Pawouk Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 On někdo ty jeho výplody čte a ještě je rozebírá? Tady je zvykem je rovnou přeskakovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Me vzdy bavi rozebirat takove veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Masochisto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Takze kdyz jsi psal: "10 jsem jich napocital. To je 5x tolik co v Octavii 2, co jsem mel," chtel jsi vlastne napsat: "10 jsem jich napocital. To je 5x tolik krytek (ktere mi jsou sice k nicemu, ale mam tam ty napisy) co v Octavii 2, co jsem mel. Octavia 2 sice taky casto mela 10 krytek, ale ta ma Octavia to nemela. Takze zlaty Hyundai." V tom pripade ano, spatne jsem te pochopil. Mas pravdu. [emoji6] Zases to nepochopil , ja jsem o zlatu nic nepsal. Take jsem nepsal, ze maji Octavie casto 10 krytek, zadna z mych Octavii nemela vic jak 2 airbagy (krytky jedna ani nemela, jen napisy) a to jedna byla Elegance. Precti si nekolik (desitek) stran nazpet co se tu resilo a proc jsem na to reagoval tema krytkama. To je tak, kdyz prijde nekdo kdo nic nevi, neprecte si a zapoji se do diskuze aniz by vedel co a jak. A pak ho to bavi rozebirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Raďáku ty seš snad úplně vygumuvanej přát někomu bouračku a k té červené nafťě nejsem idiot a nebo tvůj fotr dál jsem to nečetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 No Petrrr je fanatik, když už neví, co by reklamoval, začne sundavat těsnění a kouká, jestli to pod ním náhodou nerezne [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Raďáku ty seš snad úplně vygumuvanej přát někomu bouračku a k té červené nafťě nejsem idiot a nebo tvůj fotr dál jsem to nečetl. Jaks na to prisel? Ja jsem psal kdyz naboura, to prece neni at naboura. Tim jsem poukazoval na fakt, ze zeny obecne neumi ridit a ja znam pouze jednu, o ktere bych rekl ze ridit umi, takze to prani bylo spis tve, jak tak koukam. A taky jsem poukazoval na druhy fakt, ze tu kazdej rika jak se na Skodovky valej vsude po vrakacich nahradni dily a pritom to neni vubec pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 to je marné:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Raďáku víš hovno náhradní díly na O3 z vrakáče je dost jen vědět kde. A to že tvoje baba neumí řídit mě nezajímá moje žena odjela 600km z 1600km a určitě řídí líp jak ty toho tvého hnoje Pro všechny pozdrav z teplých krajin. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ty té vody ještě nemáš dost? Radiovku neřešit, ten by tady měl mít svoji samostatnou sekci s upozorněním, že je to ke čtení jen pro silné povahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Raďáku víš hovno náhradní díly na O3 z vrakáče je dost jen vědět kde. A to že tvoje baba neumí řídit mě nezajímá moje žena odjela 600km z 1600km a určitě řídí líp jak ty toho tvého hnoje Pro všechny pozdrav z teplých krajin. Hele ani Pancho nebyl schopnej sehat loketku do 02, to uz neco vypovida. Tvrdi ze sezene vse. Znam spoustu lidi, kteri najeli treba i statisice km a ridit neumi, nevim dle ceho teda usuzujes ze po ujeti 600 km z 1600 umi ridit. Praha Brno mas po D1 v podstate rovinku, kdyz tam zrovna nekopou (tj predeslych 20 let), tak to zvladne i clovek ktery ridicak nema a nekdy v zivote odkrouzil par okruhu na Playstationu v Test Drive 5. Nekde o tom byl dokonce clanek, ze clovek ktery hral zavodni hry typu McRay Rally, tak je mnohem lepsi ridic, nez ten co zavodni hry nikdy nehral a ja s tim souhlasim. Nejdriv by mel byt povinny v autoskole trenazer.Sakra s tim pivem jsem se krapet seknul, plechovka me nenapadla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Petr zase může říct, že má unikátní auto. Nikdo ho nechce ukrást ani rozkódováním klíčových kódů http://www.autorevue.cz/vyzkum-odhalil-ze-klicky-jsou-malo-zabezpecene-ohrozen-je-vw-i-skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Jestli se uz Rapid nekrade, tak je to jen otazka casu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Pawouku kdepak jsem vodnář takže uchyl na vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Z Vieste od přístavu jezdí rychloloď kolem pobřeží a k těm jeskyním. Zastavuje i u té strážní věže, ale nevím, jak to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Rádiovky stará sice prej řídit neumí, ale na objednávku je prej schopná Barbossovi kvalitně vyčadit fajfku a v tom ajfru mu přitom ještě Rádiuse lizpič vylízá p....l [emoji23] Tomu se říká maximální luxus a Rádiovka oba adepty zdarma na akci přiveze svým Hnojem [emoji41] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Clinte ty ses vtipnej, hlavne ze na tvy grilovacce si behal jen pro Fofolu a nevsimnul sis, ze ti Peetr chodil prednima dverma domu, bratru minimalne 3x 10 minut tam byl. Nechtel jsem to na Peetra vytahovat, ale nema se za co stydet, to spis ta tvoje . Taktne jsem si toho nevsimal, pac jsem si myslel ze se ti chodi koukat na bambitky, ale kdyz z tebe vypadlo zes vsechny kvuli 03 prodal, tak na bambitku koukal asi nekdo jinej. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ale hovno, Petrrrovi jsem do kofoly kápnul projímadlo, aby se z těch našich oktávek závistí posral. Proto tak běhal [emoji16] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 [emoji23] chlapci to jsou smeče kurwa [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 před 2 hodinami, motosman napsal: Z Vieste od přístavu jezdí rychloloď kolem pobřeží a k těm jeskyním. Zastavuje i u té strážní věže, ale nevím, jak to funguje. Do Vieste pojedeme asi zítra, tady u nás se žádná loď neukazala fouká celkem vítr a metrové vlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 CC, metrove vlny jsou tady u nas na rybniku. Clovek tu chvili neni a je to uplne jedno. Vse pri starem. Radiosovi romany od Victora Huga na pokracovani. Panchovo lesteni auta. Clintovo lesteni ebenove tyce, l atd. atd. [emoji3] Sabizo no to je vono to Chilsky. Mate ho v akci za kolik. Ze bys mi poslal paletu. Tady resite kraviny a ja delam every day od 7:30 do 18-18:30. Prijedte do KV - hlavne Prazaci, aby poznali udernou pracovitost ludi KV. Nad dvermi mame napis Arbeit macht frei. Nevim kde uz jsem to videl. Jinak moje reklamace laku po dvou dnech dohadovani servisu s SA to nakonec uznali a v PO jde auto na lak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 To bys nás ještě nakazil prací [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky