Navíc tu každý už předem automaticky pohřbívá auto po 4 letech,protože kdosi,kdesi plácnul,že víc dnešní auta nevydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Já bych klidně do koncernu šel, pouze je to o penězích jsou dražší, ale mají vyšší užitnou hodnotu (hlavně jde o prostor) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Ono to máš jedno s druhým. Vývoj, ekoterorismus, platy, udržet prodeje, průsery a hlavně se rapidně zvyšujou roční nájezdy. Stále se něco vymýšlí, aby s autem mohl jezdit i totální imbecil, přitom lidstvo degeneruje, silnice jsou čím dál horší a rychlostní limity čím dál menší.Pak se nediv, že ty auta nic nevydrží. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Sice nafta.... http://m.carnext.cz/cs/nabidka-vozu/3033-skoda-octavia?brand=&model=&bodyType=&fuel=&power=&productionYearMin=2010&productionYearMax=2015&priceMin=99000&priceMax=1199000&mileageMin=10185&mileageMax=155947&sort=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Jo Clint měnil jen žárovku, pak jen doléval galony oleje až to bylo na výměnu motoru a tak vyměnil celé auto - nejspolehlivější Saňku. Těch 67 závad ze 100, víš jak to je? 99 aut nemělo žádnou závadu a jedno auto mělo 67 závad, ano to byl můj Rapid 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Sice nafta.... http://m.carnext.cz/cs/nabidka-vozu/3033-skoda-octavia?brand=&model=&bodyType=&fuel=&power=&productionYearMin=2010&productionYearMax=2015&priceMin=99000&priceMax=1199000&mileageMin=10185&mileageMax=155947&sort=1 Chci benzín, údržba je min. poloviční co se nákladů týče a kupovat 150t naftu je akorát tak začátek toho co už mám za sebou. Naftu jedině zánovní, nebo benál s tímhle nájezdem. Ty Focusy jsou ježděné kolem 120t km a stáří 4 roky. Výbava solidní možná stejná jak elegance u Octy a stejná cena. Ano je to menší, ale tak co, kočár už nevozíme...[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 To je fakt, stará nafta je na hovno. To je důvod, proč lidi říkají, že se jim nafta nikdy nepodělala a jak je spolehlivá, ovšem to už neřeknou, že mění auto každé dva roky a nenajedou ani sto tisíc km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 ti prodám to svoje, krásný udržováný auto. Výkon jak prase předjedeš i ferrari, brzdí to jak La ferrari, zatáčí jak formule 1. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 (editace) Stringo nechce zhuntovanou vočipovanou plechovku, chce auto, co mu vydrží nějakej rok Editováno: 14. Červenec 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 já ti dám, serou se zatím píčoviny které otravují mě neskutečně. do prosince musím vyreklamovat jednu stahovačku, protože v teple se vždy v půlce zasekne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Já mám zase vzadu nějakou sovu, houká při couvání po zahřátí brzd, ale v servisu zatím na nic nepřišli. Koukal jsem na to s nima, kola šly krásně volně, nic nedrhlo.....ovšem to bylo vychladlé. Uvidíme, mám to sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Akorát se to loupe jak má babička když vyleze na sluníčko [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Kup si co chces a co vyhovuje tobe. A je tady neposlouchej, poslouchej jen me. Vse je lepsi nez Skoda. [emoji3] Na druhou stranu dat 300tis ( coz uz je relativne dost penez) za nejakou volitanou 3-4 roky starou sunku se 120 tis bych asi nedal. Za 300 muze uz byt relativne slusne nove auto. Jem hold nebude mit 200 koni a hromadu picovin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Akorát se to loupe jak má babička když vyleze na sluníčko [emoji23] už je to ok snad na chvíli to víš kvalita škoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 (editace) Petrra Stringo neposlouchej vůbec, tím mu právě přivodíš k naší radosti infarkt. On si přímo lebedí v tom, když někdo nadává na Škodovky, je blahem bez sebe a šťastně pobíhá s Vencou z bistra po nádraží a křičí radostí. To mu nemůžeš dopřát. Editováno: 14. Červenec 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Jj, kdo chce Skodu biti, Petra si vzdycky najde. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky