Petrrr Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Ty vole Jirko. Ale treba svoji zenu jeste zvladnu. Vsak jsem udelal 3 deti. Ale Tobe musi jezdit z kamaradstvi Pancho pomahat. Zatim co ty spis v praci. Pancho spi doma na Tve posteli s Tvou zenou. Modre RSo je jiz v teto ulici velmi dobre znamo. To ze na bok nalepi samolepku Voda, topeni, plyn. Tomu uz nikdo neveri. [emoji3] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) Raz sa zídete všetci v jednej posteli :-) Editováno: 2. Duben 2017, autor: Jao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Tohle mi nedelejte. Chechtam se uz ctvrt hodiny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 čemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Chechtá se, pač se těší jak bude s Petrrrem v jedné posteli ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Borec neni ten kdo jednou vrzne a ma decko, to bych jich mel stovky:)) A u Clinta sem byl jen obcas. :)A samolepky nemusim ja se za skodovku nestydim:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 před 47 minutami, Clint napsal: Chechtá se, pač se těší jak bude s Petrrrem v jedné posteli ;-) Kdepak, moje p.del je jeste panna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Pancho, aniz bych te chtel podcenovat. To si mysli Ti co deti jeste nedelali vetsinou. To ze staci jednou vrznout je vetsinou utopie co psali v mych 15ti v Bravicku Laska sex a neznosti. Ve skutecnosti je to pekna drina nekolikatydenni, mesicni ba u nekterych nekolikaleta. Bohuzel. Konkretne u me to byla vzdy makacka trimesicni, nekolik nocnich, odpolednich i rannich fusek. [emoji3] Rada jinych paru by mohla vypravet. Pravda Clintovo zena otehotnela hned, ale na tu jste byli stridave dva. [emoji23] Vasik ma ted dva otce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 To se pozná samec, mě stačily za 7let 2 mrdy a mám 2 cácory doma, nebo mi 2x3 měsíce někdo tajně vypomáhal,... nejezdil jsi Pancho náhodou na severní Plzeňsko [emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 To jsou ty tvoje sluzebni cesty pres tyden. Ty sis na hotelu lestil bambusku sam zatim co Tva stara ji pusou lestila Panchovi. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Jojo, ty jsi mi Petře zkazil veškeré mé iluze o mém nadsamectví [emoji22] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 před 7 hodinami, Stringo napsal: To se pozná samec, mě stačily za 7let 2 mrdy a mám 2 cácory doma, nebo mi 2x3 měsíce někdo tajně vypomáhal,... nejezdil jsi Pancho náhodou na severní Plzeňsko ne jenom do plzne:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 (editace) Tady se toho zase děje... člověk si na pět dnů odskočí, udělá si volno, staví barák, rovná plechy a umře tady kuna? Chudák Clint. Jinak jsem o víkendu zase oprášil své automechanikářské a karosářské dovednosti a hrál si s příjemně vypadajícím autem. Editováno: 3. Duben 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Co to je za pohřebák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Pohřební Passat. V podstatě mu nic není, jen ohnutých pár plechů. Oprava všeho všudy za 20 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Několik měsíců prej facha, ráno, v poledne, večer... To asi Petrrr omylem píchal místo manželky matraci [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Tady něco pro Pančáka, aby už konečně nechal ty ženský na pokoji a věnoval se něčemu pořádnému: (Může s sebou vzít i kinderplačku, bude ve svém živlu) https://www.novinky.cz/auto/433953-podivna-ohromna-sbirka-aut-je-na-prodej.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 před 7 hodinami, Sabiza napsal: Tady se toho zase děje... člověk si na pět dnů odskočí, udělá si volno, staví barák, rovná plechy a umře tady kuna? Chudák Clint. Jinak jsem o víkendu zase oprášil své automechanikářské a karosářské dovednosti a hrál si s příjemně vypadajícím autem. To jsi toho tolik vypil, že jsi s tím spadnul do škarpy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 No, já nikam. Ale dle ČP to bylo takto: „ Vozidlo je po finanční totální škodě. Do několika zaparkovaných vozidel (včetně tohoto) narazilo jiné vozidlo.“ Mám ovšem pocit, že to bylo tak trochu naopak a auto vezlo nějaké ožralé prase a narvalo to tam, kam se dalo. Ale ve výsledku jde pouze o plechy, vše ostatní je v pohodě a v perfektním stavu, včetně panoramatické střechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 To je už teď Tvoje auto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2017 Sdílet Vloženo 3. Duben 2017 Jo, pripravuje si vozitko s kterym pojede na druhy brech. Jeste sehnat Charona. Ale to by mohl Clint, ten je mu podobnej. Ale me nez by me mel vezt na mem funuse posranej VW tak to radeji nikdy ani neumru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Tebe skosí chudoba, svrab a mor :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Nene Petrr je chlap. Ten se zastřelí.Teda hned jak sežene úvěr na náboje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 před 15 hodinami, stanmar napsal: To je už teď Tvoje auto ? Jo, to je otázka, kterou teď mám na stole. Zatím je to napsáno na firmu otce, který to vydražil v aukci. Ta cena byla více než dobrá - 144 tisíc za auto, 30 (max) za opravu, jsou k tomu už i ALU 16" kola... na druhou stranu bych měl potencionálního druhého kupce, který by za to dal minimálně 240 tisíc, což by byl slušný výdělek za tři dny práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky