Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Co je na hovno je ten asistent jízdních pruhů, na dálnici mi bral volant z ruky, tak jsem se nasral, pustil volant a auto řídilo samo. Říkal jsem si, jak ze sci-fi, ale jen chvíli, pak mi to napsalo, ať si koukám převzít řízení....

No a pak samosebou SS . Po pár křižovatkách OFF, člověk zastaví na červenou...chcíp. Popojedu kosek dopředu, chcíp....Tyhle vymoženosti nejsou pro mě....

 

Hele Stringo, ta žlutá na fotkách vypadá lépe jak v reálu, řekl bych, že v reálu není tak zářivá....Ale zelená mě překvapila.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou havětí je to pravda, na žlutou jde opravdu všechno. Stříbrnou mám, sice super praktická, ale už ji mám nějak okoukanou, na slunci je pěkná, ale taková všední....Bílá je nádherná umytá, ale tak dva dny. Navíc mám tu zkušenost a soused mi ji ptvrdil, že pokud se bílý lak (nemá lak) pořádně neudržuje, po čase matní....Vidím to na jeho bílé staré fábii a teď i na služební oktě...Měl jsem bílé auto na G-čkovém myslivci Astře a jednou za čas musela jít na oživení laku....(stání venku za každého počasí, prach atd udělá své)

 

Škoda že na RS nedělají nějakou pěknou zářivou červenou metlu....nějakou dooranžova.

 

Jinak na standart octavii se chystá bílá metalíza...dneska mi to potvrdil prodejce, už ji má v nabídce za normální standart metalízový příplatek. (ale asi ne na RS)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Candy je pěkná, až ji uvidíš novou, umytou, budeš nadšenej. Bílá metla se prej začíná nabízet za standart metalický příplatek od teďka na oktávky. Včera mi to říkal prodejce, že je to novinka. Jestli nekecá, nevím....to už by člověk nemohl věřit nikomu. Ověřené to nemám.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...