Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemám to ověřené z jiných pramenů, zdroj je tady z fora. Bohužel lidi, co měli možnost tyto informace ověřit, sem už nechodí. Sám jsem si myslel, že to bude mít spíš souvislost s vypalováním GPF, ale ten tam ještě není.

Paradoxně u 1.4 TSI první generace jdou z výfuku spíš teplé, než horké spaliny. V zimě je to znát nejvíc a tím myslím u řádně zahřátého motoru a výfuku. Nikdy jsem o problémech se vstřikovacím systémem u tohoto motoru nic nezaznamenal.

Vloženo
Před hodinou, motosman napsal:

Raději bych koupil po 5 letech. To už bude jistota téměř i pro zbytek auta.

To je moc, po 5 letech už dorazí další inovace, takže vše nanovo.

Vloženo

Ty woe plačko.. není to u vás v rodině stejný? mam taky pocit že se tvejm rodičům narodil nějakej polotovar člověka a s výchovou si moc dobře neporadili

• Pozitivní 4
Vloženo

Až budeš mít načteno to, co já tady a až budeš mít takový počet reklamací co mám já za sebou, můžeš přijít, já Ti utřu slzičku a nudli, koupím kofolu a můžeš mi začít tykat. Do té doby seď, koukej do monitoru, uč se od zkušených a šoupej nohama. 

Tohle vše přebije jen Tebou koupená současná Škoda s kterou najedeš 100tis km bez závady. Pak přijdu já, koupím Ti ty kofoly dvě, k tomu večeři a k tomu se ti budu klanět až k zemi a můj hřbet se při tom bude ohýbat ( ne mědvědův). 

Vloženo

Ja som dal včera 20 lithiových bateriek bez mercury do zberu.  To je základ elektropokroku. A na protest elektromafii som dnes natankoval do O2FL 55 litrov nafty, čo mi dalo 1050 km dojazdu a tým si na seba poštval ekoelektroteroristov svietiacich vonnými sviečkami.

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak to už mi zbývá jen 3 měsíce a Plačka se mi bude klanět a kupovat mi kofoly a večeři. Už se těším, to budu mít přesně najeto 100 tisíc. Já mám totiž takový dojem, že to Plačka slibuje jen těm s nízkým nájezdem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Závada na motoru zatím žádná [emoji6]

• Pozitivní 2
Vloženo
Ty woe plačko.. není to u vás v rodině stejný? mam taky pocit že se tvejm rodičům narodil nějakej polotovar člověka a s výchovou si moc dobře neporadili
On se Plačka nenarodil, ale vyskytl a už od mala měl na kočárku jen samé reklamace. Vyrostl v reklamacích, ve škole reklamoval pětky z češtiny [emoji23]
  • Pozitivní 5
Vloženo (editace)
před 57 minutami, beuticek napsal:

Ale prdlajs, pojede mu to dál jako z praku při spotřebě v číslech, do kterých ty ještě umíš počítat, tj. na prstech jedné ruky :D

je vidět že neznáš jeho minulou oktavii :D:D  za to nemůžu, že nemáš peníze na benzín, asi tě málo banka platí :D

Zase o 10 koníků víc, to je holt marketing!

21731317_1758945867731337_7849665559929914977_n.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)
před 11 minutami, beuticek napsal:

Minulou octu ještě mám a mám na ní nalítáno 250 tis. A světe, div se, motor a celé auto je stále cajk :D

Ja se bavim o klintovy. Na trandaku taky mam 370 tisic a funguje  a 100kw ma... 

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Clint mě pobavil velice, chceš tedy říci, že si za působení své Sněhové poblité královny neměl závadu? Nic si nereklamoval?  To určitě. Já psal o autu jako celek, ne jen o motoru.

Motosi, ty taky raději pomlč, nějak si zapomněl napsat, že už jsi ale aby to v tomto stavu vůbec vydrželo do toho vrazil 30tis. Navíc to co ty s tím najezdíš za rok, to já se svým za rok nacouvám. Raději jezdíš Fordem, aby se ti "SPOLEHLIVÁ" 1,8 tsi neopotřebovala.:D Všichni tady najednou mají krátkou paměť, asi SLEPIČÍ mozečky. :D 

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

Nojo, bojí se, že by musel cálovat večeři. Najednou mu jde o celek [emoji3] Kdyby byl celek náhodou ok, šlo by mu najednou o koncern. Musel by se na večeři skládat s Vencou [emoji3]

• Pozitivní 3
Vloženo

Slzy Tvý, Škody šedivý, stékají na polštář......

To je moje a Kabaňovo píseň. :D

Vy jste všichni ztracení, Škoda vás má na talíři a dělá si s váma co chce a vy jí to ještě žerete. Ale náš odboj ( Stan, Pawouk a když bude chtít i Kokta) je tvrdej, nas nedogonět.

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...