Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

dyt říkám, další posranej wágen a určitě s TDI. holt v JZD tam se dobře pančuje nafta :D 

 

prodal zbraně, takže už pawouku nemá s čím střílet. jedině že by manželce ukradl koště a lopatu

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak deka v motoru dneska dobrá. Kuna koukala pod motorem nahoru a kroutila hlavou jak se má dostat k hadicím na její teplé místečko na hadrovém krytu baterie pod polstrem kapoty. Nechápala, jak se tam ta deka vyskytla. Ještě jedna noc a pak už nainstaluju speciální protikuní rám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Damy a panove, resp. pani a pani (pratele). Protoze denne dostavam desitky zprav s poptavkou na mou osobu s prosbami o muj navrat ( ackoliv jsem nikam prakticky neodesel), dokonce i s primluvou Clinta. Navic kdyz jsem slysel jak se pri tom Clintovi leskne ples a chveje hlas [emoji3] , rozhodl jsem, ze jiz dele nemohu nechat sve fandy a vas v nevedomi a ve strachu cekat. Protoze navic vidim, ze beze me to tady v klubu je uplne o nicem nastal cas abych to zde o5 svou pritomnosti a smysluplnymi prispevky trochu ozivil navzdory "slunicku a vlezdoprdelky Schade" Stanovi [emoji23] a Stringovi co by "velka huba s 20 let starym bourakem u Ordinace v ruzove zahrade" - navic toho stejne nikdy nikdo nevidel [emoji23] . Jo a nesmim zapomenout na ty citlivky z fora co si neumi promluvit jako chlap s chlapem a utikaji si ztezovat jinam k mamince pod sukni.
Petrrr is back a ted to teprve vsechno zacne. NOW!
"Vzpomínáte si na ten pocit? Pouhý prispevek Petrrra, který spustí celou diskusi. Síla, která rozhýbe Pawouka, Stanmara, Stringa a tadá… diskutujete. Když to ctete poprvé, vzrušením se vám zatají dech. Viďte? Ten pocit pravdy, bez reklamnich pozlatek, forum, který se jen tak míhá mysli. To je kouzlo diskuse s Petrrrem. Nezapomínejte na to, jak důležité je posouvat se vpřed. Petrrr na to nezapomíná. Přeju si, abyste stále zažívali stejnou radost z diskuse se mnou jako poprvé. Proto neustále přicházím s novými pravdami a myslenkami, které vám ulehčují každodenní jízdu skodahome forem. Měním lez v pravdu. Hledám nové možnosti, jak vás příjemně překvapovat, když se přesouváte z vlakna do vlakna. Jednoduše chci být tim, kdo vám otevira oci. V tom je moje síla. Touha posouvat vas dal."

  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A helemese, bumerang se vrátil :D:D  Já to říkal hned, každej se jednou vrátí, jsme jedna rodina, vážená společnost a už jsme si na sebe zvykli ;)  I ten bláznivej Rádius sem patří, až se vrátí od Nešpora, zase vychrlí ty svoje rozumy :D

Jojo, bez Petrrra to tu nebylo ono....něco jako neslaná polévka :D

 

 

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no. Pawouk zase bude mit praci. Ne jako do ted s nohama na stole.

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Jo je to tak, nic naplat. Ackoliv me obcas dokazete nasrat ( ostatne jako ja vas asi) mam vas rad. Nejde jen tak hodit za hlavu ty stovky projetych km, stovky litru benzinu sezranych kolen a vychlastanych piv. Neznat se osobne uz bych na vas davno flusnul. [emoji23]To mi pripomina, ze takovej Pawouk Stan atd. nas jeste nepozvali k sobe na grillovacku.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beuticku nebud moc hrrr. Az me poznas mozna prehodnotis sve uvazovani a Skodovka pujde do sveta.
Clinte dobre no. Ja si tedy priste vezmu nejakou tu paprdovskou kostkovanou umastenou kosily od Vietnamcu abych mezi tebe a Motose zapadl. Preci jen vam uz bude pres 50 tak se pak citite mezi mladymi hochy co po nich kazda samice podprsenkou hodi trochu odstrceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ČAU PÍTŘE! HAV ÁR JŮ?

 

Jinak pánové, dneska ráno jsem sedl do auta, otočil klíčem a Fabia vydala jen slabý hlásek, ve kterém bylo slyšel: „A máš to zmrde, dnes neodjedeš.“...

 

Nějaký tip na auto nabíječku? Nejlépe ať jde koupit na Alza.cz, protože mám Alzabox za barákem a rozváží i v soboty a neděle.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...