Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Před hodinou, Sabiza napsal:

Zdar. Tak já jsem v pohodě, auto relativně taky. V pondělí budu vědět víc - je to v Autovars, tak jsem zvědavý, s čím přijdou. Drtivou většinu nárazu vzaly výstuhy, pak nárazník, dveře, elektronika (nefunguje elektronické zavírání) a pak další maličkosti. Insa v porovnání s VW dopadla víceméně dost dobře. Odhad škody je zatím 60 tisíc, ale možná to ještě trochu naroste. IMG-20171216-WA0006.jpgIMG-20171215-WA0012.jpgIMG-20171216-WA0005.jpgIMG-20171216-WA0004.jpgIMG-20171215-WA0015.jpg

60tis odhad? tvl....šedesát stojí jen nárazník a ty dveře :D

• Autor
před 3 minutami, motosman napsal:

Teď hlavně zabojovat s pojišťovnou. A dát se dokupy. Věřím, že tě bolí celý člověk.

Byla to určitě fingovačka, Sabiza do něj prudce nacouval, aby měl hrazenou škodu, pač to má už neprodejný :D  Chce totiž zase koncern :D

Tak to mu Petrrr dosvědčí i úraz hlavy. :-)

Spy fotka. Petrrr vyfocen se svým americkým snem. Asi vyhrál vánoční loterii. :-)
7a08e8ca6354fca80713381de1d28971.jpg

Jj, VW je snem americkym, hlavne pro Americany. Tam po disegate lidi uplne sili aby si mohli evropske "kvalitni" auto koupit. [emoji2][emoji23][emoji2][emoji23]

Nech být. Takovýho Routana bych vzal.

• Autor

Trochu jsem upravil členskou základnu, jednoho člověka jsem vyhodil úplně (dotyčný pozná) a třem lidem jsem dal tři vykřičníky. To znamená, že pokud se v lednu nedostaví na sraz, tak je vyškrtnu úplně a nebudu už považovat za členy. Nemají totiž poslední dobou žádnou účast a výmluvy, že to nevyšlo jdou uznat dvakrát, třikrát, ale ne každý měsíc. [emoji6] (Kokta si minule napravil reputaci [emoji6] )

Zdar a sílu!

Upraveno od Clint

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

Teda strejdo ty jsi prisnej. Jinak ty vykricniky nejsou cervene, ale vsichni vime jak jsi barvoslepy.
No Sabiza ma auto na kasi a ty si takhle zahravas s jeho osudem. Na Grillovacce v lete byl nahodou. Navic kdo jiny nam bude otvirat nase srdce aby jsme do nich mohli pustit porozumeni a soucit s muslimskymi uprchliky. [emoji23]

• Autor

Od té doby mohl Sabiza pětkrát přijet...

Tak mohl, ale stavel barak narodil se mu potomek. A cestovat pres cast republiky ty neznas. Mas to vzdy 10 min a to kolikrat prijedes stejne pozde. [emoji23]
Jo a navic se do neho furt navazis kdyz ma Opela wir leben autos. [emoji23]
Ja ho tady potrebuji. Sice mam radu jinych spojencu, ale jsou jeste ustraseni a nechteji se tolik projevovat neb by treba prisli o moderatorstvi fora apod.
Ze ty jsi si uz precetl predcasne darek od manzelky k Jezisku a to knihu Ja Putin - diktator. [emoji23]

před 5 hodinami, stanmar napsal:

A sakra, Sabizovo auto chytilo koktózu....:kol-26:

No hlavně že jsi OK Ty. Kdo by nás tady pak prudil, plačka na to sám nestačí a kokta je beznadějnej případ sám o sobě.:D

rozhodně lepší případ než ty :D 

Upraveno od kokta7

Jako ono to neni tak easy... ja bych se taky rad stavil, ale vazne to vychazi pokazde tak blbe, ze nemam cas prijet :)

Od Plzně je stringo, ale ten sem moc často nezavítá - měl nějaké starosti s turbem a pak i ty jaderný kotelny....

před 10 hodinami, kokta7 napsal:

rozhodně lepší případ než ty :D 

Až dospěješ (jestli vůbec) tak nás třeba pochopíš...:t

až přestaneš řídit ikarus tak uvidíš taky :D

Upraveno od kokta7

Kdybys jezdil pravidelně na srazy tak bys věděl že už dávno není toto moje obživa...navíc Ikarusy jezdí nejblíž v Budapešti.

Raději si místo tvejch keců jeď zajezdit na okruh.

tak se nenavážej do mě a nebudu mít na tebe taky blbý keci s ikarusem ;)  

na sraze sem byl, ale tebe sem tam neviděl  :D 

Upraveno od kokta7

Bodejť bys mě viděl, zatímco já z deseti srazů jedenkrát nepřijedu, tak ty za stejného počtu přijedeš jednou. A zrovna se toto posledně takto stalo.:t

A už se nečerti, máš život před sebou :w00t1:

• Autor

Plačka: Hele že vy si s Oplbizou čadíte rákosku [emoji23][emoji23]

• Autor

Štafetu zatím osobně neznáme, takže není zařazen mezi štamgasty, což je podmínka [emoji6] Doufám, že se Štaflík přijede s novou oktou podívat, bude vítán [emoji6]

• Autor

Oplbiza je na fotce podezřele vysmátej, je to jasná fingovačka a je spokojený, že mu vyšla. Teď to bude ještě hrát na soud na otřes mozku a bolest hlavy, aby z toho chudáka vysál poslední groš [emoji23]

6d89d4fc10df5d622ff8b9eda4e8e476.jpg

Clinte, to vis. Chces okrouhat opozici jako Putin co. By se Ti hodilo vyskrtnout Sabizu co.
Johnyho klidne vyskrtni, ten je tady moc chytrej a kazi mi plany. Skoda ze sem nechodi Sid, abychom spojili sve sily.
Pro bratra ze Slovenska. Nezbyva nez Ti poprat mnoho najetych km bez nehod a problemu. No a zaroven Ti preji, aby ses nemusel pridat na mou stranu.

Koukám na TV hovna a zjistil jsem, jaký jsem pirát. Prý dnes sněžilo, náledí, katastrofa atd...
Že prej na letních se nedá. A přitom to bylo tak super......

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.