Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 21 hodinami, motosman napsal:

Fiata jsem měl Nuovo. Super auto, když všichni měli 100ky a bohatí 130ky.....

Jo tak to jsi byl Ty u Tuzexu na Evropský (tehdy ještě Leninově) a pořád si za zvednutým límcem drmolil "bony , bony ".....

Vloženo

Jo je z r. 2015. Funglovka, jeste na ni nezaschl nater? 2km k ni do mirneho kopce. Super prochazka. Akorad 30km autem k ni.
To vis tady drsnej zapad, jen pro horaly.

• Pozitivní 1
Vloženo

Pac jsem tam nebyl sam vole. [emoji3] Navic jsme vsichni po nemoci. Mala jeste atb bere a manzelka v 8 mesici. Jinak by to byl peknej vylet na kole. To je pravda. Akorad by to sezralo i tak furu casu - jel bych sam a ja ted moc toho casu traveny s rodinou nemam.
1680643fc41b33585a4836a9c57e24eb.jpg

• Pozitivní 2
Vloženo

Chuděra tvoje manželka, prachy jí z práce nepřineseš - (narozdíl od clinta, který si je raději tiskne aby jich měl víc) a ještě ji nutíš šplhat na rozhlednu ....

• Pozitivní 2
Vloženo

To bych porodil spis ja. Letos jsem toho moc nenajezdil. Casy kdy jsem vyslapl z Ostrova na Klinovec 17km s prevysenim 800m a manzelkou v doprovodnem vozidle [emoji3] temer jako hovno jsou uz davno pryc.

Vloženo

Tak jsem si to cele precetl a co na to rict.. Doost mi to pripomnelo problem ze silentblokem prevodovky u Rapidu. Zaver: novinku jiz nikdy a je jedno jestli Skoda, Opel, Fiat, Lambo.

Vloženo

Novinky mají vždy porodní bolesti. Smutné na tom ovšem je, že Astra je auto, které je brutálně používané ve fleetu. To auto nevypadá a nejezdí špatně... Jen tyto věci jsou opravdu zabijácké. Poslední dobou se nedivím, že některé firmy přechází z Astry na Octavii i za cenu vyšších počátečních nákladů.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...